Çatak

Çatak

Son dakika çatak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çatak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çatak haber sayfamızda...

Çatak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.116 çatak haberi bulunmuştur.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Çorum'da 3.3 büyüklüğünde korkutan deprem
Çorum'da 3.3 büyüklüğünde korkutan deprem Kandilli Rasathanesi duyurdu! Çorum Osmancık'ta 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7.3 kilometre derinliğinde meydana geldi. Saat 22:17'de meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
2024 ÇATAK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Çatak Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÇATAK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Çatak Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Van Çatak Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çatak ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Van Çatak Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Okulun bahçesine girdi! Görenler gözlerine inanamadı
Okulun bahçesine girdi! Görenler gözlerine inanamadı Van Çatak'ta bir okulun bahçesine giren gelincik görenleri heyecanlandırdı. O anlar ise böyle fotoğraflandı.
27.03.2024 Gündem
Oyun odasında sanatı konuşalım
Oyun odasında sanatı konuşalım Akbank Sanat’ın ev sahipliği yaptığı “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası” adlı sergi, bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturuyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Van beyaza büüründü! 446 yerleşim yerinin yolu kapandı
Van beyaza büüründü! 446 yerleşim yerinin yolu kapandı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 446 yerleşim yerinin yolu kapandı. Kar kalınlığının merkezde 15, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye ulaştı. Kentte, kapanan yolların açılması için çalışma başlatıldı.
20.03.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk, ortaokul ve liselerde eğitim- öğretime yarın ara verildiği belirtildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada da Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiği duyuruldu.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik!
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik! Manisa’da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son buldu.
19.03.2024 Gündem
Nişanlandığı adam hayatı zehir etti: Bir çanta kadar değerim yokmuş
Nişanlandığı adam hayatı zehir etti: Bir çanta kadar değerim yokmuş Zeytinburnu'nda İlayda Ötünç isimli kadın, nişanlısı Barış Çatak tarafından öldüresiye dövüldü. Olay güvenlik kamerasına yansırken 21 yaşındaki kadın, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.
13.03.2024 Haberler
Nişanlandığı adam hayatı zehir etti: Bir çanta kadar değerim yokmuş
Nişanlandığı adam hayatı zehir etti: Bir çanta kadar değerim yokmuş Zeytinburnu'nda İlayda Ötünç isimli kadın, nişanlısı Barış Çatak tarafından öldüresiye dövüldü. Olay güvenlik kamerasına yansırken 21 yaşındaki kadın, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.
13.03.2024 Gündem
Kastamonu’ya 8,2 milyar liralık dev proje
Kastamonu’ya 8,2 milyar liralık dev proje Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kastamonu’da 25 ayrı karayolu projesinin çalışmalarının devam ettiğini ve bölgenin en önemli projelerinden birinin de Kırık Barajı Varyant Yolu olduğunu belirterek, “20,4 kilometrelik Kırık Baraj Varyantını, bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol standardında projelendirdik. Yatırım bedeli 8,2 milyar lira olan proje genelinde şu anda yüzde 29,5 fiziksel gerçekleşme kaydettik” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Okulda demokrasi sınavı
Okulda demokrasi sınavı İlker Çatak’ın Almanya’yı temsil ederek Oscar için yarışan filmi “Das Lehrerzimmer/Öğretmenler Odası” ideal demokrasi kavramının uygulanabilirliğini sorguluyor.
2.02.2024 Kültür Sanat
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin karara cumhuriyet savcısından itiraz
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin karara cumhuriyet savcısından itiraz Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin kararın ardından cumhuriyet savcısı Bölge Adliye Mahkemesi’ne istinaf dilekçesi sundu. Dilekçede sanıklar Ali Yasak ve Kadir Yasak'ın ‘haksız tahrik altında kasten öldürme’ suçundan ayrı ayrı cezalandırılmalarına karar verilmesi gerekirken bu sanıklar hakkında haksız tahrik indirimi yapılmayarak fazla ceza tayin edildiğini belirtildi. Sanıklar Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın ‘haksız tahrik altında kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan cezalandırılmasına karar verilmesi gerekirken bu sanıklar hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan mahkumiyet kararı verildiği ve haklarında haksız tahrik indiriminin uygulanmadığı da cumhuriyet savcısı tarafından belirtildi.
24.01.2024 Gündem
Yönetmen İlker Çatak'ın 'The Teachers' Lounge' filmi Oscar'a aday oldu!
Yönetmen İlker Çatak'ın 'The Teachers' Lounge' filmi Oscar'a aday oldu! Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen ve film dünyasının en iyilerinin seçildiği Oscar Ödülleri'nin adayları açıkladı. Türk yönetmen İlker Çatak'ın 'The Teachers' Lounge' (Öğretmenler Odası) adlı filmi, En İyi Uluslararası Film dalında aday gösterildi.
24.01.2024 Cadde
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 23 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçe kaymakamlığı da eğitime pazartesi günü ara verildiğini duyurdu. Peş peşe kar tatili haberleri geldi.
24.12.2023 Gündem
Yılın son haftası hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni raporu yayımladı
Yılın son haftası hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni raporu yayımladı Meteoroloji haftalık yeni raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıkları hafta başından itibaren mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Uzman isim ise yılbaşında havanın nasıl olacağını açıkladı. Öte yandan 25 Aralık için kar tatili haberleri geldi. İşte detaylar...
24.12.2023 Gündem
Oscar’da yokuz
Oscar’da yokuz Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 96. Oscar Ödülleri için bazı kategorilerde kısa listeleri açıkladı.
23.12.2023 Kültür Sanat
Hava durumu raporu için son dakika açıklaması! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli geliyor
Hava durumu raporu için son dakika açıklaması! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı, kuvvetli yağışlar için vatandaşları uyardı. İstanbul Valiliği ve AKOM'dan da uyarılar peş peşe geldi. İstanbul Havalimanı kalkışlı - varışlı toplam 41 uçak seferi iptal edildi.
22.12.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Teknoloji
Beton mikserinin devrilmesi sonucu sürücü öldü
Beton mikserinin devrilmesi sonucu sürücü öldü Kahramanmaraş'ta bariyerleri aşıp, şarampole devrilen beton mikserinin 48 yaşındaki sürücüsü Hanifi Yanar, hayatını kaybetti.
16.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.