En sevimli internet çılgınlığı
En sevimli internet çılgınlığı Aileler bebeklerine kaş ve bıyık çizip fotoğraflarını çekti, görenler gülmekten kırıldı.
21.02.2017 Bebek
Uykusunda internet yıldızı oldu
Uykusunda internet yıldızı oldu Laura Izumikawa, 4 aylık kızı Joey uyurken ona kostümler giydirip fotoğraflarını çekiyor. Laura'nın Instagram hesabında 270 bin takipçisi var. Joey farkında olmasa da, uyurken internet yıldızı oldu.
29.08.2016 Bebek
Beşiz bebeklerin muhteşem fotoğrafları
Beşiz bebeklerin muhteşem fotoğrafları Avustralyalı fotoğrafçı Erin Elizabeth Hoskins, beşiz bebekler dünyaya getiren Kim Tucci ve bebeklerini fotoğrafladı. Ortaya muhteşem görüntüler çıktı.
11.05.2016 Bebek
Bebek fotoğrafı kazaları
Bebek fotoğrafı kazaları Bebeklerle fotoğraf çekimi her zaman beklenildiği gibi gitmeyebilir. Özellikle bezlemeden çekmeyi düşünüyorsanız bir daha düşünmek isteyebilirsiniz.
1.04.2016 Bebek
Yılbaşı temalı bebek fotoğrafları
Yılbaşı temalı bebek fotoğrafları Yüzünüzde kocaman bir gülümsemeye sebep olacak yılbaşı temalı bebek fotoğrafları
25.12.2015 Bebek
Dünyanın en fotojenik bebeği
Dünyanın en fotojenik bebeği 26 yaşındaki annesinin tarz kıyafetler giydirip poz verdirdiği İngiliz bebek Freya Fossaceco'nun birbirinden sevimli fotoğrafları
23.09.2015 Bebek
Bebeğin anne karnındaki fotoğrafları
Bebeğin anne karnındaki fotoğrafları Hollandalı bir fotoğrafçı ve ressamın yaptığı çalışma bebeğin anne karnında ne şekilde durduğunu gözler önüne seriyor.
6.07.2020 Hamilelik
Baba kızın eğlenceli fotoğrafları
Baba kızın eğlenceli fotoğrafları Boredpanda kullanıcılarından birinin yayınladığı bu fotoğraflar yüzünüzü güldürecek. İşte Photoshop kullanmadan ortaya çıkan eğlenceli kareler.
29.04.2015 Bebek
Sanatçı anneden bebek fotoğrafları
Sanatçı anneden bebek fotoğrafları Sanatçı Amber Wheeler, 2 aylık oğlunun fotoğrafları üzerinde Photoshop yardımıyla birazcık oynayınca ortaya bu sevimli görüntüler çıktı.
26.03.2015 Bebek
Bir günlük bebekler
Bir günlük bebekler Doğumdan sonraki 24 saat içerisinde fotoğrafçı Jenny Lewis'in çektiği yeni annelerin ve minik bebeklerin kareleri görenleri gülümsetiyor. İşte dünyaya yeni gözünü açmış bebekler...
19.03.2015 Bebek
Gülümseyen bebekler
Gülümseyen bebekler Yeni doğan fotoğrafçılığının her geçen gün daha da yaratıcı hale geldiği dünyamızda çektiği fotoğraflarla görenlerin gülümseten fotoğrafçı Sandi Ford'un kareleri içinizi huzurla dolduracak.
13.03.2015 Bebek
Bebeklerin fotoğrafını çekerken dikkat
Bebeklerin fotoğrafını çekerken dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Karaarslan, bebeklerin göz yapılarının yetişkinlere göre daha hassas olduğu ve bilinçsizce yapılacak birçok hareketin gözlerine zarar verebileceği belirterek, bu davranışlardan birisinin de flaşlı fotoğraf çekmek olduğunu söyledi.
11.02.2015 Bebek
Bebek fotoğrafçılığının en güzel örnekleri
Bebek fotoğrafçılığının en güzel örnekleri Stephanie Er, bebeğinin fotoğraflarını çekeyim derken yaratıcılığın doruklarına ulaşmış.
6.01.2015 Bebek