Dağıstan

Dağıstan

Son dakika dağıstan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dağıstan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dağıstan haber sayfamızda...

Dağıstan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 749 dağıstan haberi bulunmuştur.
Rusya'daki terör saldırısında yeni gelişme! Tutuklu sayısı yükseldi
Rusya'daki terör saldırısında yeni gelişme! Tutuklu sayısı yükseldi Rusya’nın Moskova bölgesinde konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin devam eden soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
1.04.2024 Dünya
Köy muhtarı rakibini öldürdü
Köy muhtarı rakibini öldürdü Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Ulusu Mahallesi’nde aralarında husumet olan Yeşilöz Köyü Muhtarı Kadir Y. (62) ile Muhtar Adayı Erdal Dağıstan (45) arasında tartışma çıktı.
27.02.2024 Gündem
Herkes 'Senden Önce'yi konuşuyor
Herkes 'Senden Önce'yi konuşuyor İlk bölümüyle ilgi çeken ‘Senden Önce’nin son sahnesi bir hafta boyunca konuşuldu. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı artırdı.
20.02.2024 Cadde
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda Kanal D’nin merakla beklenen dizisi 'Senden Önce'nin kadrosuna, İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen'in ardından ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu dahil oldu.
13.12.2023 Cadde
Fazıl Say’ın 'figüran bile olamayacak niteliksizlikte' yorumuna Farah Zeynep’ten yanıt!
Fazıl Say’ın 'figüran bile olamayacak niteliksizlikte' yorumuna Farah Zeynep’ten yanıt! Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Yılmaz Güney ile ilgili sözleriyle başlayan tartışma bitmiyor. Tartışmaya son olarak ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say da katıldı. Ünlü sanatçıya Farah Zeynep'ten yanıt gecikmedi.
22.11.2023 Cadde
Korkutan tırmanış! Rehinelerden Netanyahu'ya tepki
Korkutan tırmanış! Rehinelerden Netanyahu'ya tepki İsrail’in Hamas’a karşı Gazze’de yürüttüğü savaş, tüm dünyada hem Yahudilere hem de Araplara yönelik nefret söyleminin büyük oranda artmasına sebep oldu. İnsan Hakları İzleme Örgütü de bu tırmanışın tehlikeli boyutlarda olduğunu vurguladı. Ayrıca Hamas, Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Putin: Gazze Şeridi'nde yaşanan korkunç olaylar hiçbir şeyle haklı gösterilemez
Putin: Gazze Şeridi'nde yaşanan korkunç olaylar hiçbir şeyle haklı gösterilemez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Filistin ve İsrail arasındaki çatışmalara değinerek, “Bombalamalardan kaçan, saklanacak hiçbir yeri olmayan yüzbinlerce masum insanın ayrım gözetmeksizin öldürüldüğü Gazze Şeridi'nde yaşanan korkunç olaylar hiçbir şeyle haklı gösterilemez." ifadelerini kullandı.
30.10.2023 Dünya
İsrail’den gelen uçağa tepki: Pisti bastılar
İsrail’den gelen uçağa tepki: Pisti bastılar İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına tepki gösteren yüzlerce kişi, İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Rusya’ya bağlı Dağıstan’daki Mahaçkale Havaalanı’na inen uçak nedeniyle havaalanını bastı. Ellerinde Filistin bayrakları bulunan göstericiler, uçaktaki yolcuların alınmaması ve uçağın geri gönderilmesini istedi.
30.10.2023 Dünya
3 yaşındaki çocuk 4. katın balkonundan düştü
3 yaşındaki çocuk 4. katın balkonundan düştü Kocaeli'de bir apartmanın 4.'üncü katındaki dairede 3 yaşındaki Musa D. balkondan düşerek ağır yaralandı.
31.08.2023 Gündem
Rusya'da korkunç olay! Benzin istasyonu 30 kişiye mezar oldu
Rusya'da korkunç olay! Benzin istasyonu 30 kişiye mezar oldu Rusya’nın Dağıstan bölgesindeki bir benzin istasyonunda çıkan yangında en az 30 kişi hayatını kaybetti.
15.08.2023 Dünya
Putin'den İsveç'e Kur'an göndermesi! Cami ziyaretinde net konuştu
Putin'den İsveç'e Kur'an göndermesi! Cami ziyaretinde net konuştu Rusya'ya bağlı Dağıstan bölgesine bir camiye ziyarette bulunan Vladimir Putin'e Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Burada İsveç'te yaşanan skandala da değinen Putin'in sözleri dünya basınında gündem oldu.
29.06.2023 Dünya
Rusya’da yolcu otobüsü, otomobil ve kamyonla çarpıştı: 8 ölü
Rusya’da yolcu otobüsü, otomobil ve kamyonla çarpıştı: 8 ölü Rusya'ya bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyetinde yolcu otobüsü, otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.
22.06.2023 Dünya
Taha Akgül: Milletimize çifte bayram hediye etmek istiyoruz
Taha Akgül: Milletimize çifte bayram hediye etmek istiyoruz Milli güreşçi Taha Akgül, "Takımımız iyi, hocalarımızla beraber çok güzel bir süreç geçirdik. Milletimizin dualarıyla Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda bayram öncesi şampiyonluğu kazanıp çifte bayramı onlara hediye etmek istiyoruz" dedi.
13.04.2023 Güreş
Rus kadın kabusu yaşıyor! Otomobili 3 ayda ikinci kez kundaklandı
Rus kadın kabusu yaşıyor! Otomobili 3 ayda ikinci kez kundaklandı Antalya’da bir sitenin önünde bulunan park halindeki otomobil ateşe verildi. Motor kısmında zarar oluşan otomobil, 3 ay önce de kundaklanmıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
28.03.2023 Haberler
Rus kadın kabusu yaşıyor! Otomobili 3 ayda ikinci kez kundaklandı
Rus kadın kabusu yaşıyor! Otomobili 3 ayda ikinci kez kundaklandı Antalya’da bir sitenin önünde bulunan park halindeki otomobil ateşe verildi. Motor kısmında zarar oluşan otomobil, 3 ay önce de kundaklanmıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Size rağmen milletim Cumhurbaşkanı yapacak
Size rağmen milletim Cumhurbaşkanı yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, “‘Muhtar bile olamaz’ diyorlardı. Ama benim milletim bu kardeşinizi cumhurbaşkanı yaptı. Şimdi Altılı Masa ‘Aday olamaz’ diyor. Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de cumhurbaşkanı yapacak” dedi.
30.01.2023 Gündem
Erdoğan'dan Finlandiya'ya 'farklı' mesaj: İsveç şok olacak!
Erdoğan'dan Finlandiya'ya 'farklı' mesaj: İsveç şok olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik’te “Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide” programında gençlerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Şimdi altılı masa ne diyor? 'Aday olamaz' diyor. Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de Cumhurbaşkanı yapacak." dedi. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "İcabında Finlandiya'yla ilgili farklı mesaj verebiliriz. Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Biz de bu tarihi meydan okumayı 14 Mayıs'ta bir kez daha yeter, söz de karar da gelecek de milletindir diyerek, çok daha yüksek bir seda ile tekrarlamak istiyoruz."açıklamasında bulundu.
29.01.2023 Gündem
Satılığa çıkardığı milyonluk lüks otomobil kundaklandı
Satılığa çıkardığı milyonluk lüks otomobil kundaklandı Antalya’da Rus uyruklu Dağıstan Cumhuriyeti vatandaşı kadının 4,2 milyon lira değerindeki lüks otomobili kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Aracını geçen yıl satın aldığı öğrenilen Rus kadın üzüntü yaşarken, kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
21.01.2023 Haberler
Tam 4,2 milyon liralık ilan sonrası site bahçesindeki lüks otomobil kundaklandı!
Tam 4,2 milyon liralık ilan sonrası site bahçesindeki lüks otomobil kundaklandı! Antalya’da, sitenin bahçesinde park halindeki lüks otomobil, kimliği belirsiz kişi tarafından kundaklandı. Siyah kapüşonlu ve maskeli şüphelinin, aracı ateşe verdikten sonra kaçtığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.
21.01.2023 Gündem
Karşıdan karşıya geçerken şüpheli ölüm! Olayın arkasında Rusya mı var?
Karşıdan karşıya geçerken şüpheli ölüm! Olayın arkasında Rusya mı var? Yaklaşık bir yıldır süren Rusya-Ukrayna savaşının başından beri çok sayıda Rus oligark ve eski siyasetçi şüpheli ölümlerle hayatını kaybetti. Bu ölümlere geçtiğimiz 5 Ocak'ta bir yenisi daha eklendi. Dağıstan Cumhuriyeti’nin eski başbakanı Magomed Abdulayev, şüpheli bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.
7.01.2023 Dünya
Diyarbakır'daki evlat nöbetinde aile sayısı 349 oldu
Diyarbakır'daki evlat nöbetinde aile sayısı 349 oldu Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan ailelerin sayısı, Hakkari ve Erzurum’dan gelen 2 aile ile birlikte 349’a yükseldi.
29.12.2022 Gündem
Dünya Kupası'nda Hırvatistan geleneği devam etti
Dünya Kupası'nda Hırvatistan geleneği devam etti 2022 Dünya Kupası’nın beğeni toplayan iki ülkesinin mücadelesinde Hırvatistan, Fas’ı yenerek 3.’lük kürsüsüne çıkmayı başardı. Hırvatlar 1998’den sonra 2022’de de bronz madalyaya ulaşarak tarihi bir sonuca imza attı.
18.12.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Dağıstan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.