Devlet Hastanesi

Devlet Hastanesi

Son dakika devlet hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devlet hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devlet hastanesi haber sayfamızda...

Devlet Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53.260 devlet hastanesi haberi bulunmuştur.
Yolcu minibüsü takla attı: 8 yaralı
Yolcu minibüsü takla attı: 8 yaralı Hakkari’de devrilen tankerden sızan yakıt nedeniyle kayan yolcu minibüsü takla attı. Kazada minibüste bulunan 8 kişi yaralandı.
14.05.2024 Gündem
Acı haberi alan aile yoğun bakımı ortalığı birbirine kattı
Acı haberi alan aile yoğun bakımı ortalığı birbirine kattı Denizli’de yakınlarını kaybeden şahıslar yoğun bakım ünitesine girdi. Uyarılara aldırış etmeyen acılı aile güçlükle dışarı çıkartıldı. Yaşananlar ise saniye saniye kaydedildi.
14.05.2024 Gündem
Motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklendiği kaza aksiyon kamerasına yansıdı
Motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklendiği kaza aksiyon kamerasına yansıdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde kontrolsüz şekilde şerit değiştiren otomobile motosiklet çarptı. Kazada devrilen motosikletin sürücüsü yaralanırken, kaza anı motosikletteki aksiyon kamerasına yansıdı.
14.05.2024 Haberler
Van'da üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu 1 korucu şehit oldu
Van'da üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu 1 korucu şehit oldu Van'ın Çatak ilçesindeki Belbuka Kalekol Üs Bölgesine yıldırım çarpması sonucu 1 korucu şehit oldu.
13.05.2024 Gündem
15 yaşındaki Pelin'den günler sonra acı haber! Tek isteği fotoğraf çektirmekti…
15 yaşındaki Pelin'den günler sonra acı haber! Tek isteği fotoğraf çektirmekti… Batman’ın Kozluk ilçesinde 5 Mayıs’ta fotoğraf çektirmek için gittiği çayın kenarında, dengesini kaybederek suya düşen Pelin Baz (15), tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
13.05.2024 Gündem
Eskişehir'de baba dehşeti! Hayvanların bakımını yapmayan oğlunu öldürdü
Eskişehir'de baba dehşeti! Hayvanların bakımını yapmayan oğlunu öldürdü Eskişehir'de bir baba, ahırdaki hayvanlarının bakımını yapmadığı iddiasıyla tartıştığı oğlunu öldürdü.
13.05.2024 Gündem
Bodrum'daki eğlence mekanı saldırısında yeni gelişme
Bodrum'daki eğlence mekanı saldırısında yeni gelişme Muğla'nın Bodrum ilçesinde taşkınlık yaptıkları iddiasıyla eğlence mekanından çıkarılan grubun iş yerine açtığı ateş sonucu 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olaya ilişkin tabancayla ateş açtığı belirlenen Ömer B. ile 5 şüpheli saklandıkları villa ve ormanda yakalandı.
13.05.2024 Gündem
Akrabaların bıçaklı, tabureli ‘Başka yerde çay içme’ kavgası
Akrabaların bıçaklı, tabureli ‘Başka yerde çay içme’ kavgası Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, çay ocağı işletmecisi ile yakını arasında başka çay ocağına gittiği için çıkan ve ailelerin de katılmasıyla büyüyen bıçaklı, tabureli kavgada 2 kişi yaralandı. Kavga anı cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
13.05.2024 Haberler
Yer: Diyarbakır! Başka çay ocağına gitti, ortalık karıştı
Yer: Diyarbakır! Başka çay ocağına gitti, ortalık karıştı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, çay ocağı işletmecisi ile yakını arasında başka çay ocağına gittiği için çıkan ve ailelerin de katılmasıyla büyüyen bıçaklı, tabureli kavgada 2 kişi yaralandı.
13.05.2024 Gündem
Ağrı'da korkunç kaza: 1'i bebek 2 ölü, 5 yaralı
Ağrı'da korkunç kaza: 1'i bebek 2 ölü, 5 yaralı Ağrı'da hafif ticari araç ile minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
13.05.2024 Gündem
7 gün sonra kahreden haber! Karnındaki bebeğinden sonra anne de öldü
7 gün sonra kahreden haber! Karnındaki bebeğinden sonra anne de öldü Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanan, kaldırıldığı hastanede doğmamış 3 aylık bebeği ölen Zemzem Özdemir (42) de, 7 gün sonra hayatını kaybetti.
13.05.2024 Gündem
İznik'te traktör devrildi: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İznik'te traktör devrildi: 1 ölü, 2 ağır yaralı Bursa'nın İznik İlçesinde, ehliyetsiz sürücü Abdulkadir E.'nın (17) kullandığı traktör kontrolden çıkıp devrildi. Sürücü ve Kamil E.'nin (16) ağır yaralandığı kazada, devrilen traktörün altında kalan Ercan E. (15) ise yaşamını yitirdi.
12.05.2024 Gündem
Eve gelen gözyaşlarına boğuldu! Kuzenlerin tüfekle şakalaması ölümle bitti
Eve gelen gözyaşlarına boğuldu! Kuzenlerin tüfekle şakalaması ölümle bitti Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Anneler Günü'nü kutlamak için anneannesinin evine gelen 9 yaşındaki çocuk, dedesinin tüfeği ile şakalaşırken kazayla kuzenini öldürdü.
12.05.2024 Haberler
Eve gelen gözyaşlarına boğuldu! Kuzenlerin tüfekle şakalaşması ölümle bitti
Eve gelen gözyaşlarına boğuldu! Kuzenlerin tüfekle şakalaşması ölümle bitti Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Anneler Günü'nü kutlamak için anneannesinin evine gelen 9 yaşındaki çocuk, dedesinin tüfeği ile şakalaşırken kazayla kuzenini öldürdü.
12.05.2024 Gündem
Borcunu ödemeyen arkadaşını öldürdü
Borcunu ödemeyen arkadaşını öldürdü Denizli’nin Çardak ilçesinde, Cihat Arman (45) borç meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Osman Eren'i (55) öldürdü. Gözaltına alınan Arman'ın arkadaşını, kefil olduğu krediyi ödemeyince evine haciz geldiği için çıkan tartışmada öldürdüğü öğrenildi.
12.05.2024 Gündem
Ölmeden önce katilini ihbar etti! Kan donduran gerçek ortaya çıktı
Ölmeden önce katilini ihbar etti! Kan donduran gerçek ortaya çıktı Aydın’ın Nazilli ilçesinde birlikte içki içerken aralarında çıkan tartışmada oğlu Hüseyin Çağlayan (28) tarafından bıçaklanan Hasan Çağlayan (53), hayatını kaybetti. Hasan Çağlayan'ın ölmeden önce sağlık görevlilerine kendisini bıçaklayanın oğlu olduğunu söylemesi, şüpheli tutuklandı.
12.05.2024 Gündem
Lastiği patlayan TIR'a bir başka TIR çarptı! 2 kişi feci şekilde can verdi
Lastiği patlayan TIR'a bir başka TIR çarptı! 2 kişi feci şekilde can verdi Sakarya’da, lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran TIR’a arkadan başka bir TIR çarptı. Kazada, lastiği kontrol etmek için aşağıya inmiş olan TIR'ın sürücüsü Hüseyin Özdemir (39) ve eşi Sevgi Özdemir (39) hayatını kaybederken, diğer TIR'ın sürücüsü Y.K. (27) de yaralandı.
12.05.2024 Gündem
24 yaşındaki Zeliha Güneş'in feci sonu! Görgü tanığı konuştu
24 yaşındaki Zeliha Güneş'in feci sonu! Görgü tanığı konuştu Çanakkale’de, bisiklet turuna katılmak için antrenman yapan üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'in (23) öldüğü kazanın görgü tanığı E.A., verdiği ifadede, "Zeliha'nın kullandığı bisikletin gidonuna kamyonetin kasası çarptı. Zeliha yere düştü. Biz olay sırasında yol çizgisinin iç tarafındaydık. Hiçbir şekilde yola çıkmamıştık" dedi.
12.05.2024 Gündem
Arabasını kısa süre önce almış! Kazada ağır yaralanan Serpil öğretmen, hayatını kaybetti
Arabasını kısa süre önce almış! Kazada ağır yaralanan Serpil öğretmen, hayatını kaybetti Manisa’nın Salihli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan anaokulu öğretmeni Serpil Birol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Serpil Birol’un 2 ay önce özel okulda göreve başladığı, kullandığı otomobili de kısa bir süre önce aldığı öğrenildi.
12.05.2024 Gündem
Adıyaman'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Adıyaman'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı Adıyaman'da takla atan otomobildeki Ayşe Derya Alptekin (33) öldü, sürücü Tevfik Alptekin ağır yaralandı.
11.05.2024 Gündem
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarptığı başöğretmen Orhan Gündoğdu (51), memleketi Kayseri'de toprağa verilirken, son videosu da ortaya çıktı.
10.05.2024 Haberler
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarptığı başöğretmen Orhan Gündoğdu (51), memleketi Kayseri'de toprağa verilirken, son videosu da ortaya çıktı.
10.05.2024 Gündem
Mardin'de kontrolden çıkan TIR ters döndü, şoför yaralandı
Mardin'de kontrolden çıkan TIR ters döndü, şoför yaralandı Mardin'de kontrolden çıkarak devrilen ve ters dönen buğday yüklü TIR’ın sürücüsü yaralandı.
10.05.2024 Gündem
İstinat duvarından düşen otomobildeki bir genç futbolcu daha yaşamını yitirdi
İstinat duvarından düşen otomobildeki bir genç futbolcu daha yaşamını yitirdi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 29 Nisan'da 140 kilometre hızla giden otomobilin 8 metrelik istinat duvarından düşmesi sonucu Darıcaspor U-18 takımının futbolcusu Yunus Emre Savaş'ın (18) hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan Darıcaspor U-17 takımının futbolcusu Bayram Gaymaz (17) da yaşam mücadelesini kaybetti.
9.05.2024 Gündem
Bisikletle yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bisikletle yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Kayseri'de bisikletle yolun karşısına geçmek isterken minibüsün çarptığı 7 yaşındaki Muhammet Berat Ünal, hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
9.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.