Satın aldığı otomobil ekspertiz raporuna rağmen kusurlu çıktı!
Satın aldığı otomobil ekspertiz raporuna rağmen kusurlu çıktı! İstanbul Sultangazi'de arkadaşına ait otomobili satın alan bir kişi, satış işlemleri öncesi bir ekspertiz firmasına götürdü. İddiaya göre ekspertiz firmasında otomobilin herhangi bir kusuru bulunmadığına dair rapor verildi. Ertesi gün otomobilin motor kısmında arıza çıktı. Otomobildeki motor arızasının giderilmesi için 20 bin lira gerektiği belirtildi.
12.10.2021 Haberler
Hevesle ilk kez otomobil aldı! Büyük şok yaşadı...
Hevesle ilk kez otomobil aldı! Büyük şok yaşadı... Bağcılar'da, internet sitesinden beğenerek aldığı otomobilin hasarlı olduğunu öğrenen kadın "Bize göstermiş oldukları ekspertiz raporunu gördükten sonra güvendik kendilerine. Aracı 3 Şubat'ta aldım ama maalesef araç değil hurda almışım, dolandırılmışım. "dedi. İşte aracın fiyatı ve gerçek hasarı...
28.02.2021 Haberler
İkinci el araç aldı hayatının şokunu yaşadı
İkinci el araç aldı hayatının şokunu yaşadı Kayseri'de satın aldığı ikinci el otomobilin, iki farklı aracın kaynakla ortadan birleştirilerek oluşturulduğunu ekspertiz raporu ile öğrenen kişi, hukuk mücadelesi başlattı. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüketicinin, bir devlet memurundan güven ilişkisine dayalı araç satın aldığını, ancak mağdur duruma düştüğünü söyledi.
23.11.2020 Haberler