e okul VBS girişi ile öğrenci bilgileri öğrenme ekranı : eokulyd.meb.gov.tr
e okul VBS girişi ile öğrenci bilgileri öğrenme ekranı : eokulyd.meb.gov.tr Milyonlarca öğrenciye büyük yarar sağlayan e - okul girişi ilgi görmeye devam ediyor. Eğitim döneminde yoğun ilgiyle karşılaşan e - okul vbs girişi, birçok öğrenci ve veli için faydalı oluyor. Öğrencinin sınav notları hakkında bilgi alması, devamsızlık günlerini hesaplaması ve haftalık ders programlarının takibini yapmasında etkin rol oynayan e okul girişine haberimizin içeriğindeki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
8.01.2020 Gündem
2016 E-Okul yönetim bilgi sistemi ne zaman kapanıyor?
2016 E-Okul yönetim bilgi sistemi ne zaman kapanıyor? E-Okul yönetim bilgi sistemi karne döneminde kapanmaktadır. Bu yüzden E-Okul yönetim bilgi sisteminin kapanma durumu şu an söz konusu değildir. E-Okul yönetim bilgi sistemi ve E-Okul veli bilgilendirme sisteminin ayrıntıları haberimizde.
29.03.2016 Eğitim
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle E-Okul Sınav Notlarını Öğrenin
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle E-Okul Sınav Notlarını Öğrenin E-Okul veli bilgilendirme sistemi ve yönetim bilgi sistemi ile not ve devamsızlık bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. E-Okul veli bilgilendirme sistemi not ve devamsızlık bilgilerini öğrenmek ve E-Okul veli bilgilendirme sistemi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.
23.04.2015 Eğitim