Bebeğini denize atan annenin cezai sorumluluğunu tam çıktı
Bebeğini denize atan annenin cezai sorumluluğunu tam çıktı İstanbul Eminönü iskelesinde geçtiğimiz Ocak ayında 40 günlük bebeğini denize atan Fatma Karataş’ın cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde düzenlenen rapor dava dosyasına girdi. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Eminönü’nde 40 günlük bebeğini denize atan anne Fatma Karataş ve gayriresmi eşi Mustafa Teneke’nin ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. İstanbul 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Fatma Karataş cezaevinden getirilirken, tutuksuz sanık Mustafa Teneke duruşmaya katılmadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına bir avukat da duruşmada hazır bulundu. Duruşmada, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapan psikiyatrist Fatih Öncü tanık olarak dinlendi. Öncü, olay tarihinde Sanık Fatma Karataş’ın tedavi amaçlı görev yaptığı hastaneye gönderildiğini belirterek, Karataş’ın çelişkili ifadeler verdiğini söyledi. Tanığın ifadesinin ardından mahkeme başkanı Sanık Fatma Karataş’ın akıl sağlığının tespiti için Adli Tıp Kurumu tarafından istenen raporun dava dosyasına girdiğini açıkladı. Raporda, Karataş’ın olay nedeniyle cezai ehliyetinin tam olduğu, herhangi bir akıl hastalığının bulunmadığının tespit edildiği belirtildi. Duruşmada söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı, sanık Karataş’ın ifadesinde bebeği diğer sanık Mustafa Teneke ile birlikte öldürdüklerini söylediğine değinerek, ilk duruşmada tahliye edilen Teneke’nin yeniden tutuklanmasını istedi. Sanık Fatma Karataş’ın avukatı ise, müvekkilinin tahliye edilerek tedavisine devam edilmesini istedi. Ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Karataş’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Sanık Teneke’nin yeniden tutuklanması talebini reddeden mahkeme, ATK raporuna karşı savunma hazırlamaları için avukatlara süre vererek duruşmayı erteledi. İddianameden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheliler
11.09.2019 Haberler
Cani anne üçüncü kez ifade değiştirdi
Cani anne üçüncü kez ifade değiştirdi Eminönü’nde 40 günlük bebeğin denize atılmasına ilişkin gözaltına alınan anne ile dini nikahlı eşi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Emniyette bebeği silahla öldüremeyince denize attığını, savcılıkta ise eşinin bebeği duvara çarparak öldürdüğünü iddia eden anne mahkemede yine ifade değiştirdi. Eminönü’nde 40 günlük bebeğini denize attığı iddia edilen anne Fatma K. ve dini nikahlı eşi baba Mustafa T. ‘nin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ndeki sorgusu sona erdi. İstanbul Nöbetçi 11’inci Sulh Ceza Hakimliği, anne ve babanın “kasten öldürme” suçundan tutuklanmalarına karar verdi. Emniyette bebeğine 3 el silah sıktığını, ölmeyince Eminönü iskelesinden attığını, savcılıkta ise eşinin sinirlenip bebeği duvara çarparak öldürdüğünü söyleyen anne Fatma K., Nöbetçi Hakimlik’te yine ifade değiştirip cinayeti kendisinin işlediğini iddia etti. İFADE VERDİKTEN SONRA AĞLADI Anne Fatma K.’nın Nöbetçi Hakimlikteki ifadesinde, “Eski kocamı öldürecektim çünkü oğlumu bana göstermiyordu. Beni sokağa attığı için sinirlenmiştim. Şimdiki eşimden kuru sıkı silah aldım. Daha sonra bebeğime 3 el ateş ettim. Vücudunda kızarıklıklar oluştu. Eminönü iskelesinden denize attım” dediği belirtildi. Annenin mahkeme kapısında ağlaması dikkat çekti. “O BENİM EVLADIM, ANNESİ ÖLDÜRDÜ” Mustafa T.’nin ise suçlamaları reddederek mahkemede, “Ben bebeğimi seviyordum. Ona bakıyordum. Yeni işe girmiştim. İyi para kazanıyordum. Bebeğimi ben öldürmedim” dediği öğren
11.09.2019 Haberler
Cani anne, bebeğini vurup denize attı!
Cani anne, bebeğini vurup denize attı! Eminönü’nde 40 günlük bebeğini silahla vurduktan sonra denize atan anne, adliyeye sevk edilirken, “Oğlum var onu da öldüreceğim sonra” dedi.   Eminönü’nde 40 günlük bebeğini denize atan Fatma K. ve birlikte yaşadığı öğrenilen Mustafa T. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.   Adliye girişinde bir basın mensubunun “Neden yaptınız?” sorusuna anne Fatma K. “Oğlum var onu da öldüreceğim sonra" cevabını verdi. Fatma K. ve M.T. ilk önce soruşturma savcılığı tarafından sorgulanacaklar.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da bir kadın tabancayla yaraladığı 40 günlük bebeği denize attı
İstanbul'da bir kadın tabancayla yaraladığı 40 günlük bebeği denize attı İstanbul'da anne dehşeti yaşandı. Kurusıkı tabanca ile öldürmeye çalıştığı 40 günlük bebeği yaraladıktan sonra denize attı. Polis, denizde minik bebeği arıyor.
25.01.2017 Gündem
İnsanlık dışı görüntülere sosyal medyadan büyük tepki
İnsanlık dışı görüntülere sosyal medyadan büyük tepki Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde boğazına ip bağladığı kediyi tekme ile denize atan şahıs, görüntüleri sosyal medyada paylaşınca büyük tepki çekti. Karamürsel sahilinde boğazına ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize atan bir şahıs, o anları arkadaşı tarafından kayda aldırıp sosyal medya hesabında paylaştı. Tekmelenerek denize atılan kedinin akıbeti bilinmezken, sosyal medyada hızla yayılan görüntüler ise büyük tepki aldı. Görüntülerin altına yorum yazan vatandaşlar, olayı gerçekleştiren şahsın bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını istediler. Vatandaşlar paylaştıkları görüntülerin altına ilgili birimlerin telefon numaralarını yazarak, şahsı tanıyan duyarlı kişilerin şikayette bulunmaları konusunda uyarıda bulundular.
11.09.2019 İlginç Videolar
1 günlük bebeğin yastıkla boğup denize attı!
1 günlük bebeğin yastıkla boğup denize attı! Balıkesir’de yaşanan kan donduran cinayetin sır perdesi aralanıyor. 1 günlük bebeğini yastıkla boğan ve ardından da denize atan anne ve ikiz kız kardeşi ile baba adliyeye sevk edildi. Vahşi olayda annenin bebeğine isim bile koymadığı ortaya çıkarken, babanın ise çocuğunun doğduğundan haberi olmadığı anlaşıldı. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşanan olayda Bandırma Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan E.Ö. erkek arkadaşından hamile kalarak bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aile Sağlığı Merkezi ekipleri aşı yapmak için eve geldiğinde bebeğin çalındığını söylemesi üzerine polis ekipleri kaybolan bebeği araştırmaya başladı. Yapılan soruşturma neticesinde E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö., polis tarafından gözaltına alındı. E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö.'nin 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve bebeğin cesedini bir çantaya koyarak Bandırma'da Mendirek mevkinde denize attıkları belirlendi. Anne E.Ö.'nün ilk ifadesinde parkta telefonla konuşurken bebeğinin çalındığını ve korkusundan polise gitmediğini söylediği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Genç kızın arkasından sinsice yaklaşıp...
Genç kızın arkasından sinsice yaklaşıp... İskeleden denize bakan genç kız arkasından sinsice yaklaşan arkadaşının yaptığı şakayla neye uğradığını şaşırdı. Amerikan güreşçilerine özenen genç, arkadaşının boynundan kavradı ve böyle denize atladı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri