Erteledi

Erteledi

Son dakika erteledi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erteledi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erteledi haber sayfamızda...

Erteledi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.155 erteledi haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti Türkiye'nin talebi ile ileri bir tarihe ertelendi.
26.04.2024 Haberler
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümü! Sanıklar birbirini suçladı
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümü! Sanıklar birbirini suçladı Kilis'te, kaybolduktan sonra boynuna briket bağlı halde su kuyusunda cesedi bulunan ve cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılan Suriye uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'in ölümüne ilişkin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 2 sanık, duruşmada masum olduklarını ileri sürerek birbirini suçladı.
26.04.2024 Gündem
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı Kilis'te 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cinsel istismara maruz bırakıldıktan sonra öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı.
26.04.2024 Gündem
Derik'te katliam gibi kazanın duruşmasına sanıklar katılmadı
Derik'te katliam gibi kazanın duruşmasına sanıklar katılmadı Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kamunun 250 bin lira zarara uğratıldığı iddiasıyla 'İhaleye fesat karıştırma' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.
25.04.2024 Gündem
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar Zonguldak’ta emekli madenci Mustafa Keleş’in başı kesilerek ayrı bir yere gömülmüştü. Tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısında.
24.04.2024 Gündem
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç’in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.
22.04.2024 Gündem
Balıkesir'de hastane tuvaletinde skandal! Gizli kamerayla yıllarca görüntü kaydetti
Balıkesir'de hastane tuvaletinde skandal! Gizli kamerayla yıllarca görüntü kaydetti Balıkesir’de, bir şahsın, çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletinde yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
‘Rönesans’ davası başladı
‘Rönesans’ davası başladı Hatay’da ‘Cennetten bir köşe’ sloganıyla daire satılan ve 6 Şubat depreminde 269 kişiye mezar olan 4’ü tutuklu, 1’i firari, 8 sanığın yargılandığı Rönesans Rezidans davası başladı.
19.04.2024 Gündem
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Haberler
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gidince olanlar oldu.
11.04.2024 Gündem
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda fenalaşarak hayatını kaybetmesine ilişkin 2 polis ve bekçinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Ev sahibini öldüren kiracı: 1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı
Ev sahibini öldüren kiracı: 1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı Ev sahibi Ümit Er'i (57) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kiracı Metin aydın (31) savunma yaptı. Aydın, 'Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş' dedi. İşte haberin ayrıntıları...
5.04.2024 Gündem
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Sevgilisini öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıyordu! Şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti
Sevgilisini öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıyordu! Şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti Konya’da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti " dedi.
3.04.2024 Gündem
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası Zonguldak'ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından PVC boru ile cinsel saldırıya uğradığını iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi.
1.04.2024 Haberler
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası Zonguldak'ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından PVC boru ile cinsel saldırıya uğradığını iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erteledi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.