‘Şikâyetçi olursan hem aileni hem seni öldürürüz’
‘Şikâyetçi olursan hem aileni hem seni öldürürüz’ İstanbul’da yaşayan 25 yaşındaki iki çocuk annesi Ceylan Yıldırım, sekiz yıllık eşi Ersin Yıldırım tarafından psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü için geçtiğimiz yıl boşanmaya karar verdi. Ancak eşi boşanmak istemedi.
14.05.2020 Gündem
Tarla sahibi küçük çocuğu hortumla ıslatıp dövdü
Tarla sahibi küçük çocuğu hortumla ıslatıp dövdü Şanlıurfa'da, fıstık çaldığı öne sürülen küçük çocuk, tarla sahibi tarafından hortumla üzerine su tutulduktan sonra dövüldü. Cep telefonu kamerasıyla çocuk dövülürken kaydedilen görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca tepkilere neden oldu.Merkez Karaköprü ilçesine bağlı İnanlı Mahallesi'nde, iddiaya göre, 15 yaşlarındaki erkek çocuğu, tarladan fıstık çaldı. Tarla sahibi, arazide yakaladığı çocuğu hortumdan tuttuğu suyla ıslatıp, tokat atarak, dövdü. Çocuğun dövülme anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntülerde, çocuğun, soğuk suyun etkisiyle titrediği ve kendisine yöneltilen sorulara cevap verdiği anlar yer alıyor. Öte yandan sosyal medya yayılan görüntüyü izleyenler, çocuğu döven ve videoyu çeken kişilere tepki gösterdi. Jandarma, tepkilere yol açan görüntülerdeki kişilerin tespit edilerek, yakalanması için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Kendini doktorum diye tanıtan tacizciye meydan dayağı
Kendini doktorum diye tanıtan tacizciye meydan dayağı Şanlıurfa’da kendisini doktor olarak tanıtıp küçük kızları taciz etmeye çalışan Abdullah Karagöz tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre Abdullah Karagöz. isimli şahıs mahalledeki parka giderek oyun oynayan küçük kız çocuklarına kendisini doktor olarak tanıtıp taciz girişiminde bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar şahsı boş bir alanda yakalayarak linç etmek istedi. Vatandaşlar tarafından uzun süre dövülen şahıs olay yerine gelen polise teslim edildi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi yapılan şahıs emniyete götürüldü. TUTUKLANDI Gözaltına alınan Abdullah Karagöz, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karagöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.
11.09.2019 Yaşam
Kaçırılıp dövülen Suriyeli, otomobilden atlayarak kurtuldu
Kaçırılıp dövülen Suriyeli, otomobilden atlayarak kurtuldu Adana'da Suriyeli 20 yaşındaki Mahmut Hamut Muhammet, 2 bin lira borcu olduğu kişiler tarafından zorla bindirildiği otomobilden atladı. Olay, Sarıçam ilçesi Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi bölgesi civarında meydana geldi. İddiaya göre, ülkesindeki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen Mahmut Hamut Muhammet, kasap dükkanında çalışmaşa başladı. Geçim sıkıntısı çeken Muhammet, Suriyeli tanıdıklarından 2 bin lira borç aldı. Bir süre sonra parayı ödemeyen Muhammet, alacaklıları olduğu grup tarafından otomobile bindirildi. CANINI KURTARMAK İÇİN ATLADI Şüpheliler, araca bindirdikleri Muhammet'i dövmeye başladı. Zanlılar, Muhammet'i dövdükten sonra cebindeki 500 lira ve cep telefonunu aldı. Araçla ıssız bir yere götürüldüğü gören Muhammet, kendini otomobilden aşağı attı. Yerde sürüklenen Muhammet yaralandı. Şüpheliler ise korkup kaçtı. Olayın ardından yaralı Muhammet, çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Muhammet ise, kendisini kaçıranlardan şikayetçi olmadığını söyledi.Olayla ilgisi soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
İhalede tehdit edilen nakliyeci feci şekilde dövüldü
İhalede tehdit edilen nakliyeci feci şekilde dövüldü Adana'da nakliyeci Cabbar Karaca, haczedilen kamyonunun ihalesine girmemesi için kendisini tehdit ederek haraç isteyen ve çocuklarını kaçırdığını iddia ettiği kişiler tarafından feci şekilde dövüldü. Motorize sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Karaca'nın bu sırada sigara içmesi dikkat çekti. Olay, Adana Adliyesi yakınlarındaki İnönü Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, adliyede bir avukatla görüşme yapan nakliyeci Cabbar Karaca (40), parkta 2 kişinin saldırısına uğradı. Feci şekilde dövülen Karaca'nın kaşı yarıldı, yüzünden yaralandı. Olay yerine gelen polisler tarafından kavga ayrılırken, motorize sağlık ekipleri de Karaca'nın yaralarına müdahale etti. Karaca'nın bu sırada sigara içmesi dikkat çekti. Kavgaya karışan 2 kişi ise gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan Cabbar Karaca, hacizli kamyonunu ihaleye girip satın almak isterken bir çetenin tehditlerine maruz kaldığını iddia ederek şunları söyledi: “Yediemin önünde tehditlere uğradım. 'Bize 15 bin lira ver ihaleden çekilelim' dediler. Ben de vermeyip şikayette bulunacağımı söyledim. Bu süreçte çocuklarımı kaçırdılar, çocuklarım bunlarda. Şikayette bulundum. Avukatın yanına geldim, çıkarken de darp edildim. Bıçak çekip yumrukladılar. Bunlar 5-6 kişilik bir çete. 'İhaleye girersen öldürürüz' diyorlar. Beni tehdit eden isimler, Ali G., Hüseyin G., Necati G. çete olmuşlar, beni arabamın ihalesine sokmadılar.” Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Babasının gözleri önünde öldüresiye dövüldü
Babasının gözleri önünde öldüresiye dövüldü Malatya’da üniversiteye kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra kavgada ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, yaşam mücadelesi veriyor. Oğlunu gözleri önünde dövenlerin serbest kaldığını öğrenen baba ise Cumhurbaşkanından sorumluların cezalandırılması için yardım istiyor. Malatya'nın Akçadağ ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda akraba olan iki aile arasında yaşanan taşlı- sopalı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. İlçeye bağlı Doğantepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda akraba olan ve daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüşürken mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri kavgaya müdahale etti. Çıkan kavgada darp edilerek yaralanan Hasret Balaban (23), Hasan Balaban. (50) ve İsmail Balaban. (52) 112 ambulansları ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gözaltına alınan 4 kişi serbest kaldı Hastanede tedavi altına alınan yaralıların 23 yaşındaki Hasret Balaban’ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tedavisini sürdüğü öğrenildi. Jandarma, kavgaya karıştığı tespit edilen Hasan B., Sinan B., İnan B., ve Emre B.’yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler mahkemece serbest bırakıldı. “Oğlumu yere yatırarak taşlarla kafasına vurdular” Kavgada taşla kafasına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan gencin babası Hasan Balaban oğlunun hayati tehlikesinin bulunduğunu belirterek, "Çapa motoru ile dört kişi evimizin önüne gelerek beraberlerinde getirdikleri sopalarla beni darp ettiler, bunun üzerine yere düştüm. Eşimin çığlıklarıyla birlikte oğlum Hasret dışarı çıktı. Bu arada oğlumu yere yatırarak taşlarla kafasına vurdular. O sahneyi hatırlamak istemiyorum, o an ben bittim. Oğlumun yaşaması mucizeye bağlı" diyerek mahkeme kararına tepki gösterdi. Baba Hasan Balaban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da yardım istedi.
11.09.2019 Yaşam
Otobüste tekme tokat dövülen otobüs şoförü o anları anlattı
Otobüste tekme tokat dövülen otobüs şoförü o anları anlattı Bursa'da eksik kart basma yüzünden darp edilen otobüs şoförü, dehşet anlarını anlattı. Olay, geçen cuma günü merkez Osmangazi'ye bağlı Dikkaldırım Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi BURULAŞ'ta 5 yıllık şoför olan Metin Aysan (50) 92 numaralı Beşevler-Terminal seferini yapmak için otobüsle yola çıktı. Nilüfer'de Kara Fatma durağından 8 tane yolcu alan Aysan, vatandaşa 3 kişilik eksik bastığını söyledi. Bunun üzerine yolcu, şoföre hakaret ve tehditler etmeye başladı. Yolcunun sakinleşmemesi üzerine yakınları 2 durak sonra indi. Daha sonra Mihraplı Camii durağına yanaşan Aysan'a ne olduğunu anlamadan 3 kişi saldırdı. Şahıslar tarafından bir süre darp edilen şoför, şikayetçi oldu. O anlar ise kameraya yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin şoförü tekme tokat darp ettiği görülüyor. Otobüsteki yolcuların ise paniklediği ve şüphelileri uyardıkları duyuluyor. Olayla alakalı İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Metin Aysan, "Cuma gecesi saat 22.00'da 92 Beşevler-Terminal hattına çıkış yaptım. Kara Fatma durağında 8 yolcu bindi. Otobüse binen 6 kadın ve 2 erkeğin bavulları vardı. Kadınlar orta kapıdan, erkekler ise ön kapıdan bindi. İlk binen özürlü kart çekti. İkinci binen ise 4 kişilik kart bastı. Ben eksik olduğunu söyleyince hakaret etti. İçerideki aileleri şahsı sakinleştirmeye çalıştırdı. Ama sakinleşmeyince aile durakta inmek istedi. İndikten sonra Mihraplı Camii durağına yanaştım. Sonra 4 şahıstan 3'ü bindi. Bir tanesi de kapıyı tuttu. Nasıl kart sorarsın deyip saldırdılar. Şikayetçi olacağım., 5 gün iş göremez raporu aldım. Bugün de karakola ve Adli Tıp Kurumu'na gideceğim. 7 tane kart okutması gerekiyordu. 3 tane eksik okuttu. Bizim hayati tehlikemiz var. Orada bıçak ve tornavida saplayabilirdi. Otobüslere koruma istiyoruz" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Karpuz bekçisini öldüresiye dövüp parasını gasp ettiler
Karpuz bekçisini öldüresiye dövüp parasını gasp ettiler Adana'da karpuz tarlasında bekçilik yapan yaşlı adam öldüresiye dövülerek 4 bin 500 lirası gasp edildi. Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi, 31090 Sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Adana'ya gelip karpuz tarlalarında bekçilik yapan 77 yaşındaki Ali Bulut, 4 bin 500 lira para biriktirip memleketine dönmek için dün akşam şehir merkezine geldi. Küçüksaat civarındaki bir kahvehanede geceyi geçiren yaşlı adamı burada tanıştığı kimliği belirlenemeyen bir kişi Mirzaçelebi Mahallesi'ne götürdü. Şahıs yaşlı adamdan üzerindeki paraları istedi. Yaşlı adam parayı vermek istemedi. Bunun üzerine şahıs, yaşlı adamı öldüresiye dövüp cebindeki 4 bin 500 lira parayı alıp kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaşlı adam ağzı yüzü kanlar içerisinde yerde oturarak bekledi. Yaşlı adam olayın şokunu atlatamadı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, yaşlı adamı dövüp parasını gasp eden şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Korkunç olay! Genç kadın dövülerek öldürüldü
Korkunç olay! Genç kadın dövülerek öldürüldü ÇORUM’da 24 yaşındaki Canan Güler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dövülüp, boynu kırılarak öldürüldü, yanındaki 21 yaşındaki Özgür Kaya ise karnından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Bahçelievler Mahallesi'ndeki Elitpark Hastanesi acil servisinin önüne 19 AU 427 plakalı otomobilin sürücüsü Özgür Kaya, yanındaki Canan Güler ile kendisinin yaralı olduğunu söyleyip, personelden yardım istedi. sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Canan Güler'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının vücudunun birçok yerinde morluklar olduğu, ayrıca boynunun kırıldığı tespit edildi. Karnından tabancayla vurulan Özgür Kaya ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin araçta yaptığı incelemede, kurşun delikleri olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Rusya'da Hollandalı diplomat dövüldü
Rusya'da Hollandalı diplomat dövüldü Hollanda Büyükelçilik görevlisi, evine giren kişilerce darbedildi
16.10.2013 Dünya
Kaçırıldı, dövüldü, dere kenarına atıldı
Kaçırıldı, dövüldü, dere kenarına atıldı SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'ndeki Erdoğdu Köyü'nde oturan ve evine gelen kimliği meçhul kişiler tarafından görtürüldükten sonra dövülüp Mudurnu Deresi kenarına bırakılan 25 yaşındaki Ali Baygın, arkadaşlarına telefon açıp yardım isteyince bulundu...
25.11.2008 Gündem
Karakolda polisler tarafından dövüldü iddiası
Karakolda polisler tarafından dövüldü iddiası TRABZON’da tedavi için gittiği bir hastanenin camını yumruklayarak kıran Ali Keleş, götürüldüğü karakolda polisler tarafından dövüldüğünü iddia etti...
26.08.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri