Denize düşen adamı polis kurtardı
Denize düşen adamı polis kurtardı İzmir'de dengesini kaybedip denize düşen adam polis ekiplerince kurtarıldı.
17.02.2020 Gündem
Galata Köprüsü’nden denize düştü
Galata Köprüsü’nden denize düştü Galata Köprüsü’nden denize düştüğü iddia edilen yaşlı bir adamı kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu. Denizde yaşanan can pazarı amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
21.04.2014 Gündem
Denizde can pazarı
Denizde can pazarı Riva açıklarında karaya oturan kum çıkarma gemisindeki mürettebat kurtarılırken can pazarı yaşandı. Mürettebattan biri kurtarma çalışmaları sırasında suya düştü. Uzun süre dalgalarla boğuşan şahıs, Kıyı Emniyeti ekiplerince kurtarıldı. ‘Anafarta’ isimli koster kepçe Riva açıklarında karaya oturdu. Telsizle yardım istenmesi üzerine bölgeye kurtarma botları sevk edildi. Kurtarma çalışmaları sırasında mürettebattan bir kişi suya düştü. Şahıs, uzun süre dalgalarla boğuştu. Denize atılan can simidine tutunan şahıs, halatlarla Kıyı Emniyeti botuna alındı. Yaşanan olay, kıyıda bekleyenlere de büyük panik yaşattı. Çalışmalar sonucu kurtarılan mürettebat kıyıya alındı. Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi alarak çalışmalara katıldı.
11.09.2019 Haberler
Boğazda can pazarı
Boğazda can pazarı Karaköy şehir hatları vapurunun alt katından bilinmeyen bir sebeple denize düşen kişiye yardım için herkes seferber oldu.
5.06.2013 Gündem
Boğazda dehşet anları!
Boğazda dehşet anları! Kadıköy - Karaköy şehir hatları vapurunun alt katından bilinmeyen bir sebeple denize düşen kişiye yardım için herkes seferber oldu. İnsanların bağırışları üzerine vapur geri döndü, çevredeki vapurlar güvenlik önlemi olarak durdu. Kazazede, kendisine atılan can simidine ulaşamayınca, olay yerindeki motordan atlayan bir kişi kazazedeyi önce motora yanaştırdı, ardından yardıma gelen polis botuna çekilmesini sağladı. Görüntü: İbrahim Karlıdağ
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri