Türkiye kıyılarında Kabotaj Bayramı coşkusu
Türkiye kıyılarında Kabotaj Bayramı coşkusu Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 97’nci yılı Yurt genelindeki kıyılarda dün coşkuyla kutlandı.
2.07.2023 Gündem
KABOTAJ BAYRAMI MESAJLARI; 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için resimli, uzun, kısa mesaj seçenekleri...
KABOTAJ BAYRAMI MESAJLARI; 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için resimli, uzun, kısa mesaj seçenekleri... 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bugün kutlanıyor. Türk denizciliğinin gurur günlerinden biri olan Kabotaj Bayramı'nı sosyal medya hesapları üzerinden kutlamak isteyen vatandaşlar en güzel ve anlamlı mesaj seçeneklerini araştırıyor. İşte Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajları ve sözleri...
1.07.2023 Bilgi Rehberi
Denizde 600 metrekarelik Türk bayrağı açarak Türkiye rekoru kırdılar
Denizde 600 metrekarelik Türk bayrağı açarak Türkiye rekoru kırdılar Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Körfezi'ne giren 62 dalgıç, 600 metrekare büyüklüğünde dev Türk bayrağı açarak, Türkiye'de denizde açılmış en büyük bayrak rekorunu kırdı. 
3.07.2022 Haberler
Yağlı direkte kıran kırana yarış
Yağlı direkte kıran kırana yarış TRABZON'da, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı geleneksel yağlı direk yarışlarıyla kutlandı. Faroz Limanı'nda düzenlenen yüzme, ördek yakalama ve yağlı direkten bayrak kapma yarışları renkli görüntülere sahne oldu.
2.07.2021 Yaşam
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Bakan Karaismailoğlu'nun katılımıyla kutlandı
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Bakan Karaismailoğlu'nun katılımıyla kutlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Gururla söylemek istiyoruz ki son yıllarda devlet desteğini de arkasına alan denizcilik sektörümüz, ülkemizi gururlandıracak başarılara yelken açmıştır. En önemlisi de Türkiye, uluslararası camiada denizcilik sektörü hakkında karar verici ülke konumuna yükselmiştir." dedi.
1.07.2021 Ekonomi
Kabotaj Bayramı'nın önemi nedir?
Kabotaj Bayramı'nın önemi nedir? Denizcilik ve Kabotaj Bayramı her yıl 1 Temmuz tarihinde kutlanan bir bayramdır. Kabotaj bir ülkenin kendi karasularında ve kendi limanları arasında gemi işletme ve her türlü liman hizmetlerini kendi kontrolünde bulundurma hakkıdır. Büyük Türkçe Sözlük kabotajın kelime anlamını "Bir ülkenin iskele veya limanları arasında gemi işletme işi" olarak vermektedir.
1.07.2019 Gündem
Sert: 3 bin 700’den fazla tekne, Türk bayrağı çekti
Sert: 3 bin 700’den fazla tekne, Türk bayrağı çekti Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 91. yıldönümü kapsamında resepsiyon düzenlendi. Ahmet Selçuk Sert, “Vergi indirimi kısa sürede etkili oldu” dedi
6.07.2017 Ege