Düğün Fotoğrafı

Düğün Fotoğrafı

Son dakika düğün fotoğrafı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düğün fotoğrafı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düğün fotoğrafı haber sayfamızda...

Düğün Fotoğrafı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 498 düğün fotoğrafı haberi bulunmuştur.
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir'in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, '12PPons-Brooks' adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı. İç Güneş Sistemi'ni en son 1954 yılında ziyaret eden, boynuzsu görünümü nedeniyle 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı' olarak adlandırılan, 'Halley' tipi kuyruklu yıldızı yakalamayı defalarca denediğini söyleyen Dereli, "Türkiye'de birçok kişi bunu çekmeye çalışıyor ve biz de bunu çekmek için 6 defa uğraştık. Son denememizde ve öncesindeki iki denememizde mükemmel görüntüler elde ettik" dedi.
9.04.2024 Haberler
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir’in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, ‘12P/Pons-Brooks’ adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı.
9.04.2024 Gündem
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi Pendik’ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Aileden geriye Ankara’daki kızları ve düğün fotoğrafı kaldı.
5.03.2024 Gündem
Takı kavgası cinayetle bitti: Canımı, sevdiğimi aldılar
Takı kavgası cinayetle bitti: Canımı, sevdiğimi aldılar Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle çıkan kavgada, eşini kazara vurarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanık yeniden hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Canımı, sevdiğimi aldılar, Allah onların da sevdiğinin canını alsın. Ben neden eşimi öldüreyim, çocuklarımı öksüz bırakayım" dedi.
30.01.2024 Gündem
Yılın en iyi karelerinden
Yılın en iyi karelerinden Milliyet Foto Muhabiri Uğur Yıldırım’ın Hatay’da çektiği düğün fotoğrafı, CNN İnternational tarafından 2023’ün en etkileyici fotoğraflarından biri seçildi.
10.12.2023 Gündem
En mutlu günlerini ölümsüzleştirmek istediler! 4 ayı kabusları oldu
En mutlu günlerini ölümsüzleştirmek istediler! 4 ayı kabusları oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, çekim için gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı. 4 ayının geldiğini görün çift arabalarına koştu.
22.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Yeni evlenmişlerdi! Tatil felakete dönüştü
Yeni evlenmişlerdi! Tatil felakete dönüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde görevli Anestezi Asistanı doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar'ın cansız bedenlerine ulaşıldığını duyurdu. Öte yandan 3 aylık evli çiftin düğün fotoğrafı da ortaya çıktı.
6.09.2023 Haberler
Henüz 3 aylık evlilerdi! Tatil felakete dönüştü
Henüz 3 aylık evlilerdi! Tatil felakete dönüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde görevli Anestezi Asistanı doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar'ın cansız bedenlerine ulaşıldığını duyurdu. Öte yandan 3 aylık evli çiftin düğün fotoğrafı da ortaya çıktı.
6.09.2023 Gündem
Böylesi görülmedi! Damadı şaşkına çeviren düğün hediyesi
Böylesi görülmedi! Damadı şaşkına çeviren düğün hediyesi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TIR şoförü Sefa Aksoy’a düğününde, arkadaşları tarafından takı olarak takılan hediye şaşırttı.
28.08.2023 Gündem
Taksim'de düğün fotoğrafı çektiren yabancı çiftler ilgi odağı oldu
Taksim'de düğün fotoğrafı çektiren yabancı çiftler ilgi odağı oldu Taksim Meydanı'na düğün fotoğrafı çektirmek için gelen yabancı çiftler, meydanda bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.08.2023 Gündem
Türkiye’nin marka şehri Konya
Türkiye’nin marka şehri Konya Kurban Bayramı’nda güzel ve güneşli bir havada evde oturmak yerine gezelim görelim diyorsanız Eskişehir, İstanbul veya Ankara’dan Yüksek Hızlı Trenle Konya’yı gezmeye gidebilirsiniz.
23.06.2023 Ekonomi
Damat ve geline düğünde cenaze merasimi şakası yaptılar
Damat ve geline düğünde cenaze merasimi şakası yaptılar Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde dünyaevine giren Tuğçe-Barış Uslu çiftine, damadın arkadaşları şaka yaptı. 'Acı kaybımız' yazılı çelenk yaptıran gençlerden biri imam gibi giyindi. Siyah kıyafetler giyip, hüzünlü müzik eşliğinde, damadın fotoğrafıyla düğün salonuna giren arkadaşları ise evlenen çifte ve davetlilere kısa süre şaşkınlık yaşattı.
12.05.2023 Yaşam
Deprem, Antakya Demirözü'nü Karayolu'nu yardı
Deprem, Antakya Demirözü'nü Karayolu'nu yardı Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremler, Antakya Demirözü Karayolu'nda büyük hasara yol açtı. Antakya'yı Reyhanlı ilçesine bağlayan bölünmüş yolda yaklaşık 1 kilometrelik çökmeler ve yükselmeler oldu. Bölgeye ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Depremin büyük hasar verdiği yol havadan görüntülendi.
12.02.2023 Gündem
Yıkılan binanın duvarında düğün fotoğrafı asılı kaldı
Yıkılan binanın duvarında düğün fotoğrafı asılı kaldı Adıyaman'da depremde yıkılan bir binanın duvarında asılı kalan çerçeveli düğün fotoğrafı, objektiflere yansıdı.
12.02.2023 Haberler
Yıkılan binanın duvarında düğün fotoğrafı asılı kaldı
Yıkılan binanın duvarında düğün fotoğrafı asılı kaldı Adıyaman'da depremde yıkılan bir binanın duvarında asılı kalan çerçeveli düğün fotoğrafı, objektiflere yansıdı.
12.02.2023 Gündem
Osmaniye’de enkazdan çıkan düğün albümü yürek burktu
Osmaniye’de enkazdan çıkan düğün albümü yürek burktu Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu 10 ilden Osmaniye'de arama kurtarma çalışmaları devam ederken, enkazdan çıkan düğün fotoğrafı albümleri, oyuncaklar yürek burktu.
10.02.2023 Gündem
Aydın'daki düğünde 'gelin erkek çıktı' olayında yeni ayrıntılar
Aydın'daki düğünde 'gelin erkek çıktı' olayında yeni ayrıntılar Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
7.01.2023 Gündem
Düğünden sonra büyük şok! 'Gelinin gerçek kimliği ortalığı karıştırdı
Düğünden sonra büyük şok! 'Gelinin gerçek kimliği ortalığı karıştırdı Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olay Aydın’da gündem oldu.
6.01.2023 Haberler
Düğünden sonra büyük şok! Gelinin gerçek kimliği ortalığı karıştırdı
Düğünden sonra büyük şok! Gelinin gerçek kimliği ortalığı karıştırdı Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olay Aydın’da gündem oldu.
6.01.2023 Gündem
2 bin 500 rakımlı yaylada düğün fotoğrafına ABD'den ödül
2 bin 500 rakımlı yaylada düğün fotoğrafına ABD'den ödül Rize'de fotoğraf sanatçısı Ali Fuat Sarı'nın 2 bin 500 rakımlı Eğzar Yaylası’nda, kaya üzerinde gelin ve damat için çektiği düğün fotoğrafı, ABD'de düzenlenen uluslararası fotoğraf yarışmasında onur ödülüne layık görüldü. Sarı, “Fotoğrafın uluslararası dili var. Güzel görüntüler elde ettik. Bunu fark edip, ödüle layık gördüler” dedi.
17.12.2022 Yaşam
2 bin 500 rakımlı yaylada düğün fotoğrafına ABD'den ödül
2 bin 500 rakımlı yaylada düğün fotoğrafına ABD'den ödül Rize'de fotoğraf sanatçısı Ali Fuat Sarı'nın 2 bin 500 rakımlı Eğzar Yaylası’nda, kaya üzerinde gelin ve damat için çektiği düğün fotoğrafı, ABD'de düzenlenen uluslararası fotoğraf yarışmasında onur ödülüne layık görüldü. Sarı, “Fotoğrafın uluslararası dili var. Güzel görüntüler elde ettik. Bunu fark edip, ödüle layık gördüler” dedi.
17.12.2022 Gündem
Gelinler ağlamasın diye otomobil camlarını kırılmaz yaptı
Gelinler ağlamasın diye otomobil camlarını kırılmaz yaptı Adana’da doğa fotoğrafı çektiren yeni çiftlerin araçlarının camı kırılarak sık sık soyulmalarından sonra gelin aracı olarak otomobillerini kiraya veren bir şirket camları kırılmaz yaparak gelinlerin en mutlu günlerinin zehir olmasının önüne geçti.
29.11.2022 Haberler
Adana’da gelin araçlarına hırsızlık! Çözümü böyle buldular
Adana’da gelin araçlarına hırsızlık! Çözümü böyle buldular Adana’da doğa fotoğrafı çektiren yeni çiftlerin araçlarının camı kırılarak sık sık soyulmalarından sonra gelin aracı olarak otomobillerini kiraya veren bir şirket camları kırılmaz yaparak gelinlerin en mutlu günlerinin zehir olmasının önüne geçti.
29.11.2022 Gündem
Demet Özdemir'den yeni düğün fotoğrafı
Demet Özdemir'den yeni düğün fotoğrafı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Özdemir son olarak, düğünde çekilmiş olan bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
3.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Fotoğrafı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.