Dans

Dans

Son dakika dans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dans haber sayfamızda...

Dans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.595 dans haberi bulunmuştur.
Kakava ve Hıdrellez heyecanı! Dilekler tutulup ağaçlara asıldı
Kakava ve Hıdrellez heyecanı! Dilekler tutulup ağaçlara asıldı Edirne'de, UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ndeki, 'baharın habercisi' olarak nitelenen Kakava ve Hıdrellez Şenlikleri, tarihi Sarayiçi yarımadasında başladı. Roman dans topluluklarının gösterileriyle başlayan etkinlikte vatandaşlar ağaçlara yazdıkları dileklerini asarken, yöresel kıyafet giyen vatandaşlar da renkli görüntüler oluşturdu.
4.05.2024 Gündem
Ryan Gosling rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıkladı!
Ryan Gosling rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıkladı! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, son röportajında rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıklayarak; bütün kararlarını hayat arkadaşı ile birlikte aldığını söyledi.
4.05.2024 Cadde
Nida Karaçar, eşi Özgün Uğurlu'yu anlattı: Çamaşır ve ütü onda, başkasına dokundurmaz!
Nida Karaçar, eşi Özgün Uğurlu'yu anlattı: Çamaşır ve ütü onda, başkasına dokundurmaz! Nida Karaçar ile evliliğinden 2015 yılında down sendromlu oğulları Ediz dünyaya gelen şarkıcı Özgün Uğurlu, önceki gün eşiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Karaçar, “Özgün Bey evde nasıl?” sorusu üzerine eşinin ev halini anlattı.
4.05.2024 Cadde
Lösemi tedavisi gören Nehir'e hastane odasında teklif: Kalk kız evlencez
Lösemi tedavisi gören Nehir'e hastane odasında teklif: Kalk kız evlencez İzmir'de Emre Coşkun (20), lösemi tedavisi gören kız arkadaşı Nehir Yurtsever'e (19) hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde keyifli anlar! ‘Kıvılcım’lardan gösteri!
İnci Taneleri'nde keyifli anlar! ‘Kıvılcım’lardan gösteri! Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu, ‘İnci Taneleri’nin bugün ekrana gelecek yeni bölümünde bir gösteriyle sahne alacak. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizinin 13. bölümünde gerçekleşecek dans gösterisi, nefesleri kesecek.
2.05.2024 Cadde
İki kentte 'engerek' paniği! Marketin önünde metrelerce uzunlukta yılanı gören telefona sarıldı
İki kentte 'engerek' paniği! Marketin önünde metrelerce uzunlukta yılanı gören telefona sarıldı Artvin’de marketin önünde bulunan su paletlerinin altındaki engerek yılanı, itfaiye ekipleri tarafından yakalanıp, doğaya bırakıldı. Erzurum’un Oltu ilçesinde ise bir vatandaş, çalılıkların arasında adeta dans eden iki yılanı görüntüledi.
1.05.2024 Gündem
Yılanların dansı görüntülendi
Yılanların dansı görüntülendi Erzurum’un Oltu ilçesinde bir vatandaş, çalılıkların arasında adeta dans eden iki yılanı görüntüledi.
1.05.2024 Haberler
Görüntüler Türkiye'den! 2 metre boyunda yılanların yılan dansı
Görüntüler Türkiye'den! 2 metre boyunda yılanların yılan dansı Erzurum’un Oltu ilçesinde bir vatandaş, çalılıkların arasında adeta dans eden iki yılanı görüntüledi.
1.05.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu'
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu' Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün reklam yüzü oldu giyim markasının yeni sezon tanıtımında gazetecilerle bir araya geldi. Son olarak 'Aile' dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar vererek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlunun keyifli anları! Benzerlikleri dikkat çekti
Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlunun keyifli anları! Benzerlikleri dikkat çekti 2016 yılında dünyaevine girdiği stil danışmanı Başak Dizer (46) ile mutlu bir evlilik sürdüren başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından 2022 yılında kucağına aldığı oğlu Kurt Efe ile kumsalda dans ettiği pozlarını yayınladı.
30.04.2024 Cadde
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz'
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz' Mehtap-Kadir Çakır, pandemi döneminde profesyonel dans antrenörlüğü yaptıkları işlerini geride bırakarak köye göç etmeye karar verdi. Şehrin stresli koşturmasının kendilerini köye yönelttiğini söyleyen çift, her gün aynı kıyafetleri giydiklerini, kıyafet almak yerine, tohum ve fidan aldıklarını dile getiriyor. Şehir yaşamını hiç aramayan Çakır ailesi, genç yaşta göç ettikleri köy hayatında yaşadıklarını anlatıyor.
29.04.2024 Yaşam
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna ateş püskürdü
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna ateş püskürdü Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
29.04.2024 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik! 'Kendine gel'
Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik! 'Kendine gel' Survivor All Star'ın başladığı günden beri aralarındaki yakınlıkl a izleyicilerin dikkatini çeken Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu dün dokunulmazlık oyunu sırasında tartıştı. İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu.
28.04.2024 Cadde
Burası İspanya değil Artvin! Güreştirilen boğa seyircilerin arasına daldı
Burası İspanya değil Artvin! Güreştirilen boğa seyircilerin arasına daldı Artvin’in Yusufeli ilçesindeki festivalde güreştirilen boğalardan biri, duvarı aşıp seyircilerin arasına girdi. Seyirciler kaçarken, olay anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.
28.04.2024 Gündem
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru  Sanatın tüm renkleri İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor. Sezonun sürprizi ise Türkiye İş Bankası’nın bir asırlık tarihini Plácido Domingo, Murat Karahan ve Elena Stikhina’nın aynı sahneyi paylaşacağı gala konseri ile kutlaması.
28.04.2024 Kültür Sanat
Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna - Batuhan arasında gerginlik
Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna - Batuhan arasında gerginlik Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisinden sonra Berna'nın veda ettiği Merve'nin mavi takıma geçtiği yarışmanın konseyinde gergin anlar yaşandı.
27.04.2024 Cadde
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu Survivor All Star'ın çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, bu sefer Sercan Yıldırım ile gündeme geldi. Yarışmanın yayınlanan son bölümün, Sercan ve Aleyna arasında yaşanan dans damga vurdu. Sercan’ın Yunus Emre’yi uyarıp Aleyna ile dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.
27.04.2024 Cadde
Dilan Polat’lı gösteriye soruşturma
Dilan Polat’lı gösteriye soruşturma Karaman’da bir okulun 23 Nisan gösterisinde öğrencilere 5 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat taklidi yaptırıldı.
26.04.2024 Eğitim
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim!
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim! Son dönemin popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim; hem kariyeri, hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Cadde
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak?
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve konserlerinin nerelerde olduğu araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlik ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın 23 Nisan! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde coşkuyla kutluyor. Kültürpark’ta bugün çocuk şenliği düzenlenecek.
22.04.2024 Ege
Koltuğunu devretti
Koltuğunu devretti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti.
22.04.2024 Ege
'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!'
'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!' Kariyerini yurt dışında sürdürme kararı alan ve üç yıldır İtalya'da yaşayan oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından bir hayranına verdiği yanıtla magazin gündemine geldi.
22.04.2024 Cadde
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede' Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldı. Ünlü ismin cesur dansı gündem oldu. Hadise'ye sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.