Eda Müdüroğlu

Eda Müdüroğlu

Son dakika Eda Müdüroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eda Müdüroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eda Müdüroğlu haber sayfamızda...

Eda Müdüroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8 eda müdüroğlu haberi bulunmuştur.
Eda'nın ölümüne neden olan sürücüye indirimli cezaya tepki: Şoföre ödül oldu
Eda'nın ölümüne neden olan sürücüye indirimli cezaya tepki: Şoföre ödül oldu Bursa’da kızı Eda Müdüroğlu'na (20) çarparak, ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü İlhami Bekiroğlu'nun (37) iyi hal indirimiyle 4 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmasına tepki gösteren baba Bertan Müdüroğlu, “Az bir ceza ile kurtulması şoför için ödül oldu. Bizi bu kararla tekrar yaraladılar” dedi.
9.07.2021 Gündem
Üniversiteli Eda'yı ezen sürücüye indirimli ceza ve tahliye
Üniversiteli Eda'yı ezen sürücüye indirimli ceza ve tahliye Bursa’da geri manevra yaparken üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'na (20) çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan kamyonet sürücüsü İlhami Bekiroğlu (37), 11 ay iyi hal indirimi yapılarak 4 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. 11 ay hapis yatan İlhami Bekiroğlu, yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edildi.
8.07.2021 Gündem
Son dakika... Eda'nın ölümüne neden olan sürücüden şok sözler: Burada bir kız vardı!
Son dakika... Eda'nın ölümüne neden olan sürücüden şok sözler: Burada bir kız vardı! Gelen bir son dakika haberine göre, Bursa’da, dedesine aşure götüren üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'nun (20) ölümüne yol açan kamyonetin sürücüsü İlhami Bekiroğlu'nun (37) tutuklu yargılandığı dava, kusurlu davranışı taksiri aştığı ve ihmalli davranışın kasten adam öldürmeye geçtiği gerekçesi ile Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Bekiroğlu, "Ben kamyondaki fazla yükü görüp, şirket sorumlusuna söyledim. Bana 'bir şey olmaz' dediler. Eğer yola çıkmasaydım, işimi kaybedebilirdim" dedi.
17.05.2021 Gündem
Üniversiteli Eda’nın ölümüne neden olan sürücüsü: Geceleri uyanıp, ağlıyorum
Üniversiteli Eda’nın ölümüne neden olan sürücüsü: Geceleri uyanıp, ağlıyorum Bursa'da dedesine aşure götüren üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'nun (20) ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü İlhami Bekiroğlu (36), tutuklu yargılandığı davada, “Keşke Eda yerine ben ölseydim, o ölmeseydi. Geceleri uyanıp, ağlıyorum” dedi.
12.10.2020 Gündem
Üniversiteli Eda Müdüroğlu ölümünde flaş gelişme!
Üniversiteli Eda Müdüroğlu ölümünde flaş gelişme! Bursa’da, dedesine aşure götüren üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'nun (20), yokuşta geriye doğru giderken kontrolden çıkarak kayan kamyonet ile duvar arasında sıkışarak yaşamını yitirmesi ile ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet savcısı, 17 gün içerisinde hazırladığı iddianameye göre, tutuklu kamyonet sürücüsü İlhami Bekiroğlu (36), hakkında 'taksirle ölümüne neden olma' suçundan 2 ila 15 yıl hapis cezası istemiyle Bursa Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.
16.09.2020 Gündem
Dedesine aşure götürürken kazada ölen Eda, gözyaşlarıyla toprağa verildi!
Dedesine aşure götürürken kazada ölen Eda, gözyaşlarıyla toprağa verildi! Bursa’da dedesine aşure götürdüğü sırada, kontrolden çıkarak, yokuş aşağı geriye doğru hareket eden kamyonet ile duvar arasında sıkışarak ölen üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu (20), gözyaşları arasında toprağa verildi. Yarın doğum günü olan Müdüroğlu'nun, ölmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı 'İçimde oluşan sıkıntının, haddi hesabı yok' paylaşımı dikkat çekti.
30.08.2020 Gündem
Bursa'da feci ölüm
Bursa'da feci ölüm Bursa'da dedesine aşure götüren üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu (20), yokuşta geriye doğru giderken kontrolden çıkarak kayan kamyonet ile duvar arasında sıkışarak yaşamını yitirdi. İki gün sonra doğum günü olan Müdüroğlu'nun bugün sosyal medya hesabından aşure ile ilgili yaptığı paylaşımlar ise yürekleri dağladı.
29.08.2020 Haberler
Hayatını kaybetmeden önceki paylaşımları yürek dağladı! Kahreden olay
Hayatını kaybetmeden önceki paylaşımları yürek dağladı! Kahreden olay Bursa'da dedesine aşure götüren üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu (20), yokuşta geriye doğru giderken kontrolden çıkarak kayan kamyonet ile duvar arasında sıkışarak yaşamını yitirdi. İki gün sonra doğum günü olan Müdüroğlu'nun bugün sosyal medya hesabından aşure ile ilgili yaptığı paylaşımlar ise yürekleri dağladı.
29.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eda Müdüroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.