Bismil

Bismil

Son dakika Bismil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bismil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bismil haber sayfamızda...

Bismil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.051 bismil haberi bulunmuştur.
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar Bismil'de, 2 yıl önce yapılan bir taşıma ihalesinde eksik bilgi ve evrak nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.
18.04.2024 Gündem
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 15 Haziran 2023'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle, 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin firari sanıklardan biri Batman'da yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Diyarbakır- Batman karayolunda kaza! Yaralılar var
Diyarbakır- Batman karayolunda kaza! Yaralılar var Diyarbakır- Batman karayolu karalar mevkiinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 3'ü çocuk 13 kişi yaralandı.
12.04.2024 Gündem
Çocuklar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çocuklar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, yaşları 18'den küçük olan 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
9.04.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasında firarilerinden biri yakalandı
9 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasında firarilerinden biri yakalandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 15 Haziran 2023'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin firari sanıklardan biri yakalandı.
7.04.2024 Gündem
9 günlük tatil göçü!
9 günlük tatil göçü! Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasının ardından dün otogarlar, havalimanları ve yollarda yoğunluk arttı. Yollarda trafik denetimleri de üst seviyeye çıkarılırken, yoğunluğun bayramın ilk güne kadar süreceği tahmin ediliyor.
7.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na DEM Parti'nin Adayı Ayşe Serra Bucak Küçük seçildi. 13 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi ise AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 BİSMİL SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Diyarbakır Bismil Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BİSMİL SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Diyarbakır Bismil Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Diyarbakır Bismil Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Bismil ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Diyarbakır Bismil Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Diyarbakır'da maganda dehşeti! Kalaşnikofla havaya ateş açtı
Diyarbakır'da maganda dehşeti! Kalaşnikofla havaya ateş açtı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, uyuşturucu madde kullanıp, güvenlik korucusu olan babasına ait kalaşnikofla havaya ateş açarak etraftakilere küfreden S.T., polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
30.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır Bismil'de feci bir kaza meydana geldi. Kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı ve 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
23.03.2024 Gündem
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde Suçlu tarafın şikâyetten vazgeçsin diye verdiği kan parası, T.C’nin cipiyle çarpıp öldürdüğü Murat Aci’nın ailesine ‘para’ teklif edilmesiyle yeniden gündemde. Konuyu hukukçulara sorduk.
20.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Daha önce terörle anılan, terörden dolayı gidilemeyen yerlerde şimdi Türkiye'nin en büyük petrol üretimlerini yapmaya başladık. Gabar'da, Kato'da, Bestler Dereler bölgelerinde, daha önce hiç gidilmemiş coğrafyalarda petrol aramaya başladık. Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz. İnşallah yeni keşiflerle bunu daha da yukarı götüreceğiz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz
Diyarbakır-Batman arası yeni otoyol! Bakan Uraloğlu: 57 milyon lira tasarruf edeceğiz Diyarbakır’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bu bölgeden, biraz güneyimizden geçecek olan Irak’ın Fav Limanı’ndan başlayıp, Ovaköy Sınır Kapısı’ndan girecek olan 1200 kilometrelik demir yolu ve otoyol, ülkemizi baştan başa katederek Kapıkule’den Avrupa’ya çıkacak olan hattımızda da çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. İnşallah Irak tarafında bu sene içerisinde çalışmalara fiili olarak başlayabilirsek, bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Dolayısıyla bu bölgenin gelişimine çok ciddi bir destek verecek” dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Arazi anlaşmazlığı: 9 ölü, 2 yaralı! Dehşetin yeni görüntüleri
Arazi anlaşmazlığı: 9 ölü, 2 yaralı! Dehşetin yeni görüntüleri Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde geçen yıl iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
5.03.2024 Haberler
Arazi anlaşmazlığı: 9 ölü, 2 yaralı! Dehşetin yeni görüntüleri
Arazi anlaşmazlığı: 9 ölü, 2 yaralı! Dehşetin yeni görüntüleri Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde geçen yıl iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
5.03.2024 Gündem
Tek kadın muhtar adayı, en büyük mahalleye talip oldu
Tek kadın muhtar adayı, en büyük mahalleye talip oldu Diyarbakır’da, 123 mahallesi bulunan Bismil ilçesinde tek kadın muhtar adayı, en büyük mahalleye talip oldu.
3.03.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü saldırı bir gün önceden planladı! 'Yarın o tarlayı biçeceğiz’
9 kişinin öldüğü saldırı bir gün önceden planladı! 'Yarın o tarlayı biçeceğiz’ Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Taş ve Alyamaç aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın bir gün önceden planlandığı ortaya çıktı. ‘Babamla gel gittik mevzi almaya’ , ‘Yarın o tarlayı biçeceğiz’ gibi detayların yer aldığı kan donduran mesajlar ortaya çıktı.
28.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da erkek cesedi bulundu
Diyarbakır’da erkek cesedi bulundu Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Haberler
Çocuklar fark etti korkunç olay ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Çocuklar fark etti korkunç olay ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi Diyarbakır'da 'arazi anlaşmazlığı' nedeniyle Taş ve Alyamaç aileleri arasında, 9 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilk müdahale eden ve üzerlerine ateş edilen 9 jandarma personelinin ifadeleri ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Haberler
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Gündem
Bismil’e kadın başkan adayı
Bismil’e kadın başkan adayı Diyarbakır’da AK Parti’nin tek kadın belediye başkan adayı Behiye Güneri Arslan (38) oldu.
8.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bismil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.