Acun Ilıcalı son projesiyle ilgili konuştu: Büyük risk alıyoruz
Acun Ilıcalı son projesiyle ilgili konuştu: Büyük risk alıyoruz TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, online gerçekleştirilen 'Brand Week Istanbul'da katılımcılara tecrübelerini aktardı.
15.11.2020 Cadde
Cem Yılmaz: Mesleğimle ilgili katıyım
Cem Yılmaz: Mesleğimle ilgili katıyım Komedyen Cem Yılmaz, bu yıl 'Çizginin Dışındakiler' temasıyla düzenlenen, iş ve marka dünyasının yanı sıra ünlü isimlerin bir araya geldiği 'Brand Week Istanbul'a konuk oldu.
11.11.2020 Cadde
Brand Week İstanbul 2020 başlıyor
Brand Week İstanbul 2020 başlıyor Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstrilerini, dünyanın en ilham verici isim ve projeleriyle buluşturan Brand Week Istanbul, bu yıl 9-13 Kasım 2020 tarihleri arasında ilk kez online olarak düzenleniyor. Her yıl farklı bir temayla hayata geçirilen ve binlerce profesyonel ve öğrenciyi ağırlayan etkinlik bu kez de “Çizginin Dışındakiler” temasıyla katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.
5.11.2020 Kültür Sanat
'Aysel' filminin senaryosu 3 yılda bitti
'Aysel' filminin senaryosu 3 yılda bitti Oyuncu Müjde Ar, onur konuğu olarak katıldığı Brand Week İstanbul etkinliğine açıklamalarıyla damga vurdu. Yeşilçam yıllarını anlatan sanatçı, annesi Aysel Gürel’in hayatını konu alan filmin senaryosunu bitirdiğini açıkladı: 3 yıldır senaryoyu yazıyorum. Çağan Irmak yönetecek, bir sene içinde bitmiş olacak.
8.11.2019 Cadde
Yavuz Turgul: Zor bir yönetmenim!
Yavuz Turgul: Zor bir yönetmenim! 'Yol Ayrımı' filminin yönetmeni Yavuz Turgul, Brand Week İstanbul'un onur konuğu oldu.
11.11.2017 Cadde