Çağla Şıkel: Yine yakalandık!
Çağla Şıkel: Yine yakalandık! Podyumların ve ekranların aranan isimlerinden Çağla Şıkel, 2015'te şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile yedi yıllık evliliğini noktalamıştı. Ayrılığın ardından adı birçok kez aşk dedikodularına karışan ancak bu iddiaları reddeden tescilli güzel, son olarak Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.
3.04.2022 Cadde
Çağla Şıkel'den 'aşk' iddialarına yanıt
Çağla Şıkel'den 'aşk' iddialarına yanıt Geçtiğimiz aylarda oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı haberleriyle gündem olan, bu iddiaları "Sadece arkadaşız' diyerek yalanlayan manken Çağla Şıkel'in adı son olarak işletmeci Deniz Şahin ile anıldı. Şıkel, bu iddialara son noktayı koydu.
21.03.2022 Cadde
Melisa Döngel'den tepki: Kapatın kameraları!
Melisa Döngel'den tepki: Kapatın kameraları! Şimdilerde rol aldığı 'Aşk Mantık İntikam' dizisi ile adından söz ettiren Melisa Döngel, Etiler'de bir erkek arkadaşı ile görüntülendi. 22 yaşındaki güzel, "Beyefendi sevgiliniz mi?" sorusunu bakın nasıl cevapladı...
17.10.2021 Cadde
Melisa Döngel'den Deniz Şahin açıklaması: İlişki toksik hale geldi!
Melisa Döngel'den Deniz Şahin açıklaması: İlişki toksik hale geldi! Sevgilisi Deniz Şahin'le ilişkisini kısa süre önce noktalayan Melisa Döngel, magazin muhabirlerinin sorularına yanıt verdi. Şimdilerde 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde rol alan güzel oyuncu, ayrılık nedenini açıkladı.
30.09.2021 Cadde
Sevgilisiyle tatil yapan Melisa Döngel nazara geldi!
Sevgilisiyle tatil yapan Melisa Döngel nazara geldi! Geçtiğimiz Mayıs ayında birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisiyle paylaşarak Deniz Şahin ile aşk yaşadığını duyuran oyuncu Melisa Döngel, ilk kez sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Bol bol fotoğraf paylaşan genç oyuncuya, nazar değdi. Sargılı kolu nedeniyle üzerini çıkartmakta zorlanan Döngel, sevgilisinin yardım etmemesine çok kızdı. Çift, daha sonra romantik anlar yaşadı.
1.07.2021 Cadde
Melisa Döngel-Deniz Şahin aşkı ortaya çıktı
Melisa Döngel-Deniz Şahin aşkı ortaya çıktı Son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı dizisinde Ceren karakterini canlandıran genç oyuncu Melisa Döngel, hayranlarını şaşırttı. 21 yaşındaki Döngel, iş insanı Deniz Şahin ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti.
3.05.2021 Cadde
Antalya'da iddia uğruna ölüme atlayan gencin kimliği belli oldu
Antalya'da iddia uğruna ölüme atlayan gencin kimliği belli oldu Antalya’da, arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine 40 metrelik falezlerden denize atlayıp, yaşamını yitiren gencin Deniz Şahin (15) olduğu belirlendi. Rus asıllı anne Tatyana Şahin ve gencin 2 kardeşi, Adli Tıp Kurumu morgu önünde uzun süre gözyaşı döktü.
9.07.2020 Haberler
Antalya’da iddia uğruna falezlerden atlayıp ölen gencin kimliği belli oldu!
Antalya’da iddia uğruna falezlerden atlayıp ölen gencin kimliği belli oldu! Antalya’da, arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine 40 metrelik falezlerden denize atlayıp, yaşamını yitiren gencin Deniz Şahin (15) olduğu belirlendi. Rus asıllı anne Tatyana Şahin ve gencin 2 kardeşi, Adli Tıp Kurumu morgu önünde uzun süre gözyaşı döktü.
9.07.2020 Gündem
Canlı yayında şok itiraf: Kocam beni de onu da seviyor
Canlı yayında şok itiraf: Kocam beni de onu da seviyor Melek Baykal'ın 'Melek' programına konuk olan 23 yıllık evli ve eşini çok seven Deniz Şahin isimli izleyici eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı.
11.09.2019 Televizyon