Kastamonu’da bataklık operasyonu! 52 kişi gözaltına alındı
Kastamonu’da bataklık operasyonu! 52 kişi gözaltına alındı Kastamonu’da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen çetenin çökertilmesi amacıyla polis ekipleri tarafından 46 adrese eş zamanlı "bataklık operasyonu" düzenlendi. 2 suç örgütü liderinin de aralarında olduğu 52 kişinin yakalandığı operasyonda çok miktarda uyuşturucu ve çok sayıda silah ele geçirildi.
13.03.2022 Gündem
'Bataklık Operasyonu'nda ara karar verildi
'Bataklık Operasyonu'nda ara karar verildi Kamuoyunda "Bataklık Operasyonu" olarak bilinen ve suç örgütü kurucuları Çetin Gören ile Nejat Daş'ın da aralarında bulunduğu 73 sanıklı davada, tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına hükmedildi.
22.10.2021 Gündem
Bataklık operasyonunda 67 gözaltı!
Bataklık operasyonunda 67 gözaltı! Son dakika haberine göre Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu "Bataklık" kapsamında gözaltına alınan 67 şüpheli, Ankara emniyetindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
4.07.2020 Haberler
İstanbul Emniyeti’nin bahçesi lüks araç galerisine döndü!
İstanbul Emniyeti’nin bahçesi lüks araç galerisine döndü! Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Haberler
Son dakika haberleri: Bakan Soylu açıkladı! 9 ülke ile eş zamanlı operasyon
Son dakika haberleri: Bakan Soylu açıkladı! 9 ülke ile eş zamanlı operasyon Gelen son dakika haberine göre, uyuşturucu ve uyuşturucu gelirlerine karşı, 9 ülkeyle işbirliği yapılarak Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu olan "Bataklık Operasyonu" başlatıldı. Hedef kapsamında Türkiye'de 94 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, 67'si gözaltına alındı. Operasyon ile ilgili bilgi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu başlatıldı" dedi.
30.06.2020 Gündem