Çakmak Gazı

Çakmak Gazı

Son dakika çakmak gazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çakmak gazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çakmak gazı haber sayfamızda...

Çakmak Gazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 630 çakmak gazı haberi bulunmuştur.
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Çakmak gazı doldururken patlama yaşandı
Çakmak gazı doldururken patlama yaşandı Amasya’da bir kişi gaz dolumu yaptığı sırada çakmak bir anda alev alıp patladı.
17.03.2024 Haberler
Çakmak gazıyla şaka yapan genç, arkadaşının kafasını yaktı
Çakmak gazıyla şaka yapan genç, arkadaşının kafasını yaktı İstanbul Küçükçekmece'de, şaka yapmak isteyen bir genç, arkadaşını çakmak gazıyla yaktı. Olay anı ve yanmaktan son anda kurtulan gencin panik anları kameraya yansıdı.
20.02.2024 Haberler
TEM'de TIR devrildi! Ekipler bölgede
TEM'de TIR devrildi! Ekipler bölgede Tem Otoyolu Silivri Selimpaşa Mevkii'nde malzeme yüklü TIR devrildi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken kaza nedeniyle trafik oluştu.
31.10.2023 Haberler
Sevgilisi ile yürürken bir anda yere yığıldı! Üzerinden çıkan şok ölüm detayı
Sevgilisi ile yürürken bir anda yere yığıldı! Üzerinden çıkan şok ölüm detayı Sakarya’da sevgilisi ile yürürken bir anda fenalaşan 19 yaşındaki Kemal Berkay Aydın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren gencin üzerinden çıkan şok detay ölüm sebebi üzerindeki korkunç iddiayı beraberinde getirdi.
17.10.2023 Gündem
Giresun'da kene can aldı! 22 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti
Giresun'da kene can aldı! 22 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti Giresun'da kene can aldı. Şebinkarahisar ilçesinde tarlada çalıştığı sırada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan genç kadın Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.
5.08.2023 Gündem
Otomobilde bulunan 2 cesedin sırrı ortaya çıktı! Yasak aşk korkunç sonla bitti
Otomobilde bulunan 2 cesedin sırrı ortaya çıktı! Yasak aşk korkunç sonla bitti Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yol kenarındaki otomobilde silahla vurulmuş halde Özay Gül (34) ve Selda Karaca'nın (24) cenazeleri bulunmuştu. Cesetlerle ilgili sır perdesi aralandı.
5.08.2023 Gündem
Çakmak gazı kokladı! Ağzında karıncaları görünce öldüğünü anladı
Çakmak gazı kokladı! Ağzında karıncaları görünce öldüğünü anladı Ankara’da çakmak gazı kokladığı için zehirlendiği iddia edilen 13 yaşındaki bir çocuğun cansız bedeni parkta bulundu.
5.08.2023 Gündem
Çakmak gazı tüpü otomobilde patladı! İki arkadaş yaralandı
Çakmak gazı tüpü otomobilde patladı! İki arkadaş yaralandı İki arkadaş otomobilde çakmağa gaz doldurmak isterken patlama meydana geldi.
2.08.2023 Gündem
Pendik’te çakmak gazı bir anda alev aldı
Pendik’te çakmak gazı bir anda alev aldı Pendik’te bir esnaf elindeki çakmağı doldurmak istedi, ancak çakmak gazı bir anda alevlendi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
26.06.2023 Haberler
81 ilde 'Güvenli Eğitim' uygulaması! Kayıp 8 çocuk bulundu
81 ilde 'Güvenli Eğitim' uygulaması! Kayıp 8 çocuk bulundu İçişleri Bakanlığı, 81 il genelinde okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde ve umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada; çeşitli suçlardan aranan 663 kişinin yakalandı, 8 kayıp çocuğun da bulunduğunu açıklandı.
16.04.2023 Gündem
Zerin’in ölümünde, tutuklanan sevgilisi Yılmaz Sazak’a ‘ağırlaştırılmış müebbet’ talebi
Zerin’in ölümünde, tutuklanan sevgilisi Yılmaz Sazak’a ‘ağırlaştırılmış müebbet’ talebi Eskişehir’de, oturduğu 2'nci kattaki evin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın (36) şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada 7 ay sonra tutuklanan sevgilisi Yılmaz Sazak’ın (34) hakkında iddianame hazırlandı. Sanık Sazak’ın ‘kıskançlık’ nedeniyle tartıştığı Zerin Kılınç’ı pencereden iterek öldürdüğü belirtilen iddianamede kadına karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, tehdit suçundan ise 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
10.04.2023 Gündem
Çakmak gazı doldururken yaşanan patlama kamerada
Çakmak gazı doldururken yaşanan patlama kamerada Amasya’da bir kişi gaz dolumu yaptığı sırada çakmak bir anda alev alıp patladı. İşletmecinin alevlerle yüz yüze kaldığı panik anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
26.11.2022 Haberler
Otomobilde soludukları çakmak gazı patladı, vatandaş korku dolu anlar yaşadı: 3 yaralı
Otomobilde soludukları çakmak gazı patladı, vatandaş korku dolu anlar yaşadı: 3 yaralı Bursa'da otomobilde çakmak gazı soluduğu iddia edilen Emirhan U. (18), Eren Ç. (18), Enes K.(18) meydana gelen patlamada yaralandı. Patlamanın ardından vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken ellinde ve yüzünde yanıklar oluşan Eren Ç. ile Enes K. tedavi altına alındı. Olayı hafif yaralı olarak atlatan Emirhan U. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.
26.11.2022 Gündem
81 ilde okul çevrelerinde yoğun denetim:  2 bin 195 kişi yakalandı
81 ilde okul çevrelerinde yoğun denetim: 2 bin 195 kişi yakalandı İçişleri Bakanlığı’nın okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik 5 günlük yoğun denetiminin sonuçları belli oldu
17.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ülke genelinde 'Güvenli Eğitim Uygulaması’ yapıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ülke genelinde 'Güvenli Eğitim Uygulaması’ yapıldı İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birimler tarafından “Güvenli Eğitim Uygulaması’’ yapıldı.
14.06.2022 Gündem
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde şüpheli paket paniği
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde şüpheli paket paniği AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önüne kimliği belirsiz bir kişi tarafından bırakılan şüpheli çanta paniğe sebep oldu. Bomba imha uzman ekibi tarafından fünyeyle patlatılan şüpheli paketin içerisinde çakmak gazı çıktığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
10.05.2022 Haberler
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde şüpheli paket paniği
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde şüpheli paket paniği AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önüne kimliği belirsiz bir kişi tarafından bırakılan şüpheli çanta paniğe sebep oldu. Bomba imha uzman ekibi tarafından fünyeyle patlatılan şüpheli paketin içerisinde çakmak gazı çıktığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
10.05.2022 Gündem
Cinayetle suçlanan üniversiteli Enes'i özgürlüğe kavuşturan ayrıntılar
Cinayetle suçlanan üniversiteli Enes'i özgürlüğe kavuşturan ayrıntılar Bursa'da kendisini tornavida ile tehdit edip, cep telefonunu gasbetmeye çalıştığını öne sürdüğü Erkan Aysu'yu (31) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan üniversite öğrencisi Enes Kör (21), 'suçun mahiyeti' ve 'mevcut delil durumu' göz önünde bulundurularak, tahliye edildi. Kör'ün tahliyesinde, ölen Akysu’'nun elinde bulunan tornavida, belindeki çakmak gazı ile yanında bulunan uyuşturucunun yanı sıra olayın görgü tanığı olan Güzide Aybar’ın ifadesinin etkili olduğu belirtildi. Erkan Aysu'nun kardeşi Ramazan Aysu ise davanın takipçisi olacaklarını söyledi.
12.02.2022 Gündem
İçişleri duyurdu! Ülke genelinde 'Güvenli Eğitim Uygulaması'
İçişleri duyurdu! Ülke genelinde 'Güvenli Eğitim Uygulaması' İçişleri Bakanlığınca öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini daha güvenli ortamlarda sürdürmelerini sağlamak, park-bahçeler ve oyun salonlarını denetlemek, çocukların dilendirilmesini önlemek, aranan şahısları yakalamak ve suç unsurlarını ele geçirmek amacıyla ülke genelinde eş zamanlı “Güvenli Eğitim Uygulaması” yapıldı. Uygulama kapsamında okul servis araçları ve personeli de denetlendi.
8.02.2022 Gündem
Valilik yasakladı! Aman dikkat: Gözümüzün önündeki her şey bağımlılık yapabilir!
Valilik yasakladı! Aman dikkat: Gözümüzün önündeki her şey bağımlılık yapabilir! Geçtiğimiz günlerde İzmir Valiliği, il genelinde aldığı bir kararla 18 yaş altındaki çocuklara çakmak ve çakmak gazı satışını yasaklandı. Sebebi ise çocukları bağımlılığa karşı koruma altına almak. Uyuşturucu madde denildiği zaman aklımıza çoğu kez narkotik maddeler geliyor. Ancak uzmanlar günlük hayatımızda sıkça kullandığımız ürünlerin de bağımlılık yapabileceğini belirtiyor. İşte tehlikenin bilinmeyen gerçek yüzü...
17.10.2021 Gündem
Zeytinlikteki ölümde, çakmak gazı zehirlenmesi şüphesi
Zeytinlikteki ölümde, çakmak gazı zehirlenmesi şüphesi Bursa'da, girdiği zeytinlikte fenalaşıp yaşamını yitiren 15 yaşındaki F.E.'nin biri elinde, ikisi ise yakınında 3 çakmak gazı tüpü bulunduğu belirtildi. F.E.'nin çakmak gazından zehirlendiği üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor.
25.08.2021 Haberler
Zeytinlikteki ölümde, çakmak gazı zehirlenmesi şüphesi
Zeytinlikteki ölümde, çakmak gazı zehirlenmesi şüphesi Bursa'da, girdiği zeytinlikte fenalaşıp yaşamını yitiren 15 yaşındaki F.E.'nin biri elinde, ikisi ise yakınında 3 çakmak gazı tüpü bulunduğu belirtildi. F.E.'nin çakmak gazından zehirlendiği üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor. Çakmak gazı zehirlenmesinden daha önce de birçok ölüm haberi gelmişti.
25.08.2021 Gündem
Manavgat kundakçısını kız arkadaşı yakalattı! 'Yaka yaka gittim'
Manavgat kundakçısını kız arkadaşı yakalattı! 'Yaka yaka gittim' Antalya'da Akseki ve Manavgat orman yangınlarını çıkardığı iddiasıyla tutuklanan Ali Y.'yi kız arkadaşının kaydettiği ses kaydı ele verdi. Kayıtlarda Ali Y., "Benzinle döke, döke, yaka yaka gittim" diyor.
23.08.2021 Gündem
Alevlerin ortasında can pazarı! Feci şekilde yandılar
Alevlerin ortasında can pazarı! Feci şekilde yandılar Arnavutköy'de bir fabrikanın bahçesindeki konteynerin içine giren 3 genç, çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu feci şekilde yandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
8.07.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çakmak Gazı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.