Ehliyet yenilemek için gereken evraklar nelerdir? Ehliyet randevu nasıl alınır?
Ehliyet yenilemek için gereken evraklar nelerdir? Ehliyet randevu nasıl alınır? Eski ehliyetini, yeni dönem ehliyetiyle değiştirmek isteyenler arayışa koyuldu. Var olan ehliyetini yenilemek isteyenler, gerekli evrakların neler olduğunu araştırırken, ehliyet yenileme ücretlerini de yakından inceliyor. Ehliyet yenileme işlemlerinden biri de ehliyet randevusu almak. İşte var olan ehliyetini yenilemek isteyenlerin bilmesi gerekenler...
31.10.2019 Gündem
Ehliyet sınavı ne zaman? (Ehliyet Sınavı giriş yerleri açıklandı mı?)
Ehliyet sınavı ne zaman? (Ehliyet Sınavı giriş yerleri açıklandı mı?) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Ehliyet Sınavı için geri sayım başladı. 29 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan Ehliyet Sınavı için giriş yerleri bağlı bulunan sürücü kursundan temin edilecek. Sınav saat 14.00'te yapılacak.
27.07.2017 Gündem
Ehliyet yenileme işlemi için internetten randevu alabilirsiniz!
Ehliyet yenileme işlemi için internetten randevu alabilirsiniz! Günümüzde vatandaşların ehliyet yenileme işlemlerinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nün çok önemli çözümleri bulunuyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ehliyet yenileme hizmetleri ile birlikte bu alanda işlemler daha hızlı ve daha kolay yapılabiliyor. Online randevu uygulaması ile ehliyet yenileme işlemleri daha hızlı ve daha kolay yapılabiliyor.
27.11.2016 Gündem
Ehliyet Randevu Ve E Randevu Alma İşlemleri
Ehliyet Randevu Ve E Randevu Alma İşlemleri Ehliyet almaya hak kazanan kişilerin ehliyetlerini almak için ehliyet randevu alması gerekmektedir. E Randevu olarak da alabileceğiniz ehliyet randevu işlemleri ile ilgili detaylar haberimizde.
8.04.2015 Eğitim