'Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim!'
'Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim!' Eser Yenenler ile Berfu Yenenler, geçtiğimiz gün 'Çift Terapisi' adlı oyunlarıyla sahneye çıktılar. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Yenenler çiftinden Eser, geçtiğimiz haftalarda sahnede twerk (kalça dansı) yaptığı anlarla ilgili açıklama yaptı.
25.11.2023 Cadde
Berfu-Eser Yenenler çifti sahnede nikah tazeledi!
Berfu-Eser Yenenler çifti sahnede nikah tazeledi! Önceki akşam Göztepe Özgürlük Parkı'nda sahneye çıkan ikili, sahnede nikah tazeledi. 2019 yılında nikah masasına oturan Yenenler çifti, evlendiklerinde giydikleri gelinlik ve damatlığı oyun için dört yıl sonra yeniden giydi.
28.08.2023 Cadde
Benimle Boşanır mısın? Murat Atila
Benimle Boşanır mısın? Murat Atila Gizem Aydoğan Benimle Boşanır mısın kitabının yazarı Uzm. Psikolog ve Aile Danışmanı Murat Atila ile keyifli bir röportaj yaptı.
31.07.2018 İlişkiler
Çift terapisi hangi durumlarda gereklidir?
Çift terapisi hangi durumlarda gereklidir? Çiftler, ilişki terapisi veya evlilik terapisi olarak adlandırılan psikoterapilere sıklıkla kronikleşmiş bazı ilişki sorunlarıyla başa çıkabilmek ya da ani gelişen yaşamsal ve ilişkisel krizlerin üstesinden gelmek amacıyla başvuruda bulunurlar.
24.07.2018 Ayrılık
Çift terapilerinin faydaları nelerdir?
Çift terapilerinin faydaları nelerdir? Dünden bugüne çift sorunları şekil değiştirse de aslında temelde yatan sorunların aynı olduğunu belirten İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Yudum Akyıl çift terapilerinin önemini anlattı...
15.03.2017 İlişkiler