Emirdağ

Emirdağ

Son dakika Emirdağ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emirdağ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emirdağ haber sayfamızda...

Emirdağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 482 emirdağ haberi bulunmuştur.
3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü kömürlükte yakalandı
3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü kömürlükte yakalandı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hakkında 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü T.K. (65) jandarmanın takibi sonucu saklandığı evin kömürlük kısmında çaldırın altında gizlenmiş halde yakalandı.
20.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi Afyonkarahisar'da yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre CHP’li Burcu Köksal, belediye başkanı seçildi. 9 ilçede AK Parti, 4 ilçede MHP, 3 ilçede CHP, 1 ilçede İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 EMİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Afyonkarahisar Emirdağ Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 EMİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Afyonkarahisar Emirdağ Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Afyonkarahisar Emirdağ Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Emirdağ ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Afyonkarahisar Emirdağ Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Feci kaza! Beton mikseri devrildi, sürücü öldü
Feci kaza! Beton mikseri devrildi, sürücü öldü Afyonkarahisar’da şarampole devrilen beton mikserinin sürücüsü Halil Çamlı (32) hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı
4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı Çılgın Sayısal Loto’da ‘Milyonerler Festivali’nin 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen ikinci çekilişinde, 5 bilen 4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı.
15.01.2024 Ekonomi
Beton pompasının üstüne uzanıp adeta ölüme meydan okudu
Beton pompasının üstüne uzanıp adeta ölüme meydan okudu Afyonkarahisar’da beton pompasının üstüne çıkan bir şahıs akıllara zarar bir şey yaparak üzerine yattığı pompa ile yerden yaklaşık 20 metre yükseğe çıkıp adeta ölüme meydana okudu.
9.01.2024 Haberler
21 ARALIK SON DEPREMLER güncel listesi: 📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
21 ARALIK SON DEPREMLER güncel listesi: 📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi gündemde yakından takip ediliyor. En son olan depremleri, Kandilli Rasathanesi ve AFAD sayfalarında paylaşıyor. Bugünkü güncel deprem listesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 21 Aralık son depremler listesi...
21.12.2023 Bilgi Rehberi
Okul müdüründen akılalmaz skandal! Bağış bilgisayarları satıp, kumar oynadı
Okul müdüründen akılalmaz skandal! Bağış bilgisayarları satıp, kumar oynadı Afyonkarahisar’da gurbetçilerce bağışlanan bilgisayarlardan 8'ini 4 bin 500 euroya satıp, kumar oynadığı iddia edilen okul müdürü M.A. hakkında 'devlet memurluğundan çıkarma' cezası teklif edildi.
22.11.2023 Gündem
Meteoroloji yayımladı! Son 53 yılın en sıcak 7’nci ekim ayı
Meteoroloji yayımladı! Son 53 yılın en sıcak 7’nci ekim ayı Meteoroloji Genel Müdürlüğü ekim ayına ilişkin sıcaklık, yağış ve kuraklık analiz raporları yayımlandı.
19.11.2023 Gündem
Kavgada baltayla yaralanmıştı... Hayatını kaybetti
Kavgada baltayla yaralanmıştı... Hayatını kaybetti Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, tartıştığı husumetlisinin baltayla vurarak ağır yaraladığı 28 yaşındaki Hakan Dölek hayatını kaybetti.
10.10.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da baltalı vahşet! 3 gün sonra hayatını kaybetti
Afyonkarahisar’da baltalı vahşet! 3 gün sonra hayatını kaybetti Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan kavgada baltalı saldırıya uğrayan genç, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.
10.10.2023 Gündem
Mezar kazısında fark edildi! Roma dönemine ait ‘Üç Güzeller’ bulundu
Mezar kazısında fark edildi! Roma dönemine ait ‘Üç Güzeller’ bulundu Afyonkarahisar’da belediye görevlileri tarafından definler için mezarlık alanda yapılan kazıda, Roma dönemine ait ‘Üç Güzeller’ heykeli bulundu. Eser Müze Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
18.09.2023 Gündem
Yaralanan Kara Leyleğin göç yolculuğu yarım kaldı
Yaralanan Kara Leyleğin göç yolculuğu yarım kaldı Arnavutköy'de nadir görülen türlerden olan Kara Leylek göç yolculuğuna devam edemiyor. Leylek, mahalle sakinlerinin beslemesi ve tedavi etmeye çalışmasıyla yaşama tutunmaya çalışıyor.
21.08.2023 Gündem
Aksaray'da işçi servisleri çarpıştı! 13 kişi yaralandı
Aksaray'da işçi servisleri çarpıştı! 13 kişi yaralandı Aksaray’da işçileri taşıyan midibüs ile minibüsünün çarpıştığı kazada 13 kişi, yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
16.08.2023 Gündem
Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazada sürücü gözlatına alındı
Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazada sürücü gözlatına alındı Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazanın ardından ışık ihlali yaptığı iddia edilen sürücü gözaltına alındı.
15.08.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Afyonkarahisar’da midibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralı sayısı 33’e yükseldi. Kazanın nedeni belli oldu.
14.08.2023 Haberler
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Afyonkarahisar’da midibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralı sayısı 33’e yükseldi. Kazanın nedeni belli oldu.
14.08.2023 Gündem
Bakan olarak ilk kez köyüne gitti! Gözyaşlarına hakim olamadı
Bakan olarak ilk kez köyüne gitti! Gözyaşlarına hakim olamadı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan olduktan sonra ilk defa gittiği köyünde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı.
6.08.2023 Haberler
Bakan olarak ilk kez köyüne gitti! Gözyaşlarına hakim olamadı
Bakan olarak ilk kez köyüne gitti! Gözyaşlarına hakim olamadı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan olduktan sonra ilk defa gittiği köyünde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı.
7.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emirdağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.