Onlarca kişi depoyu bastı! Yabancı uyruklu sanıp Türk gencini bıçakladı
Onlarca kişi depoyu bastı! Yabancı uyruklu sanıp Türk gencini bıçakladı İstanbul Ataşehir’de yaklaşık 80 kişilik bir grup, kağıt deposunu basarak yabancı uyruklu mülteci sandıkları Türk gencini bıçakladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.06.2022 Haberler
İstanbul'da araçlara taş atan genci bıçakladılar
İstanbul'da araçlara taş atan genci bıçakladılar Şişli Çağlayan’da yol üstünden 4 otomobile kaldırım taşı atarak zarar veren yabancı uyruklu genç, taşın denk gelmesi sonucu yere savrulan motosikletli saldırganlar tarafından bıçaklandı. Yerde dakikalarca yaralı olarak yatan ve kan kaybeden genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.
3.05.2020 Haberler
Kavşakta bekleyen sürücüyü sopayla dövüp bıçakladılar
Kavşakta bekleyen sürücüyü sopayla dövüp bıçakladılar Kırıkkale’de kavşakta bekleyen sürücüye saldıran magandalar, sürücüyü önce bıçakla yaraladı sonra da ellerindeki sopalarla darp etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Sanayi Mahallesi eski Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü Muhammed Can Kafaoğlu, otomobiliyle kırmızı ışıkta beklediği sırada henüz kimlikleri belirlenmeyen 3 kişinin saldırısına uğradı. 3 şüpheli önce bıçakla sonra da ellerindeki sopalarla sürücü Kafaoğlu’na arda arda vurmak suretiyle darp ettiler. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekipleri ve 112 acil servis ekiplerine haber verildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak ve sopayla yaralanan sürücü Kafaoğlu, 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası hızla kayıplara karışan şüpheli 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Zanlıların sürücüye saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Aksaray'da aranan cinayet zanlıları yakalandı
Aksaray'da aranan cinayet zanlıları yakalandı Aksaray’da yaklaşık 3 ay önce evinde çıkan yangında ölü olarak bulunan ve yapılan incelemelerde başına keserle vurulduktan sora 14 yerinden bıçaklanıp yakıldığı ortaya çıkan Salih Koçak’ın cinayet zanlısı 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. Olay, 29 Ocak 2018 tarihinde Ağaçören ilçesine bağlı Gümüştepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağaçören ilçesi Gümüştepe Mahallesinde ikamet eden Salih Koçak (56), bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında evinde ölü olarak bulundu. Yangının ardından bazı şüpheli bulgulara ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, cumhuriyet savcısı ile birlikte yapılan incelemelerin ardından olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmaların ardından yanan evde feci şekilde hayatını kaybeden Koçak’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli tıp raporu sonucunda Salih Koçak’ın ev yanmadan önce 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Olayın cinayet olduğunun ortaya çıkmasının ardından harekete geçen polis, daha önceden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Salih Koçak’ın cinayet zanlılarının yakalanması için özel bir ekip kurdu. Üç ay süren çalışmanın ardından 2 şüpheliyi tespit eden özel ekip, şüphelileri teknik ve fiziki takibin ardından düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Zanlılar tutuklandı Şüphelilerden lokantacı Gökhan B. (26) Ankara Sincan’da, Aksaray Üniversitesi Muhasebe Bölümünde 2. sınıf öğrencisi olan Ömer B. (20) ise Ağaçören ilçesinde yakalandı. İki gün süren çapraz sorgunun ardından zanlıların Salih Koçak ile 200 liralık yemek borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Şüpheliler, tartışma esnasında Salih Koçak’ın başına keserle vurduktan sonra 14 kez bıçaklayarak öldürdüklerini, ardından da delil bırakmamak için cesedi ve evi yakarak olay yerinden kaçtıklarını itiraf etti. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
20 dolar için Afganistanlı genci bıçaklayarak öldürdüler
20 dolar için Afganistanlı genci bıçaklayarak öldürdüler Aksaray’da kardeşiyle birlikte gezmeye gelen kağıt toplayıcısı Afganistan uyruklu genç, kendisinden 20 dolar isteyen şahıslar tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçış anı kameraya yansıyan zanlılar, polis tarafından yakalandı. Olay, geçtiğimiz hafta pazartesi günü saat 20.00 sıralarında Fatih Aksaray Marmaray üstgeçiti üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güngören’de Afganistan uyruklu kardeşi F.T.(16) ile kağıt toplayıcılığı yapan Nurzaman Talas(30) gezmek için Aksaray’a geldi. Talas kardeşler burada aynı depoda kaldıkları Afganistan uyruklu Ali Ş.(31), Sahir S.(20), Bilal A.(22) ve Zahit İ.(20) ile karşılaştı. 20 dolar için öldürdü Burada şahıslar, Talas kardeşlerden 20 dolar istedi. Kardeşlerin vermemeleri üzerine şahıslarlara arasında kavga çıktı. Bıçakların çekildiği kavgada şahıslar Nurzaman Talas’ı bıçakladı. Ağır yaralanan Talas, ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kardeşi Ferit T. sol elinden yaralandı. Zanlıların kaçma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Aynı gün yakalandılar Olayın ardından çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şahısların eşkalini belirledi. Kimlikleri belirlenen şahıslar, Güngören’de 24 saat geçmeden aynı gün yakalandı. Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Ş.(31), Bilal A.(22) ve Zahit İ.(20) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Metro saldırganı Suriyeliler yakalandı
Metro saldırganı Suriyeliler yakalandı Konya’da ücret vermeden tramvaya binmek isterken kendilerini uyaran iki kişiyi ağır yaralayan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Olay, 18 Şubat Cumartesi gün saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde Yeni İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bulunan tramvay durağına gelen 17 yaşındaki F.O. ve 22 yaşındaki Oğuz K. gişelerden kart okutarak geçti. Bu sırada F.O. ve Oğuz K. kart okutmadan tramvay durağına girmek isteyen Suriyeli iki kişiyi uyardı. Bunun üzerine Suriyeli şahıslar ile F.O. ve Oğuz K. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine F.O. sırtından, Oğuz K. ise karın boşluğundan bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay sonrası yaralanan F.O. ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Oğuz K. ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınmıştı. Olaya karışan şüphelileri yakalamak için detaylı çalışma başlatan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri elde edilen deliller doğrultusunda olayın şüphelilerinin, M.H.K.(16) ve M.A.(15) olduklarını belirledi. Şüpheliler polis ekipleri tarafından Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şubeye teslim edildi.
11.09.2019 Yaşam
Sokak ortasında cep telefonu cinayeti
Sokak ortasında cep telefonu cinayeti Pendik’te cadde üzerinde cep telefonu yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada Enes D. isimli vatandaş bıçaklanarak öldürüldü. Pendik, Kaynarca, Deniz Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 03.00 sıralarında Deniz Caddesi üzerinde yürüyen Enes D. isimli vatandaşla 3 kişi arasında cep telefonu yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli şahıslardan biri yanında bulundurduğu bıçakla Enes D.’yi cadde ortasında bıçaklamaya başladı. Vücudunun birçok yerinden bıçaklanan Enes D. olduğu yere yıkılırken şüpheli 3 şahıs ticari taksiyle olay yerinden kaçtı. Kavga sesini duyan vatandaşlar cadde ortasında kanlar içerisinde birinin yattığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Enes D.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ancak yapılan müdahaleler sonuçsuz kalırken Enes D.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Enes D.’yi bıçaklayarak ticari taksiyle kaçan şüpheli şahısların yakalanması amacıyla ekipler çalışma başlattı. Vatandaşların ifadeleri üzerine harekete geçen ekipler yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından şüpheli şahısları kıskıvrak yakaladı. Taner İ., Mehmet Ç., Cihan Ç. oldukları öğrenilen şüpheli şahıslar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Karakolda alınacak olan ifadelerin ardından şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Metroda dehşet!
Metroda dehşet! Bursa’da metroya bedava binmek için turnikelerin üzerinden atlayan gençler, özel güvenlikçilerden birisini bıçakladı, diğerini ise feci şekilde darp etti. Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesindeki Bursaray Mimar Sinan İstasyonu’nda metroya bedava binmek isteyen 4 kişilik grup turnikelerin üzerinden atlayarak içeri girmek istedi. Özel güvenlikçiler ise olaya müdahale etti. Çıkan tartışmada yaşları 18 ile 20 arasında değişen 4 kişi özel güvenlikçilerden birisini ayağından bıçakladı diğerini ise feci şekilde darp etti. Yaralı özel güvenlikçiler ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, zanlılar firar etti. OLAY ANI KAMERADA Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası zanlılar kaçarak izini kaybettirirken, özel güvenlikçilerin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan Burulaş, güvenlik gerekçesiyle Mimar Sinan Metro İstasyonu’nu kapattı. Polis yetkililerinden burada daha önce de olaylar yaşandığı için ek güvenlik tedbiri istendiği ve bu güvenlik sağlandıktan sonra istasyonun açılacağı kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
IŞİD çarmıha gerip bıçakladı, sonra da vurdu (+18)
IŞİD çarmıha gerip bıçakladı, sonra da vurdu (+18) Vahşette sınır tanımayan terör örgütü, Rakka'da casuslukla suçladığı genci kalabalık bir meydanda idam etti.
11.09.2019 Haberler
İki kardeş, genç adamı bıçaklayıp öldürdü
İki kardeş, genç adamı bıçaklayıp öldürdü Malatya’da 2 kardeşin bıçaklı saldırısı sonucunda cinayete kurban giden şahsın ölümüne ilişkin olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2019 Yaşam
8 yaşındaki öğrenciyi bıçakladılar
8 yaşındaki öğrenciyi bıçakladılar KONYA'da 14 yaşındaki İlköğretim 8'inci sınıf öğrencisi M...
11.09.2008 Gündem