Son Dakika: Virüs ona da bulaştı! Cluster-5 kabusu yayılıyor...
Son Dakika: Virüs ona da bulaştı! Cluster-5 kabusu yayılıyor... Gelen son dakika haberine göre, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını henüz son bulmamışken Danimarka'da başlayan ve birçok ülkeye yayılan Cluster-5 virüsüyle ilgili dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Vizonlarda görülen mutasyona uğramış koronavirüs yüzünden milyonlarca hayvan itlaf edilmişti. Yetkililer peş peşe açıklamalar yaparken, durumu Dünya Sağlık Örgütü'ne de bildirdiklerini aktaran ABD Tarım Bakanlığı'nın yaptığı son dakika açıklaması büyük panik yarattı.
15.12.2020 Dünya
Son dakika: Virüs sıçradı! Panik büyüyor: Hepsi pozitif...
Son dakika: Virüs sıçradı! Panik büyüyor: Hepsi pozitif... Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını devam ederken Danimarka'da başlayan ve birçok ülkeye yayılan Cluster-5 virüsüyle ilgili dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Vizonlarda görülen mutasyona uğramış koronavirüs yüzünden milyonlarca hayvan itlaf edilmişti. Yetkililer peş peşe açıklamalar yaparken, virüsün bir ülkeye daha sıçradığı ortaya çıktı. Çiftlikteki hayvanların da işçilerin de testleri pozitif çıkınca panik havası yayıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
10.12.2020 Dünya
Son dakika: Canlı yayında açıkladı, dünya dehşete düştü! İki hafta sonra...
Son dakika: Canlı yayında açıkladı, dünya dehşete düştü! İki hafta sonra... Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını devam ederken Danimarka'da görülen ve ABD de dahil birçok ülkeye yayılan Cluster-5 virüsüyle ilgili dehşet verici haberler gelmeye devam ediyor. Vizonlarda görülen mutasyona uğramış koronavirüs yüzünden milyonlarca hayvan itlaf edilmişti. En yetkisi isimden canlı yayında yapılan uyarı ise kabuslara girecek cinsten. İşte son dakika haberinin detayları...
30.11.2020 Dünya
Son Dakika Haberi : Dünya diken üstünde... 'Zombi vizonlar' hakkında karar verildi!
Son Dakika Haberi : Dünya diken üstünde... 'Zombi vizonlar' hakkında karar verildi! Son dakika haberlere göre, bulaştığı kişi sayısı 61 milyonu aşan koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra altı Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen Cluster-5 virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edilirken, uzmanların uyarıları ise dünyayı diken üstünde tutmaya yetecek cinsten. 10 milyon vizonun itlaf edildiği ülkede verilen yeni karar da dünya gündemine oturdu.
28.11.2020 Dünya
Son Dakika: Cluster-5 virüsü paniğe yol açıyor! Dünya diken üstünde...
Son Dakika: Cluster-5 virüsü paniğe yol açıyor! Dünya diken üstünde... Son dakika haberlere göre, bulaştığı kişi sayısı 61 milyonu aşan koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra altı Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen Cluster-5 virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edilirken, uzmanların uyarıları ise dünyayı diken üstünde tutmaya yetecek cinsten.
26.11.2020 Dünya
Son Dakika: Oraya da sıçradı! Avrupa alarma geçti...
Son Dakika: Oraya da sıçradı! Avrupa alarma geçti... Son dakika haberlere göre, bulaştığı kişi sayısı 58 milyonu aşan koronavirüs salgını, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra Fransa'da da vizonlarda koronavirüse rastlanması paniğe yol açtı.
22.11.2020 Dünya
Son Dakika: Paniğe yol açmaya devam ediyor! Daha ölümcül, daha bulaşıcı...
Son Dakika: Paniğe yol açmaya devam ediyor! Daha ölümcül, daha bulaşıcı... Son dakika haberlere göre, bulaştığı kişi sayısı 53 milyon 766 bini aşan korona virüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen Cluster-5 virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edilirken, uzmanların uyarıları ise dünyayı diken üstünde tutmaya yetecek cinsten.
14.11.2020 Dünya
Son Dakika: Hepsini öldürüyorlar! Dünya dehşete düştü...
Son Dakika: Hepsini öldürüyorlar! Dünya dehşete düştü... Son dakika haberlere göre, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen 'Cluster-5 virüs'ü dünya çapında paniğe yol açtı, virüsü yayan hayvanlar askeri üste itlaf ediliyor.
11.11.2020 Dünya
Son dakika... Cluster-5 virüs hızla yayılıyor! Dünya şokta...
Son dakika... Cluster-5 virüs hızla yayılıyor! Dünya şokta... Danimarka'daki vizonlarda rastlanan koronavirüsün mutasyon geçirmiş hali dört Avrupa ülkesinin yanı sıra ABD'de de ortaya çıktı. Dünya çapında panik büyürken, İngiltere sınırlarını kapattı.
7.11.2020 Dünya
Beş ülkede daha vizonlarda koronavirüs çıktı
Beş ülkede daha vizonlarda koronavirüs çıktı Danimarka'da milyonlarca vizonun itlaf edileceğinin açıklanmasının ardından, bu kez ABD, İtalya, Hollanda ve İsveç'ten dehşete düşüren haber geldi.
7.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri