Tom Cruise ve Elon Musk gerçekten uzayda film çekecek mi?
Tom Cruise ve Elon Musk gerçekten uzayda film çekecek mi? Kısa bir süre önce Tom Cruise ve Elon Musk'ın uzayda film projesinin olduğunu okumuştuk. Fakat doğrusu hala daha kafamızda oturmamış şeyler var. Peki Tom Cruise ve Elon Musk gerçekten uzayda film çekecek mi? Gelin Molatik olalım...
10.08.2020 Trend
Chernobyl: Bir HBO klasiği
Chernobyl: Bir HBO klasiği Kiev yakınlarındaki Çernobil Nükleer Santrali'nin patlamasından sonra yaşananların anlatıldığı ve sadece 5 bölümlük bir miniseri olmasına rağmen tüm dünyayı sallayan Chernobyl dizisi, bu başarısını neye borçlu?
10.06.2019 Ekran
Paris'te 'Görevimiz Tehlike 6' isyanı!
Paris'te 'Görevimiz Tehlike 6' isyanı! 'Mission Impossible 6' (Görevimiz Tehlike 6) filminin çekimleri Paris'te trafiği alt üst etti.
13.05.2017 Cadde
Tehlike devam ediyor!
Tehlike devam ediyor! Tom Cruise'un canlandırdığı 'Ethan'ın diğer 5 filmden oldukça farklı bir karakterle karşımıza çıkacağı 'Görevimiz Tehlike 6' filminden nefes kesici set fotoğrafları yayınlandı.
13.04.2017 Cadde
“Mission Impossible” ona emanet!
“Mission Impossible” ona emanet! Paramount Pictures ve Skydance Productions yeni “Mission Impossible” filmini yönetmesi için Christopher McQuarrie’yi seçti.
23.08.2013 Kültür Sanat
"Jack Reacher" fragman
"Jack Reacher" fragman 21 Aralık 2012'de vizyona girecek olan aksiyon filmi "Jack Reacher", uzun zamandır beklenen bir film. Usta bir nişancı tarafından vuruldukları anlaşılan 5 cinayet kurbanını inceleyen polis kısa süre içerisinde katili yakaladığına inanır ve bir adamı hapse atar. Fakat katil sürekli "Jack Reacher'ı bulun" diyerek masum olduğunu iddia eder. En sonunda Jack Reacher ortaya çıktığında ise işlerin beklediğinden farklı geliştiğine tanık olacaktır... Jack Reacher edebiyat dünyasından sonra şimdi de beyazperdeyi sallayacak. İngiliz yazar Lee Child'in "One Shot" adlı romanından usta sinemacı Christopher McQuarrie tarafından uyarlanan filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken, ünlü oyuncuya Rosamund Pike ve Robert Duvall eşlik ediyor.
11.09.2019 Televizyon