Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi Boyu zaman zaman 20-25 santim olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
Son dakika... Nemrut Dağı yakınlarında etçil çekirge görüldü
Son dakika... Nemrut Dağı yakınlarında etçil çekirge görüldü Gelen bir son dakika haberine göre, Türkiye'de zaman zaman görülen 20-25 santim uzunluğu ile bilinen Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Adıyaman'ın Kahta ilçesi sınırlarında yer alan Nemrut Dağı yakınlarında görüldü.
9.07.2021 Gündem
"Çağaboğan" Tunceli’de böyle görüntülendi
"Çağaboğan" Tunceli’de böyle görüntülendi Türkiye'de zaman zaman görülen ve büyüklüğü ile dikkat çeken Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde görüntülendi.
11.07.2020 Yaşam
Dev çekirge Elazığ'da görüldü
Dev çekirge Elazığ'da görüldü Türkiye'de zaman zaman görülen 20-25 santim uzunluğu ile bilinen Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ'da görüntülendi.
28.06.2020 Haberler
Sarı renkli dev! "Çağaboğan" Elazığ'da görüntülendi
Sarı renkli dev! "Çağaboğan" Elazığ'da görüntülendi Türkiye'de zaman zaman görülen 20-25 santim uzunluğu ile bilinen Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ'da görüntülendi.
28.06.2020 Haberler
Dev çekirge "Çağaboğan" Elazığ'da görüntülendi!
Dev çekirge "Çağaboğan" Elazığ'da görüntülendi! Gelen bir son dakika haberine göre, Türkiye'de zaman zaman görülen 20-25 santim uzunluğu ile bilinen Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ'da görüntülendi.
28.06.2020 Gündem
Son dakika... Elazığ'da ilk kez dev çekirge görüldü!
Son dakika... Elazığ'da ilk kez dev çekirge görüldü! Gelen bir son dakika haberine göre, Türkiye'de zaman zaman görülen 20-25 santim uzunluğu ile bilinen Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ'da görüntülendi.
28.06.2020 Gündem
Ormanda gezen gençler fark etti! Gözlerine inanamadı...
Ormanda gezen gençler fark etti! Gözlerine inanamadı... Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, nadir görülen 'Çağaboğan' cinsi çekirge, büyüklüğüyle görenleri hayrete düşürdü.
26.06.2018 Gündem