Dakar

Dakar

Son dakika Dakar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dakar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dakar haber sayfamızda...

Dakar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 798 dakar haberi bulunmuştur.
Nefes kesen 46. Dakar Rallisi'nden renkli kareler
Nefes kesen 46. Dakar Rallisi'nden renkli kareler Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonlarından Dakar Rallisi’nin bu yıl 46.sı düzenlendi. 14 gün süren yarış büyük çekişmeye sahne olurken, dev maratonda renkli anlar yaşandı.
6.02.2024 Motor Sporları
Dakar 2024 rallisi nefes kesti
Dakar 2024 rallisi nefes kesti Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi, Suudi Arabistan’da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Dünya’nın en zor motor sporları müsabakası olarak kabul edilen Dakar’da 425 farklı araç, yaklaşık 8 bin kilometre boyunca zorlu yol ve hava şartlarıyla mücadele etti.
24.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde zafer Red Bull'dan Carlos Sainz'in
Dakar Rallisi’nde zafer Red Bull'dan Carlos Sainz'in Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi 2024 Dakar Rallisi tamamlandı. 12 etaptan oluşan maceranın galibi Red Bull sporcusu Carlos Sainz oldu. 14 gün süren yarış boyunca sıralamanın en başlarında yer alan tecrübeli pilot bu galibiyetiyle birlikte 4. Dakar şampiyonluğunu kazandı.
19.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde son iki güne Carlos Sainz zirvede giriyor
Dakar Rallisi’nde son iki güne Carlos Sainz zirvede giriyor Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde onuncu etap tamamlandı. Etap sırasında mekanik bir sorun nedeniyle durmak zorunda kalan Red Bull sporcusu Carlos Sainz bitime iki gün kala genel klasman liderliğini sürdürüyor.
17.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından Dakar Rallisi,
16.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde sekizinci etap tamamlandı. Sekizinci etapta otomobil kategorisinin galibi Red Bull sporcusu Mattias Ekström oldu. Tecrübeli Fransız sürücü Stéphane Peterhansel ikinci sırada yer aldı.
15.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde 7'nci etabın galibi Sebastian Loeb!
Dakar Rallisi'nde 7'nci etabın galibi Sebastian Loeb! Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde yedinci etap tamamlandı. Yedinci etapta otomobil kategorisinde ilk üç sıranın sahipleri Red Bull sporcuları oldu. Sebastian Loeb birinciliğin sahibi olurken, Lucas Moraes ve son şampiyon Nasser Al – Attiyah kendisini takip etti.
14.01.2024 Motor Sporları
46. Dakar Rallisi’nde heyecan devam ediyor! Altıncı etap tamamlandı
46. Dakar Rallisi’nde heyecan devam ediyor! Altıncı etap tamamlandı Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde altıncı etap tamamlandı. İki gün süren altıncı etapta otomobil kategorisinde ilk üç sıranın sahibi Red Bull sporcuları oldu. Günün galibi Sebastian Loeb’i sırasıyla, İspanyol sürücü Carlos Sainz ve genel klasmanın üst sıralarından hiç düşmeyen İsveçli sürücü Mattias Ekström oldu.
12.01.2024 Motor Sporları
Nasser Al-Ittiyah'ın dönüşü muhteşem oldu
Nasser Al-Ittiyah'ın dönüşü muhteşem oldu Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde beşinci etap tamamlandı. Beşinci etapta otomobil kategorisinin galibi Red Bull sporcusu Nasser Al-Ittiyah oldu. Son iki yılın şampiyonu Al-Ittiyah bu sezonki ilk etap galibiyetini olmuş oldu.
10.01.2024 Motor Sporları
Milan'da Stefano Pioli'den Rade Krunic'e ayrılık izni!
Milan'da Stefano Pioli'den Rade Krunic'e ayrılık izni! Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Rade Krunic'in takım araması gerektiğini dile getirdi.
6.01.2024 İtalya Serie A
Dakar Rallisi'nde ilk turun galibi Guillaume de Mevius!
Dakar Rallisi'nde ilk turun galibi Guillaume de Mevius! Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde birinci etap tamamlandı. Birinci etapta otomobil kategorisinin galibi Guillaume de Mevius oldu. Fransız sürücü bu başarısıyla bu kategorideki ilk Dakar zaferini elde etti.
6.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde ilk günün galibi Mattias Ekström
Dakar Rallisi’nde ilk günün galibi Mattias Ekström Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde ilk gün prolog etabıyla tamamlandı. Prolog etabında otomobil kategorisinde ilk günün galibi Mattias Ekström oldu
5.01.2024 Motor Sporları
Senegal Hakkında Bilgiler; Senegal Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Senegal Hakkında Bilgiler; Senegal Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Senegal, Afrika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Senegal Cumhuriyetidir.1895 yılında Fransa'nın kolonisi olan Senegal, 4 Nisan 1960 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Senegal bayrağının anlamı ne, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Dakar Rallisi için geri sayım başladı
Dakar Rallisi için geri sayım başladı Motor sporları alanında dünyanın en önemli yarışlarından olan Dakar Rallisi’nde 2024 yılı heyecanı başlıyor. 5 Ocak Cuma günü açılış etabıyla El-Ula’dan başlayacak olan bu zorlu macera tarihiyle de heyecan uyandırıyor.
29.12.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nin rotası belli oldu! 12 etaptan oluşuyor
Dakar Rallisi’nin rotası belli oldu! 12 etaptan oluşuyor Bu yıl 4. Kez Suudi Arabistan çöllerinde gerçekleşecek Dakar Rallisi’nin 2024 rotası da açıklandı.
21.12.2023 Diğer
İspanyol balıkçılar fark etti! Yeşil Burun Adaları açıklarında göçmen faciası
İspanyol balıkçılar fark etti! Yeşil Burun Adaları açıklarında göçmen faciası Yeşil Burun Adaları açıklarında içerisinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu en az 63 kişi hayatını kaybetti.
16.08.2023 Dünya
‘Ticaret hacmimiz 40 milyar $’ı aştı’
‘Ticaret hacmimiz 40 milyar $’ı aştı’ Türkiye’nin Afrika’daki imajının çok olumlu olduğunu vurgulayan Büyükelçi Şebnem Cenk, 2002’de 5 milyar dolar olan ticaret hacminin 2022 sonunda 40 milyar doları aştığını, kıtada yeni elçilikler açılacağını söyledi...
13.08.2023 Gündem
‘Sıfır Atık Hareketi uluslararası boyutta’
‘Sıfır Atık Hareketi uluslararası boyutta’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çankaya Köşkü’ndeki “Yüzyılın Anıları Geçmişten Günümüze Kültürel Diplomasi Programı”nda “Hayat tarzına dönüştürmeye çalıştığımız ‘Sıfır Atık Hareketi’ uluslararası boyutlara ulaştı” dedi.
10.08.2023 Gündem
Açık grevinde olan muhalif lider Sonko hastanelik oldu
Açık grevinde olan muhalif lider Sonko hastanelik oldu Senegal'de bir haftadır devam ettirdiği açlık grevi sonucu Ousmane Sonko rahatsızlandığı için hastaneye kaldırıldı.
7.08.2023 Dünya
Senegal'de muhalif lider bir haftadır açlık grevi yapıyordu... Hastaneye kaldırıldı
Senegal'de muhalif lider bir haftadır açlık grevi yapıyordu... Hastaneye kaldırıldı Senegal’de muhalif lider Ousmane Sonko, bir haftadır sürdürdüğü açlık grevinin ardından hastaneye kaldırıldı.
6.08.2023 Dünya
Senegal’de muhalif lider Sonko’nun tutuklanmasına karşı protesto: 2 ölü
Senegal’de muhalif lider Sonko’nun tutuklanmasına karşı protesto: 2 ölü Senegal’de muhalif lider Ousmane Sonko’nun tutuklanması ve partisi PASTEF’in kapatılmasının ardından başlayan protestolarda 2 kişi hayatını kaybetti.
1.08.2023 Dünya
WAF ve INSIDE Finalistleri Açıklandı
WAF ve INSIDE Finalistleri Açıklandı 2023 Dünya Mimarlık Festivali (WAF) bünyesinde yarışacak olan finalist projeler açıklandı. Dünyanın en ilham verici mimari ve iç mimari projeleri 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Singapur’daki Marina Bay Sands’te gerçekleştirilecek olan festivalde yarışacak.
30.07.2023 Mimarlık
Senegal'de göçmen teknesi alabora oldu: 15 ölü
Senegal'de göçmen teknesi alabora oldu: 15 ölü Senegal’in başkenti Dakar açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan bir teknenin alabora olması sonucu en az 15 kişi hayatını kaybetti.
24.07.2023 Dünya
Selçuk Avcı:  Mimarlık alanındaki genç girişimleri destekleyecek bir kuluçka merkezi oluşturuyoruz...
Selçuk Avcı: Mimarlık alanındaki genç girişimleri destekleyecek bir kuluçka merkezi oluşturuyoruz... Avcı Architects kurucusu Mimar Selçuk Avcı ile ulusal ve uluslararası ölçekte yürüttüğü güncel mimari ve kentsel tasarım projelerinin yanı sıra stüdyonun yeni ortaklık yapısını, açık çağrısı 9 Temmuz’a kadar devam eden GEMSS’23’ü, The Circle’daki yenilikleri, aynı çatı altında bir kuluçka merkezini de kapsayacak olan yeni bir mimarlık hub’ı oluşturma hedeflerini konuştuk.
26.06.2023 Mimarlık
Senegal'deki gösterilerde 9 kişi öldü
Senegal'deki gösterilerde 9 kişi öldü Senegal'de muhalefet lideri Ousmane Sonko'nun 2 yıl hapis cezasına çarptırmasına karşı düzenlenen gösterilerde 9 kişi hayatını kaybetti.
2.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dakar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.