Eltisinin üzerine kaynar su döktü, kayınvalidesini çaydanlıkla yaraladı
Eltisinin üzerine kaynar su döktü, kayınvalidesini çaydanlıkla yaraladı DÜZCE'de, Zevcan K. tartıştığı eltisinin üzerine çaydanlıktaki kaynar suyu dökerken, araya giren kaynanasına ise çaydanlıkla vurdu. Vücudunda yanıklar oluşan Ayşe K. ile çaydanlıkla başına vurulması sonucu yaralanan kaynanası Ayşe K. tedavi altına alındı. Olay sabah saatlerinde, Düzce Dedeler Köyü'nde meydana geldi. Zevcan K. ile eltisi Ayşe K. arasında kahvaltı sırasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Zevcan K. çaydanlığın içerisindeki kaynar suyu eltisi Ayşe K.'nın üzerine döktü. Zevcan K. araya giren kaynanası Ayşe K.'nın ise başına çaydanlıkla vurdu. Sesleri duyan komşuları eve gelirken, 112 Acil ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi vücudunda yanıklar oluşan Ayşe K. ile çaydanlıkla vurulması sonucu yaralanan kaynanası Ayşe K.'ya ilk müdahalede bulundu. Ayşe K. ve kaynanası Ayşe K. yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Zevcan K. olayın ardından kaçarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Boş araziye inşaat atığı döken sürücü suçüstü yakalandı
Boş araziye inşaat atığı döken sürücü suçüstü yakalandı Bursa'da jandarma ekipleri, boş araziye inşaat atığı döken kamyon sürücüsünü suçüstü yakaladı. Kameraya yansıyan görüntülerde sürücü ve firma sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde Mudanya ilçesi Hasköy, Balabancık, Yaylacı ve Çekrice Mahalleleri'ndeki boş arazileri moloz ve inşaat malzemeleri atıldığını tespit etti. Yapılan çalışmalarda, bir firmaya ait kamyon sürücüsünün boş araziye, inşaat atıklarını döktüğünü belirledi. Yapılan operasyonda sürücü boş araziye inşaat atıklarını dökerken suç üstü yakalandı. Şirket yetkilileri ve araç sürücüsü hakkında 2862 sayılı çevre kanunun ilgili maddesi gereğince hazırlanan evraklar işlem yapılmak üzere Mudanya Belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gönderildi. Ayrıca Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı 'çevrenin kasten kirletilmesi' sebebi ile adli işlem başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Yemek yiyişiyle insanı çileden çıkartan çocuk
Yemek yiyişiyle insanı çileden çıkartan çocuk Yemek yiyişiyle insanı çileden çıkartan çocuk
11.09.2019 Nevidyo
Kocasını öldürüp, üzerine beton döktü
Kocasını öldürüp, üzerine beton döktü Avcılar'da bir kadın, şiddet gördüğü kocasını 13 yaşındaki kızı ile birlikte öldürdü. Cesedi iki gün saklayan ve üzerine beton döken kadın ve kızı, polis tarafından gözaltına alındı. Olay, Avcılar Ambarlı'da meydana geldi. 3 çocuk annesi Nazlı B, 13 yaşındaki kızı S.B. ile birlikte şiddet gördüğü uyuşturucu bağımlısı eşi Alper B.'yi evde bulunan ruhsatsız bir tabanca ile başından vurarak öldürdü. Eşinin cansız bedenini yorgana saran kadın, yatak odasında öldürdüğü eşinin cansız bedenini sakladı. Olaydan iki gün sonra tekrar odanın kapısını açan Nazlı B., kızının da yardımıyla evinin altında bulunan iş yerinin kuyusuna eşinin cansız bedenini atıp üzerine çimento döktü. Dün gece saatlerinde iş yeri kuyusunda ceset bulunduğu ihbarını alan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayı ihbar alıp olay yerine gitti. Konuyla ilgili inceleme başlatan Asayiş Büro dedektifleri olayın bir cinayet olduğunu ortaya çıkardı. Cinayet silahını yatak odasındaki dolaba saklamış Ekipler yaptıkları inceleme sonrasında ise evde bir miktar uyuşturucu ile birlikte kadının olayı gerçekleştirdiği silahı yatak odasındaki dolapta cinayeti işlediği silahı buldu. Ayrıca kadının söylemesi üzerine yatak odasında bazanın altına bakan ekipleri Alper B.'ye ait 2 adet pompalı tüfeği de bularak el koydu. Cinayeti işleyen anne ve kızı, Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Benzin döküp kendini yakmaya çalıştı
Benzin döküp kendini yakmaya çalıştı İstanbul'da üstüne benzin döken bir genç, ağlayarak kendini yakmaya çalıştı. Polis ekipleri tarafından ikna edilen genç, montu çıkartılarak polis merkezine götürüldü. Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 11.00 sıralarındaİstanbul'da yaşandı. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ramazan A., üzerine benzin döktü. Gencin üzerine sıvı bir şeyler döktüğü gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gencin üzerine benzin döktüğünü gördü. Gencin sürekli olarak ağlaması ve kendisine yaklaşılmasını istememesi üzerine polis ekipleri onu ikna etmeye başladı. Bir yandan çantasını kontrolden eden diğer yandan da genci ikna etmeye çalışan polis, kısa bir süre sonra başarılı oldu. Polis ekipleri tarafından üstündeki montunu çıkartan genç, polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Dökmeye başladığı anda...
Dökmeye başladığı anda... Dökmeye başladığı anda...
11.09.2019 Yaşam
Arazisinden geçen yolu beton dökerek kapattı
Arazisinden geçen yolu beton dökerek kapattı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde eşine ender rastlanabilecek bir olay gerçekleşirken, termal truzim bölgesindeki Hüdai Kaplıcalarında yer alan 5 yıldızlı otellere giden yolu vatandaş tapulu arazisi olduğu gerekçesi ile tel örgü ve beton dökerek trafiğe kapattı. Ahmet Turan isimli vatandaş kaplıcalardaki otellere, piknik alanları ile Reşadiye ve Yayman köylerine ulaşım sağlayan yolu tapulu arazisi olması gerekçesi ile kapattı. Arazisine çektiği ter örgülerin başında gazetecilere olayı anlatan Turan açıklamalarında şunları söyledi: “14 yıl önce 2003 yılında ben bu araziyi hazineden ihale ile aldım fakat arazim yol olarak kullanılıyor. 422 metre kare arazimin turizm bakanlığından gazino ve lokanta ruhsatı var. Belediye ile anlaşamadım karşımda muhatap bulamadın elimde mahkeme kararı ve Danıştay’ın onama kararı var. Bende bu yüzden arazimi tel örgü ve beton ile kapattım.” Konu ile ilgili açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise Turan’ın arazisi için 1 milyon TL istediğini belirterek, “Biz Sandıklı Belediyesi olarak vatandaş ile anlaşmaya arazisini satın almayı istedik. Kamu yararı olan ve yol olarak kullanılan yerin değer tespiti yaptırarak almaya gayret ettik. Fakat vatandaş 422 metre kare olan yerine bizden 1 milyon lira yada şu anda bedesten yaptığımız arsanın köşe yerini istedi arsasının değerinden katbekat fazlaydı bu yüzden anlaşamadık. Belediye başkanlığım döneminde Afyon Caddesi’nde bir çok eski evi satın alarak kamulaştırdık hapsinde de vatandaşımızın malının değerini verdik, hepsi ile gönül rızası ile helalleşerek bu işlemleri yaptık. Belediyenin parasında yetimin hakkı var biz hakkından fazlasını veremeyiz . Yolu kapatmış mahkeme kararı var saygılıyız vatandaşımıza. Arkadaki köylerde yaşayan hemşerilerimizi mağdur etmeyiz 1 saat içerisinde belediyemize ait olan araziden yol açtık şu anda kapalı yol yok” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Depozitoyu alamayınca...
Depozitoyu alamayınca... Oturduğu evin depozitosunu alamayacağını öğrenen gencin yaptıklarını görenler gözlerine inanamadı...
11.09.2019 Nevidyo
Rakibinin dişlerini döktü
Rakibinin dişlerini döktü Romanya'da Vaslui ile Cluj arasında oynanan maçta Cluj defansı Ricardo Cadu, Zhivko Milanov'un suratına attığı tekme sonrası kırmızı kart ile oyundan atıldı. Yüzüne aldığı darbe sonucu yerde kalan Milanov'un 5 dişinin kırıldığı bildirildi.
26.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri