Elektrik Trafosu

Elektrik Trafosu

Son dakika elektrik trafosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik trafosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik trafosu haber sayfamızda...

Elektrik Trafosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 elektrik trafosu haberi bulunmuştur.
Okul karşısındaki elektrik trafosunda yangın! Patlama sesleri panikletti
Okul karşısındaki elektrik trafosunda yangın! Patlama sesleri panikletti Manisa’nın Turgutlu ilçesinde okulun karşısındaki elektrik trafosunda yangın çıktı. Patlama sesleri paniğe neden olurken, yangın itfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alındı.
6.07.2023 Gündem
Arnavutköy'de otomobil iett durağında daldı: 2 yaralı
Arnavutköy'de otomobil iett durağında daldı: 2 yaralı Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil İETT durağına daldı. Durakta bekleyen 2 kişi yaralandı.
5.05.2023 Haberler
Arnavutköy'de otomobil İETT durağında daldı: 2 yaralı
Arnavutköy'de otomobil İETT durağında daldı: 2 yaralı Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil İETT durağına daldı. Durakta bekleyen 2 kişi yaralandı.
5.05.2023 Gündem
Lavabo açıcı bomba gibi patladı: Kolumdan vazgeçmiştim, yüzümden çok korktum
Lavabo açıcı bomba gibi patladı: Kolumdan vazgeçmiştim, yüzümden çok korktum Sultangazi’de yaşayan genç kızın tıkanan lavabosuna döktüğü açıcı bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan genç kız o anları anlattı.
3.04.2023 Gündem
Elektrik trafosu 4 yaşındaki çocuğun yüzünde bomba gibi patladı
Elektrik trafosu 4 yaşındaki çocuğun yüzünde bomba gibi patladı Esenyurt’ta 4 yaşındaki bir çocuk elindeki çatalı elektrik trafosunun içine soktu. O sırada trafo çocuğun yüzünde patladı. Küçük çocuk apar topar hastaneye kaldırılırken, yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.
19.11.2022 Gündem
Rusya açıkladı! Kırım Köprüsü'ne düzenlenen bombalı saldırının failleri tespit edildi
Rusya açıkladı! Kırım Köprüsü'ne düzenlenen bombalı saldırının failleri tespit edildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırının Rusya'nın sivil altyapısını yok etmeye yönelik bir terör saldırısı olduğunu ifade ederken, Rusya Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastırkin ise bombalı saldırının faillerinin tespit edildiğini bildirdi.
9.10.2022 Dünya
Rusya 3 bölgeyi işaret etti! 'Saldırılar arttı'
Rusya 3 bölgeyi işaret etti! 'Saldırılar arttı' Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), ekim ayı itibariyle Ukrayna tarafından Rus topraklarına yapılan saldırılarda sayısal olarak artış kaydedildiğini açıklayarak, "Ekim ayı itibariyle Bryansk, Kursk ve Belgorod Bölgeleri'ne saldırılar arttı" dedi.
9.10.2022 Dünya
Nevşehir’de patlayan trafo paniğe neden oldu
Nevşehir’de patlayan trafo paniğe neden oldu Edinilen bilgiye göre, Milli İrade caddesi üzerinde bulunan ve MEDAŞ’a ait olan elektrik trafosu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı.
26.05.2022 Haberler
Şüpheli oyuncak bebek, fünye ile patlatıldı
Şüpheli oyuncak bebek, fünye ile patlatıldı İzmit'te bir banka şubesi önündeki elektrik trafosunun yanına bırakılan oyuncak bebek, bomba şüphesi üzerine polis ekiplerince kontrollü patlatıldı. Oyuncak bebeğin bomba olmadığı anlaşıldı.
25.04.2022 Gündem
Tuzla'da sanayi sitesinde yangın
Tuzla'da sanayi sitesinde yangın Tuzla Organize Sanayi bölgesinde boya imalatı yapan 3 katlı fabrikanın bahçesinde bulunan kimyasal maddeler yandı. Fabrika önündeki elektrik trafosu tedbir amaçlı kapatılırken, yangın fabrikaya sirayet etmeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
9.04.2022 Gündem
Son dakika... Beyoğlu'nda iş yerinde yangın!  12 kişi dumandan etkilendi
Son dakika... Beyoğlu'nda iş yerinde yangın! 12 kişi dumandan etkilendi İstanbul Beyoğlu'nda bir işyerinde trafonun patlaması nedeniyle içeride bulunan 12 işçi dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken dumandan etkilenenlere ilk müdahale ambulansta yapıldı.
20.09.2021 Gündem
Nallıhan Kuş Cenneti sazlığındaki yangına kuş neden olmuş
Nallıhan Kuş Cenneti sazlığındaki yangına kuş neden olmuş Ankara'nın Nallıhan ilçesinde 200 kuş türünün yaşadığı kuş cennetinin yanındaki sazlık alanda çıkan yangında 45 hektarlık alan zarar gördü. Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, bölgedeki trafonun kuş çarpması sonucu kontak yaparak alev aldığını ve yangına neden olduğunu belirterek, "Yangını, kuşların asıl yaşadığı bölgeye sıçramadan söndürdük. Sıçrasaydı çok büyük bir felaket yaşamış olacaktık" dedi.
3.08.2021 Gündem
Şanlıurfa'da elektrik trafosu patladı
Şanlıurfa'da elektrik trafosu patladı Şanlıurfa'da mahalledeki elektrik trafosu, büyük bir gürültüyle patladı. Patlama çevrede korkuya yol açarken, ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Patlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.08.2021 Gündem
Tehlikeye rağmen süs havuzuna atlıyorlar!
Tehlikeye rağmen süs havuzuna atlıyorlar! Adana’da çocukların, üzerinde 'Dikkat ölüm tehlikesi' yazan elektrik trafosunun üzerine çıkıp süs havuzuna atlaması, yürekleri ağızlara getirdi.
12.07.2021 Gündem
Kazakistan'ın dış ticareti 8 ayda 55,6 milyar dolar oldu
Kazakistan'ın dış ticareti 8 ayda 55,6 milyar dolar oldu Kazakistan'ın dış ticaret hacmi, bu yılın 8 ayında 55 milyar 629 milyon dolar olarak gerçekleşti.
3.11.2020 Ekonomi
Milyonluk otomobil ile trafoya girdi
Milyonluk otomobil ile trafoya girdi İspanya’da bir arkadaşının 215 bin sterlinlik (2 milyon 40 bin TL) lüks aracını ödünç alan bir kişi elektrik trafosuna çarptı. 2.9 saniyede hurdaya dönen lüks araçtan eser kalmadı.
11.08.2020 Haberler
Rus kadını boğarak öldüren sanığa 25 yıl hapis istemi
Rus kadını boğarak öldüren sanığa 25 yıl hapis istemi Antalya'da, Rus vatandaşı Yuliia Bilohub'u (42) boğduğu iddiasıyla tutuklanan Özgür Tandoğan'ın (28) yargılanmasına başlandı. Rus kadını, erkekliğine laf ettiği için öldürdüğünü söyleyen Tandoğan'ın 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar, 'nitelikli yağma' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
17.01.2020 Gündem
MSB: Tel Abyad kırsalına elektrik verilmesi sağlandı
MSB: Tel Abyad kırsalına elektrik verilmesi sağlandı Milli Savunma Bakanlığı, Rus askeri yetkililerle Ayn İsa bölgesinde gerçekleştirilen görüşmeyle Tişrin Barajı'ndan Tel Abyad kırsalına elektrik verilmesinin sağlandığını, Tel Abyad merkez ve Rasulayn bölgesi için de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
8.12.2019 Gündem
Cinsel ilişkiye girdiği Rus kadını tek eliyle boğmuş!
Cinsel ilişkiye girdiği Rus kadını tek eliyle boğmuş! Antalya’da, cinsel ilişkiye girmek istediği Rus vatandaşı Yuliia Bilohub'u (42) boğduğu iddiasıyla tutuklanan Özgür Tandoğan (28) hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar, 'nitelikli yağma' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın iddianamesinde, Tandoğan'ın, kendisine direnen kadını bir eliyle boğarken, diğer eliyle de cinsel istismarda bulunduğu anlatıldı.
25.11.2019 Haberler
Cinsel ilişkiye girdiği Rus kadını tek eliyle boğmuş!
Cinsel ilişkiye girdiği Rus kadını tek eliyle boğmuş! Antalya’da, cinsel ilişkiye girmek istediği Rus vatandaşı Yuliia Bilohub'u (42) boğduğu iddiasıyla tutuklanan Özgür Tandoğan (28) hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar, 'nitelikli yağma' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın iddianamesinde, Tandoğan'ın, kendisine direnen kadını bir eliyle boğarken, diğer eliyle de cinsel istismarda bulunduğu anlatıldı.
25.11.2019 Gündem
Apartmanın elektrik trafosu patladı, çelik kapılar yerinden fırladı
Apartmanın elektrik trafosu patladı, çelik kapılar yerinden fırladı Düzce'de, ana trafodaki arıza nedeniyle 12 daireli apartmanın elektrik trafosunda toplanan akım, büyük gürültüyle patladı. Patlamada binanın duvarları çöktü, ana giriş, bahçe ve çelik ev kapıları yerinden söküldü.
19.08.2019 Gündem
Aydın'da korkutan olay! Önce patlama sonra yangın...
Aydın'da korkutan olay! Önce patlama sonra yangın... Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir markette henüz bilinmeyen bir nedenle elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Çevrede korku ve endişeye yol açan patlamanın ardından çıkan yangın sonucu markette maddi hasar meydana geldi.
28.02.2019 Gündem
Aydın'da korkutan olay! Önce patlama sonra yangın...
Aydın'da korkutan olay! Önce patlama sonra yangın... Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir markette henüz bilinmeyen bir nedenle elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Çevrede korku ve endişeye yol açan patlamanın ardından çıkan yangın sonucu markette maddi hasar meydana geldi.
28.02.2019 Gündem
Patlama sonrası araçlar alev aldı
Patlama sonrası araçlar alev aldı Şanlıurfa'da, elektrik trafosunda meydana gelen patlamanın ardından yakındaki araçlar, alev aldı. İhbarla gelen itfaiye görevlileri, yanan araçlara müdahale etmeye başladı.Bahçelievler Mahallesi'ndeki elektrik trafosunda, saat 11.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası alevler, trafonun yakınındaki araçlara sıçradı. Park halindeki araçlar, yanarken, ihbar üzerine bölgeye itfaiye görevlileri sevk edildi. Enerjinin kesildiği ve polisin önlem aldığı bölgede itfaiye ekipleri, alevleri söndürme çalışması yürütüyor.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da panik yaratan görüntü!
İstanbul'da panik yaratan görüntü! İstanbul Ataşehir’de elektrik trafosu önünde üzerine benzin döküp kendini yakmak isteyen şahıs polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Yaklaşık yarım saat boyunca çevrede paniğe neden olan şahıs, dakikalar sonra polis ekipleri tarafından ikna edildi.
4.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Trafosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.