BURSA BAYRAM NAMAZI VAKTİ 2022 || Bursa'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
BURSA BAYRAM NAMAZI VAKTİ 2022 || Bursa'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Bursa bayram namazı saati merak ediliyor. İl il bayram namazı saatlerini Diyanet İşleri Başkanlığı, açıkladı. Bursa'da bayramı geçirecekler ise bayram namaz saatini araştırıyorlar. Peki Bursa'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? İşte 2022 Bursa imsakiyesi...
2.05.2022 Gündem
Vatandaşlar ilk teravih namazı için camilere akın etti! 'Dünyada bir yolcu gibi ol'
Vatandaşlar ilk teravih namazı için camilere akın etti! 'Dünyada bir yolcu gibi ol' Ramazan ayının ilk teravih namazı için vatandaşlar camilere akın etti. İstanbullular 'On bir Ayın Sultanı' Ramazan'ın ilk teravih namazı için Sultanahmet Cami'ne gitti.
10.03.2024 Gündem
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan Ramazan'ın ilk orucu için bu gece sahura kalkılacak ve yarın ilk iftar yapılacak.
22.03.2023 Gündem
2022 BAYRAM NAMAZI KAÇTA? İzmir, Ankara, İstanbul'da BAYRAM NAMAZI saati ne zaman? İl İl bayram namazı vakitleri
2022 BAYRAM NAMAZI KAÇTA? İzmir, Ankara, İstanbul'da BAYRAM NAMAZI saati ne zaman? İl İl bayram namazı vakitleri Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Bugün 2 Mayıs Pazartesi. Ramazan Bayramı'nın birinci günü. Bugün kılınacak bayram namazı ile 2022 Ramazan Bayramı başlıyor. Bayram namazı için camilere gidecek olan vatandaşlar illerindeki bayram namazı saatlerini araştırıyor. Diyanet İşleri il il bayram namazı vakitlerini yayımladı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il ilg bayram namazı saatleri.
2.05.2022 Gündem
Akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il akşam ezanı saatleri burada...
Akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il akşam ezanı saatleri burada... Akşam ezanının saati araştırılmaya başlandı. Bugün Ramazan ayının ilk günü idrak ediliyor. Müslüman alemi için önemli aylar arasında bulunan Ramazan ayında oruç ibadeti gerçekleştiriliyor. İlk gün oruç tutan vatandaşlar iftar açmak için akşam namazı saatini merak ediyorlar. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve diğer şehirlerin akşam ezanı saati araştırılıyor. Peki akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İşte il il akşam ezanı vakitleri...
13.04.2021 Gündem