Elazığ Depremi

Elazığ Depremi

Son dakika Elazığ depremi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elazığ depremi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elazığ depremi haber sayfamızda...

Elazığ Depremi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 569 elazığ depremi haberi bulunmuştur.
Büyük İstanbul depreminin habercisi olacak! Japon uzman Moriwaki Yoshinori açıkladı
Büyük İstanbul depreminin habercisi olacak! Japon uzman Moriwaki Yoshinori açıkladı Marmara’da merkez üssü Mudanya olan 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki farklı deprem üç dakika arayla meydana geldi. Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki 3 gün önce 4 bölgeye dikkat çekmişti. Bugün ise yeni, bir açıklamada bulundu. Moriwaki, büyük İstanbul depreminin habercisi olacak detayları açıkladı.
5.12.2023 Gündem
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den büyük İstanbul depremi açıklamadı!
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den büyük İstanbul depremi açıklamadı! Marmara’da merkez üssü Mudanya olan 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki farklı deprem üç dakika arayla meydana geldi. Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki 3 gün önce 4 bölgeye dikkat çekmişti. Bugün ise yeni, bir açıklamada bulundu. İşte büyük İstanbul depreminin habercisi olacak detay…
5.12.2023 Haberler
Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor! İstanbul’u Bağdat’a bağlayan o köprü
Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor! İstanbul’u Bağdat’a bağlayan o köprü Türkiye'nin en saygın köprülerinden biri olarak kabul edilen tarihi Palu Köprüsü yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi. İstanbul'u Bağdat'a bağlayan köprü olarak da bilenen Palu Köprüsü akın akın ziyaretçi çekiyor.
17.11.2023 Yaşam
Naci Görür 'Yılda 1 santimetre kayıyor' diyerek açıkladı: Stres biriktiriyor
Naci Görür 'Yılda 1 santimetre kayıyor' diyerek açıkladı: Stres biriktiriyor Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu’nun yılda 1 santimetre batıya kaydığını ve bunun sonucunda stres biriktiren fayların ciddi depremlere neden olduğunu belirterek, “Elazığ, deprem kültürü olan bir kent olmak zorunda. Çünkü Karlıova'dan Erzincan'a doğru bir Kuzey Anadolu Fayı (KAF) geçiyor. Bu fay dünyanın en tehlikeli fayıdır." dedi.
21.09.2023 Haberler
Naci Görür 'Yılda 1 santimetre kayıyor' diyerek açıkladı: Stres biriktiriyor
Naci Görür 'Yılda 1 santimetre kayıyor' diyerek açıkladı: Stres biriktiriyor Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu’nun yılda 1 santimetre batıya kaydığını ve bunun sonucunda stres biriktiren fayların ciddi depremlere neden olduğunu belirterek, “Elazığ, deprem kültürü olan bir kent olmak zorunda. Çünkü Karlıova'dan Erzincan'a doğru bir Kuzey Anadolu Fayı (KAF) geçiyor. Bu fay dünyanın en tehlikeli fayıdır." dedi.
21.09.2023 Gündem
3 il sallandı, Naci Görür deprem beklediği 4 ili açıkladı: Birtakım hareketler olabilir
3 il sallandı, Naci Görür deprem beklediği 4 ili açıkladı: Birtakım hareketler olabilir Diyarbakır, Antalya ve Malatya'da peş peşe meydana gelen deprem sonrası Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 4 ile dikkat çekerek, "Bu illerde birtakım hareketlilik olabilir" uyarısında bulundu.
11.08.2023 Gündem
Naci Görür İstanbul depremi için uyardı: Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak
Naci Görür İstanbul depremi için uyardı: Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak Bursa, Gemlik Belediyesi’nin Afet Zararlarını Azaltma Çalıştayı’nda konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Şimdi de Marmara depreminin geleceğini söylüyoruz. Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz. Kuzey Anadolu fayının kuzey fayının kırılmasını bekliyoruz. Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak deprem bekliyoruz.” dedi.
12.07.2023 Haberler
Naci Görür İstanbul depremi için bir kez daha uyardı: Minimum  7.2 ile 7.6’ya varacak
Naci Görür İstanbul depremi için bir kez daha uyardı: Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak Bursa, Gemlik Belediyesi’nin Afet Zararlarını Azaltma Çalıştayı’nda konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Şimdi de Marmara depreminin geleceğini söylüyoruz. Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz. Kuzey Anadolu fayının kuzey fayının kırılmasını bekliyoruz. Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak deprem bekliyoruz.” dedi.
12.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk
Bakan Özhaseki: Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ konutlarıyla ilgili, "Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarının etrafını sardığı kente dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu.
9.06.2023 Haberler
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarının etrafını sardığı kente dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu.
9.06.2023 Gündem
Şahin: Malatya’yı kayısı kurtaracak
Şahin: Malatya’yı kayısı kurtaracak Depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya’da enkaz kaldırma çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması planlanıyor. Vali Hulusi Şahin, 3 binadan 1’nin dönüşmesi gerekten kente 10 bin konut yapılacağını belirtirken ‘Malatya’yı kayısı kurtaracak’ dedi.
11.04.2023 Gündem
‘Gönül rahatlığı ve güvenle oturuyoruz’
‘Gönül rahatlığı ve güvenle oturuyoruz’ Yaptığı konutlarla deprem sınavını en iyi şekilde veren TOKİ, evlerde oturanlara güven veriyor. Depremin gerçekleştiği 11 ilde yer alan binlerce TOKİ evlerinde ufak dahi olsa bir hasar yaşanmazken, bu depremle birlikte TOKİ evlerine olan talep de arttı.
3.03.2023 Gündem
Görevlerinin başında öldüler
Görevlerinin başında öldüler Türk Hemşireler Derneği, iki depremde 58 hemşire ve 34 hemşirelik öğrencisinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Kimi görevleri başındaydı kimi ailelerinin yanında izindeydi...
27.02.2023 Gündem
Peş peşe depremlerin yaşandığı Elazığ için Naci Görür'den açıklama
Peş peşe depremlerin yaşandığı Elazığ için Naci Görür'den açıklama Elazığ'ın Palu ilçesinde meydana gelen 4,8 , 4,7, 4,6, 4,5 ve 4,4 büyüklüğündeki depremlerle ilgili Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı.
20.02.2023 Gündem
Diyarbakır'da giriş katı hariç kolonları olmayan bina depremlere rağmen ayakta
Diyarbakır'da giriş katı hariç kolonları olmayan bina depremlere rağmen ayakta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde giriş katı hariç kolonu olmayan ve yaşanan depremde herhangi bir hasar görmeyen 4 katlı yapı görenleri hayrete düşürüyor.
18.02.2023 Haberler
‘Çadır bile olsa kendi evimiz olsun’
‘Çadır bile olsa kendi evimiz olsun’ Adıyaman’da depremzedeler kurulan çadır kentlere yerleşmeye başladı. Depremzede Hüseyin Kahraman, “Çadır bile olsa kendi evimiz olsun” dedi.
15.02.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan tepki: Sorun yağmacılık değil yalancılık
Bakan Soylu'dan tepki: Sorun yağmacılık değil yalancılık İçişleri Bakanı Süleymen Soylu Kahramanmaraş'ta deprem bölgesindeki son durumu aktardı ve "Deprem bölgesinde güvenlik anlamında tek sorunumuz yağmacılık değil yalancılık." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, " Şu süreçte yaşadığımız tek güvenlik sorunu yağmacılık değil, yalancılıktır." dedi.
12.02.2023 Haberler
Nasıl ayağa kalkacağız?
Nasıl ayağa kalkacağız? Psikolog Doç. Dr. Zeynep Tüzün afet sonrasında psikososyal destek alanların, travmayı daha kolay atlatarak, normal yaşantılarına dönebildiğini söylüyor.
12.02.2023 Pazar
Naci Görür: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun
Naci Görür: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Bunu ilk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun" diyerek deprem gerçeği ile ilgili çarpışı açıklamalarda bulundu. Görür, son 100 yılın en büyük depremini değerlendirerek İstanbul için de uyarılar yaptı.
9.02.2023 Haberler
Naci Görür: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun
Naci Görür: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İlk kez söylüyorum, bunu bütün Türkiye duysun" diyerek deprem gerçeği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, son 100 yılın en büyük depremini değerlendirerek İstanbul için de uyarılar yaptı.
9.02.2023 Gündem
Beklenen noktadan yıkıldık!
Beklenen noktadan yıkıldık! Doğu Anadolu Fayı’nda yıllardır büyük deprem beklendiğinin altını çizen uzmanlar, önlem alınmamasına isyan etti. 9 ay önce Kahramanmaraş’ı depremin adresi olarak gösteren Prof. Dr. Görür, “Bu depremin gelmekte olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti” dedi... Uzmanlar, geçen cumartesi Düziçi’nde meydana gelen 4.6’lık depremin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle ilişkisi bulunmadığını vurguladı, son depremlerin Marmara faylarını tetiklemesinin söz konusu olmadığını söyledi...
7.02.2023 Gündem
Depremler devasa fay hattının ucunda oldu! USGS kilometre verdi
Depremler devasa fay hattının ucunda oldu! USGS kilometre verdi ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Hint Okyanusu'nu geçip Kızıldeniz'den Anadolu'ya kadar sokulan büyük fay hattında meydana gelen depremlerin detaylarını paylaştı.
7.02.2023 Dünya
Prof. Dr. Şükrü Ersoy 'enkazda yakınlarım var' diyerek açıkladı: Keşke haksız olsaydım
Prof. Dr. Şükrü Ersoy 'enkazda yakınlarım var' diyerek açıkladı: Keşke haksız olsaydım Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğündeki deprem 10 ilde hissedildi. Peki deprem diğer fayları da tetikler mi? Konuyla ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te anlattı. İşte detaylar...
6.02.2023 Haberler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy 'enkazda yakınlarım var' diyerek açıkladı: 'Keşke haksız olsaydım'
Prof. Dr. Şükrü Ersoy 'enkazda yakınlarım var' diyerek açıkladı: 'Keşke haksız olsaydım' Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde hissedildi. Peki deprem diğer fayları da tetikler mi? Konuyla ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te anlattı. İşte detaylar...
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elazığ Depremi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.