Demet

Demet

Son dakika Demet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Demet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Demet haber sayfamızda...

Demet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.445 demet haberi bulunmuştur.
Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok'
Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok' “Gönül Dağı” dizisindeki ‘Dilek’ karakteriyle tanınan oyuncu Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Ramazan Bayramı’nı ailesinin yanında Bulgaristan’da geçiren Gülsim Ali, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
26.04.2024 Cadde
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024 Püf Noktası
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Hayat arkadaşına sürpriz yapan Okan Kurt, ünlü popçu için mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekoertmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olan Cem Davran ile ilgili meraklı sorular gündeme geldi. İzleyiciler yıllara damga vuran Cem davran hakkında; Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? soruları araştırıyor. İşte Cem Davran'ın oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920'de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 104 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.
23.04.2024 Cadde
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum' Survivor All Star'da dün akşam 'Birleşme Partisi' gerçekleşti. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacılardan Yunus Emre Özden'in seçtiği şarkı izleyenlere 'manidar' geldi. Demet Akalın da konuya yorumsuz kalmadı.
22.04.2024 Cadde
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ 2024 | Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ 2024 | Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu? Survivor All Star 2024 eğlence dolu anlarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Heyecanla beklenen Survivor birleşme partisi bu gece gerçekleşti. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu? İşte eğlence dolu gecenin detayları...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Eğlencede rakibi yok
Eğlencede rakibi yok Yıldız Tilbe, eğlence haritasına girdi. Marketing Türkiye tarafından yapılan ankete katılanlar, Türkiye’nin en eğlenceli kadınını seçti.
18.04.2024 Cadde
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan Bahar dizisi her hafta yeni bölümüyle salı günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinin genç oyuncular dikkat çekiyor. Beğenilen isimlerden birisi olan Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Nostaljik defile
Nostaljik defile Demet Şener’in de aralarında bulunduğu 20 kadın ve erkek model, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından dördüncüsü düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’ndeki ‘Gelenekten Gelen İlham’ koleksiyonu defilesinde boy gösterdi.
16.04.2024 Cadde
Adana'da Kültür Yolu Festivali'ne ilk günden yoğun ilgi! Rekor katılımla başladı
Adana'da Kültür Yolu Festivali'ne ilk günden yoğun ilgi! Rekor katılımla başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı.
14.04.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne yoğun ilgi
Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne yoğun ilgi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı.
14.04.2024 Kültür Sanat
VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi? Vizontele filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2000 yılı yapımı olan Vizontele filminin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli yer alıyor. Filmin devamı isek Vizontele Tuuba olarak vizyona girdi. Peki, Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Gelişim başarıya taşıyor’
‘Gelişim başarıya taşıyor’ Demet Özdemir, Hindistan’da yayınlanan Hi Celeb Magazine’in ardından bu kez de Elle İtalya’ya konuştu.
6.04.2024 Cadde
Demet Özdemir: Gelişim düşüncesi beni başarıya taşıyor!
Demet Özdemir: Gelişim düşüncesi beni başarıya taşıyor! İtalya’da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir, Hindistan'da yayınlanan Hi Celeb Magazine'in ardından Elle İtalya dergisine kapak oldu.
5.04.2024 Cadde
Demet Akalın'dan 'albüm' cevabı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'dan 'albüm' cevabı! 'Astrologlar sallıyor' Ünlü popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtla gündem oldu. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği ilginç cevaba, yorum yağdı.
5.04.2024 Cadde
Demet Akalın'dan Miss Globe göndermesi! 'Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur'
Demet Akalın'dan Miss Globe göndermesi! 'Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur' 1990 yılında katıldığı Miss Globe'dan sonra önce mankenliğe, daha sonra şarkıcılığa başlayan Demet Akalın, ikinci seçildiği güzellik yarışmasıyla ilgili çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.
4.04.2024 Cadde
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Demet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.