Dehşet Anları

Dehşet Anları

Son dakika dehşet anları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dehşet anları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dehşet anları haber sayfamızda...

Dehşet Anları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.180 dehşet anları haberi bulunmuştur.
Samsun'da dehşet anları! Annesine bıçak çeken genç tutuklandı
Samsun'da dehşet anları! Annesine bıçak çeken genç tutuklandı Samsun'da annesine bıçak çekip yeğeninin de cep telefonunu aldığı iddia edilen genç tutuklandı.
9.05.2024 Gündem
Henüz  2 ay önce evlenmişlerdi! Feci ölümde yürek dağlayan sözler: 10 Umut umarım Umut'la yaşar
Henüz 2 ay önce evlenmişlerdi! Feci ölümde yürek dağlayan sözler: 10 Umut umarım Umut'la yaşar Antalya’nın Serik ilçesinde motosiklet kazasından 3 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen Umut Ötgüne'nin (21) organları bağışlandı. Ötgüne'nin nakle uygun görülen organları hastanede yapılan operasyonla alındı. Anne Hüsniye Ötgüne (47), "Oğlum Umut, kimin ihtiyacı varsa ona umut olsun" dedi.
3.05.2024 Gündem
Pendik'te dehşet anları! Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te dehşet anları! Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Haberler
Hacze giden avukata kabusu yaşattı! Fabrika sahibi kadın için istenen ceza belli oldu
Hacze giden avukata kabusu yaşattı! Fabrika sahibi kadın için istenen ceza belli oldu Kayseri’de, avukat Coşkun Özbek'i (29), haciz işlemine gittiği fabrikada darbedip, yanında gelen avukat Kübra Kürkçü'ye de (28) hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan fabrika sahibi Serpil Y. (51) hakkında, istenen ceza belli oldu.
3.05.2024 Gündem
Pendik'te dehşet anları! Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te dehşet anları! Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Gündem
Dehşet anları! Yolcu, kırdığı soda şişesi ile muavini rehin aldı
Dehşet anları! Yolcu, kırdığı soda şişesi ile muavini rehin aldı Tokat’ta bindiği yolcu otobüsünde soda şişesini kırarak muavini rehin alan Sercan Cümbüş (35), tutuklandı. Cümbüş, pişmanlık duyduğunu ifade etti.
15.04.2024 Gündem
Dehşet anları! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı
Dehşet anları! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu karısını sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı.
8.04.2024 Gündem
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar Avcılar'da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı!
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Haberler
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Gündem
Antalya'da 3 çoban köpeğinin saldırdığı 85 yaşındaki kadın öldü
Antalya'da 3 çoban köpeğinin saldırdığı 85 yaşındaki kadın öldü Antalya’nın Akseki ilçesinde mezarlık ziyareti için evden çıkan 85 yaşındaki kadına, sürü halinde gezen çoban köpekleri saldırdı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, olaya tepkili olan oğlu, “Köpeklerden ve çobanlardan şikayetçiyim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında, bir kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı.
2.04.2024 Gündem
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Tahliye davasını kaybetti, evi yaktı!
Tahliye davasını kaybetti, evi yaktı! Mamak ilçesinde kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen Şükrü K. (55), evi ateşe vererek kaçtı.
2.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: Saniye saniye çatışma anı
İstanbul'da dehşet anları: Saniye saniye çatışma anı İstanbul Sultangazi'de husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı. Dehşete düşüren anlar da saniye saniye kameralara yansıdı.
2.04.2024 Gündem
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir kişi hayatını kaybederken, villada bahçıvanlık yapan bir kişi ağır yaralandı. Bahçıvan Ali Vurgun'un alevler içindeki anı kameraya yansıdı. Ölen kişinin 52 yaşındaki Mustafa Şentürk olduğu belirlendi. Polis ve itfaiye geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.03.2024 Gündem
Küçükçekmece’de dehşet anları! Uzun namlulu silahla havaya ateş açtı
Küçükçekmece’de dehşet anları! Uzun namlulu silahla havaya ateş açtı Küçükçekmece’de, bir şüpheli abisiyle yaşadığı alacak verecek meselesi yüzünden uzun namlulu silahla rastgele havaya ateş açtı. Silahla dehşet saçan şüphelinin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
29.03.2024 Gündem
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti Denizli'de alkollü olduğu ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen kadın sürücünün çarpıp ölüme terk ettiği motokurye kurtarılamadı. Kadın sürücü ise yakalanarak ifade işlemleri için karakola götürüldü.
29.03.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: Arkadaşını defalarca bıçakladı
İstanbul'da dehşet anları: Arkadaşını defalarca bıçakladı İstanbul Fatih’te iddiaya göre bir kişi aralarında alacak verecek meselesi olan arkadaşıyla sokakta karşılaştı. İki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
29.03.2024 Gündem
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göreş fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.
25.03.2024 Haberler
Kadıköy’de dehşet anları! Trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı
Kadıköy’de dehşet anları! Trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı İstanbul Kadıköy’de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Gündem
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
Servis şoförünün korku dolu anlarI: Arabada çocuk var
Servis şoförünün korku dolu anlarI: Arabada çocuk var Kağıthane’de bir otomobil sürücüsü, içinde çocuk bulunan okul servisini yolda sıkıştırarak önünü kesmeye çalıştı. Okul servisini uzun süre takip ederek durdurmaya çalışan magandayı, servis sürücüsü “Arabada çocuk var” diyerek uyardı. Sivil trafik polisi otomobil sürücüsüne ve servis şoförüne toplamda 25 bin 15 lira idari para cezası uyguladı.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dehşet Anları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.