Serap üç yaşındaki kızı Belinay'a kavuştu
Serap üç yaşındaki kızı Belinay'a kavuştu Kanal D’nin sunuculuğunu Ece Üner’in yaptığı 'Ece Üner İle Susma' programında büyük kavuşma gerçekleşti.
12.08.2021 Televizyon
Son dakika... Canlı yayında Ece Üner'den sert tepki! Sen şuan da suç işliyorsun
Son dakika... Canlı yayında Ece Üner'den sert tepki! Sen şuan da suç işliyorsun Kanal D’de yeni başlayan Ece Üner ile Susma programına katılan 23 yaşındaki Serap Avcı yayında damga vurdu. 5 saat boyunca şiddet gören boşandıktan sonra 3 yaşındaki kızı Belinay’ı kaçıran eski kocasından tek isteği çocuğuna kavuşmak. Yayına katılan Bayram herkesi çileden çıkarttı. 'Yaptıklarımdan pişman değilim' demesi üzerine Ece Üner "Sen şuan da suç işliyorsun, senin yaptığını hiçbir insan kabul etmez" dedi. İşte detaylar…
9.08.2021 Gündem
Belinay'ın annesi: Tek isteğim kızımın görmesi
Belinay'ın annesi: Tek isteğim kızımın görmesi Antalya'da Belinay Arı, sinir dokusunda tümör oluşumuna neden olan NF1 hastalığı nedeniyle 2,5 yaşında görme yetisini kaybetti. İzmir'de özel bir klinikte 4 yıldır gördüğü tedavi sonucu tümörde yüzde 80 iyileşme olduğunu belirten anne Safinur Arı, “Görmemiz de yavaş yavaş geliyor. Gölgeleri görebiliyor, cisimleri fark etmeye başladı. Ama tedavi maliyetli olduğu için zorlanıyoruz. Tek isteğim kızımın tedavisinin tamamlanması" dedi.
18.05.2021 Gündem
Babasıyla yastık savaşı oynayan kızın gözü parçalandı
Babasıyla yastık savaşı oynayan kızın gözü parçalandı Olay Aydın'da yaşandı. Babası ile yastık savaşı yapan 9 yaşındaki Belinay'ın gözü parçalandı. Gelen son dakika haberine göre; yaşanan kabus dolu anlar sonrası hastaneye kaldırılan kızın gözünü kaybetme riski bulunuyor.
14.01.2021 Haberler
İşte 2019’un ilk bebekleri
İşte 2019’un ilk bebekleri Aydın’da 2019’un ilk bebeği doğdu. Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya gelen ilk bebeğe “Belinay” ismi verildi.
2.01.2019 Ege