Duru

Duru

Son dakika duru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan duru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan duru haber sayfamızda...

Duru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.863 duru haberi bulunmuştur.
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı 2003 - 2006 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Didem karakterini canlandıran oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
Tek yumrukla hastaneye kaldırılmıştı! Seyisten 97 gün sonra haber geldi
Tek yumrukla hastaneye kaldırılmıştı! Seyisten 97 gün sonra haber geldi İzmir’de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını betona çarpan seyis Sait Duru (43), 97 gün sonra hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bodrum’da Nükhet şov
Bodrum’da Nükhet şov Nükhet Duru, Bodrum Caresse Luxury sahnesinde sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.
15.04.2024 Cadde
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti!  Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti! Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde
Masterchef jürisi Danilo Zanna huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu
Masterchef jürisi Danilo Zanna huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu Dünyaca ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, Düzce’de huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu.
1.04.2024 Haberler
Masterchef jürisi Danilo Zanna huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu
Masterchef jürisi Danilo Zanna huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu Dünyaca ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, Düzce’de huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu.
1.04.2024 Gündem
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Balıkesir'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum, Ahıska Türkleri ile sahur yaptı
Murat Kurum, Ahıska Türkleri ile sahur yaptı AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Beyoğlu'nda düzenlenen 'Ahıska Türkleri ile Sahur Sofrası' programına katıldı.
22.03.2024 Gündem
Tazminat davası reddedildi!
Tazminat davası reddedildi! Manga solisti Ferman Akgül, Redd grubu üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile Aylin Aslım’a açtığı davayı kaybetti.
21.03.2024 Kültür Sanat
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
70’inci yıla coşkulu kutlama
70’inci yıla coşkulu kutlama Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından Çuhadaroğlu, 70’inci yılını kutladı.
16.03.2024 Cadde
Cinayet davasında kızı ölen anneden tanığa tepki! 'Yalan söylüyor'
Cinayet davasında kızı ölen anneden tanığa tepki! 'Yalan söylüyor' İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşadığı Özlem Eryakşi'yi (37) öldürmekle suçlanan Cemal Kusuvoğlu'nun ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tanık olarak dinlenen kuaför F.Ş., “Kendisini, en son olaydan 3 gün önce görmüştüm. Çok mutluydular" dedi. Sanığa ve tanık F.Ş.'ye tepki gösterip, “Yalan söylüyor” diyen Eryakşi'nin annesi Necla Duru, mahkeme salondan çıkarıldı.
11.03.2024 Gündem
Konsantrasyon eksikliğine yol açıyor! Çocuğunuz sıklıkla eşyalarını kaybediyorsa dikkat
Konsantrasyon eksikliğine yol açıyor! Çocuğunuz sıklıkla eşyalarını kaybediyorsa dikkat Çocuğunuz ödevlerini yapmayı unutuyor, çabuk sıkıyor, eşyalarını sıkça kaybediyor veya kurduğu cümlelerde daldan dala atlıyor mu? Genelde çocuklara özgü olduğunu düşündüğümüz dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunun (DEHB) gençlikte ve hatta yetişkinlikte etkisini göstermeye ve kişilerin hayatlarını zorlaştırmaya devam edebildiğini söyleyen Psikolog Duru Erdem, “Gençlik dönemindeki dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin ortak belirtileri olmasına rağmen, gençlerin yaşadıkları deneyimlerin çeşitliliği nedeniyle bu belirtiler farklılık gösterebilir” dedi.
10.03.2024 Genel Sağlık
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil! Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Yaptığı işlerden bahseden oyuncu, "İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.
6.03.2024 Cadde
Baksı’da devir teslim
Baksı’da devir teslim Baksı Kültür Sanat Vakfı’nda yönetim değişti.
1.03.2024 Kültür Sanat
Emine Ün: Kızımla yaş farkımız belli olmuyor, genç gösteriyorum
Emine Ün: Kızımla yaş farkımız belli olmuyor, genç gösteriyorum Emine Ün ve kızı Duru Kınay, önceki akşam bir etkinliğe katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Emine Ün, kızı Duru ile benzerliği hakkında konuştu. Ün, "Kızımla benzerliğimizi ben de çok seviyorum" dedi.
29.02.2024 Cadde
Annesinin kopyası
Annesinin kopyası Emine Ün, kızı Duru Kınay’la önceki akşam katıldığı bir etkinlikte objektiflere poz verdi.
29.02.2024 Cadde
Patili dostların sergisi
Patili dostların sergisi Dünya Kediler Günü’nde “Her Kedi Farklı Bir Karakter” başlığıyla  Göktürk’te kapılarını açan sergi popüler film yıldızlarından dizi karakterlerine kedi portrelerinden oluşuyor.
24.02.2024 Pazar
TPAO'nun sondaj çalışması sırasında patlama: 1 ölü, 1 yaralı
TPAO'nun sondaj çalışması sırasında patlama: 1 ölü, 1 yaralı Diyarbakır'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) ait petrol kuyusunda, sondaj sırasında gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamada işçilerden İhsan Tunar hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.
23.02.2024 Haberler
TPAO'nun sondaj çalışması sırasında patlama: 1 ölü, 1 yaralı
TPAO'nun sondaj çalışması sırasında patlama: 1 ölü, 1 yaralı Diyarbakır'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) ait petrol kuyusunda, sondaj sırasında gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamada işçilerden İhsan Tunar hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.
23.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.