Avrupa ve ABD'ye gelinlikler Türkiye'den
Avrupa ve ABD'ye gelinlikler Türkiye'den Düğün sezonunun açılmasıyla gelinliklere talep arttı. İstanbul'da gelinlikler 8 bin lira ile 30 bin lira arasında satılıyor. Özellikle işlemeli ve kabarık modeller tercih ediliyor. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Türkiye'deki gelinliklere ABD'den de ilgi arttı.
16.06.2022 Haberler
'Mobilyanın başkenti' İnegöl'de düğün sezonu verimli geçti
'Mobilyanın başkenti' İnegöl'de düğün sezonu verimli geçti Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, "düğün sezonu" olarak nitelendirilen mayıs-eylül dönemindeki satışlar sanayici ve esnafın yüzünü güldürdü.
17.09.2021 Ekonomi
Altın kaplamalı gümüş revaçta
Altın kaplamalı gümüş revaçta Eskişehir'de, düğün sezonunun açılmasıyla birlikte altın almak isteyenler, yükselen fiyatlar nedeniyle altın kaplamalı gümüş takıları tercih etmeye başladı. Gümüşçü Kübra Karaca, "Bunların altın kaplamalı gümüş olduğunu sadece alan biliyor. Çünkü dışarıdan hiçbir şekilde belli olmuyor" dedi.
1.08.2020 Haberler
TESK Başkanı: Esnaf düğün sezonundan ümitli
TESK Başkanı: Esnaf düğün sezonundan ümitli Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, geçen yıl 553 bin çiftin dünya evine girdiğini, bu yıl da yaklaşık 550 bin çiftin yuva kurmak için düğün alışverişi yapmasının beklendiğini belirterek, "Bir evin kurulması için salon takımından mutfak masasına, yatak odasından oturma odasına kadar yapılan tüm alışverişler ve düğün masrafları piyasayı canlandıracak. Ramazanda durgun geçen piyasalar, bu yaz düğün sezonundan ümitli." ifadesini kullandı.
21.05.2019 Ekonomi
Hangi vücut tipine hangi gelinlik?
Hangi vücut tipine hangi gelinlik? Tam 40 yıldır gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi kendine misyon edinen Akay Gelinlik, düğün sezonu açılırken gelin adaylarının gelinlik seçimlerinde özen göstermeleri gereken noktalara dikkat çekiyor.
4.07.2014 Güzellik