Çift anadal ve yandal programlarının şartları
Çift anadal ve yandal programlarının şartları Çift anadal ve yandal programları üniversitelerin öğrencilere kendi okudukları bölümlerin yanında başka bölümlerden de eğitim alıp, diploma veya sertifika almalarını sağlayan programlardır. İşte çift anadal ve yandal programlarından faydalanabilmek için gerekli şartlar ve diğer bilgiler…
11.04.2018 Gündem
"Sarıgül o çapa sahip değil!"
"Sarıgül o çapa sahip değil!" Beyaz TV'de yayınlanan Objektif programında hararetli bir Sarıgül tartışması yaşandı. Programa telefonla bağlanan Cumhuriyet Gazetesi eski yazarı Ümit Zileli Şişli Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu ve bunu bugün açıklayacağını söyledi. Zileli, CHP'den aday olmayacağını, Güç Birliği'ni temsilen bağımsız olarak seçime gireceğini belirtti. Savcı Sayan'ın da Mustafa Sarıgül'ü sert bir şekilde eleştirdiği programda, Ümit Zileli, Sarıgül'ün CHP'ye geçişini değerlendirirken, onun CHP'nin başına geçecek çapta olmadığını söyledi.
11.09.2019 Televizyon
Cap Istanbul’da varış günü
Cap Istanbul’da varış günü Avrupa Kültür Başkenti Cap İstanbul, Batı Akdeniz boyunca geçilen 1550 deniz millik mesafenin ardından kat edilecek 110 millik son etap Gelibolu-İstanbul ile sona eriyor
8.10.2008 Skorer
Cap İstanbul, Türkiye’yi dünyaya tanıtacak
Cap İstanbul, Türkiye’yi dünyaya tanıtacak İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın sponsorluğunda yapılacak olan Akdeniz’in en büyük açık deniz yelken yarışı Cap İstanbul (Rota İstanbul) yarın Nice’te başlıyor.
12.09.2008 Cumartesi
Cap İstanbul Yelken’e Piri Reis de katılacak
Cap İstanbul Yelken’e Piri Reis de katılacak Orion Eğitim Vakfı Güzelbahçe ve Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri, İstanbul’a gidecek.
23.08.2008 Ege

Benzer Haber Etiketleri