Eski Sevgili Dehşeti

Eski Sevgili Dehşeti

Son dakika eski sevgili dehşeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eski sevgili dehşeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eski sevgili dehşeti haber sayfamızda...

Eski Sevgili Dehşeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 80 eski sevgili dehşeti haberi bulunmuştur.
Düğünde eski sevgili dehşeti Yeni görüntüler ortaya çıktı
Düğünde eski sevgili dehşeti Yeni görüntüler ortaya çıktı Sultanbeyli'de sevdiği kız ve ailesi tarafından reddedilen şahıs, bir düğün salonunda tabancayla önce kızı vurdu, ardından da kendi kafasına ateş etti. Genç kız ağır yaralanırken silahlı saldırgan ise hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde halay çeken bir grubun arasından bir kişinin koştuğu, ardından salondakilerin panikleyerek kaçtığı görülüyor.
15.01.2024 Haberler
'Saplantılı' katil: Gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak
'Saplantılı' katil: Gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak Sultanbeyli'deki bir düğün salonunda, dün akşam iddiaya göre Ahmet Taşan, önce evlenmek istediği Kader İrgören'e ardından da kendine ateş etti. Olayda, İrgören hayatını kaybetti. Olayın gerçekleştiği sırada düğün salonunda yaşananlar, kameraya yansıdı.
15.01.2024 Gündem
Düğün salonunda eski sevgili dehşeti! 1 ölü 1 yaralı
Düğün salonunda eski sevgili dehşeti! 1 ölü 1 yaralı Sultanbeyli'de iddiaya göre davetlisi olduğu düğüne gelen Ahmet Taşan, eski sevgilisi Kader T.'yi silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti. Ahmet Taşan hayatını kaybederken, ağır yaralanan Kader T. hastanede tedavi altına alındı.
15.01.2024 Gündem
Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı
Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
11.11.2023 Gündem
Eski sevgili dehşeti! Annesini korumak istedi, attığı mesaj ortaya çıktı
Eski sevgili dehşeti! Annesini korumak istedi, attığı mesaj ortaya çıktı Bağcılar'da eski sevgili dehşet saçtı. Kendisinden ayrılan Filiz Çilingir'i ve onu kurtarmaya çalışan kızı Selin Akçay'ı silahla vurarak öldürdü. Çilingir'in büyük kızına attığı mesaj ortaya çıktı.
8.11.2023 Gündem
Eski sevgiliye dövmeli işkence! Yüzüne ve göğüslerine adını kazıdı
Eski sevgiliye dövmeli işkence! Yüzüne ve göğüslerine adını kazıdı 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisinden ayrılmayı kabullenemeyen bir genç, genç kadını kaçırıp resmen işkence etti. Yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine adını kazıyan ve daha sonra 'Sen benim malımsın' ifadesini kullanan şahıs dünya medyasında yankı uyandırdı.
3.09.2023 Dünya
Eve gelen tamirciye eski sevgili şoku! Gözyaşlarına boğuldu
Eve gelen tamirciye eski sevgili şoku! Gözyaşlarına boğuldu Antalya’da genç kadının evine gelen eski erkek arkadaşı, o sırada evde bulunan ve çamaşır makinesi tamircisi olarak belirtilen kişi ile kavga etti. Bıçakların çekildiği kavgada iki erkek yaralandı. Gözyaşlarına boğulan genç kadın eski erkek arkadaşından şikayetçi oldu.
11.08.2023 Gündem
Mezarlıkta eski kız arkadaşını bıçaklamıştı! 15 yaşındaki sanık için karar
Mezarlıkta eski kız arkadaşını bıçaklamıştı! 15 yaşındaki sanık için karar Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, buluştukları mezarlıkta tartıştığı eski kız arkadaşı G.O.'yu (15) boğazından bıçaklayıp, yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan B.A.'ya (15), yaş ve tahrik indirimi uygulanarak verilen 9 yıl hapis cezası kararı, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
20.07.2023 Gündem
Adana’da eski sevgili dehşeti! 'Son kez konuşalım'
Adana’da eski sevgili dehşeti! 'Son kez konuşalım' Adana’da kendisinden ayrılan sevgilisini rehin alıp boğazına bıçak dayayan şahıs, polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.
19.07.2023 Gündem
Eski sevgili dehşeti! İstanbul'da genç kızı kaçırıp mezarını kazdılar
Eski sevgili dehşeti! İstanbul'da genç kızı kaçırıp mezarını kazdılar Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız yaşadığı korku dolu anları anlattı.
6.07.2023 Gündem
Eski sevgili cinayeti! 'Pişman değilim' deyip nedenini açıkladı
Eski sevgili cinayeti! 'Pişman değilim' deyip nedenini açıkladı Eski sevgilisini öldürmek için 230 kilometre uzaktan gelen katil, genç kadını feci şekilde öldürdü. Cinayeti neden işlediğini de itiraf eden şahıs hapse girmekten kurtulamadı.
1.06.2023 Dünya
Markette 3 kadına şok saldırı! 'Önümüzde belirdi, vurmaya başladı'
Markette 3 kadına şok saldırı! 'Önümüzde belirdi, vurmaya başladı' Kahramanmaraş'ta annesi Dilber Genç ve kardeşi Nuriye Firdevs Genç ile birlikte markette alışveriş yaparken Uğur Şahan'ın saldırısına uğrayan Zübeyde Koca, yaşadıklarını anlattı.
8.05.2023 Gündem
Eski sevgili, dehşeti yaşattı! Mankene gece kulübünde öldüresiye dayak
Eski sevgili, dehşeti yaşattı! Mankene gece kulübünde öldüresiye dayak Beşiktaş’ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darp ettiği iddiasıyla 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta'nın cezası belli oldu.
4.05.2023 Gündem
Pendik’te eski sevgili dehşeti! Sokak ortasında saldırdı
Pendik’te eski sevgili dehşeti! Sokak ortasında saldırdı Pendik’te kendisinden ayrılan sevgilisiyle karşılan şahıs mahalleyi birbirine kattı. Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü.
28.04.2023 Haberler
Pendik’te eski sevgili dehşeti! Sokak ortasında saldırdı
Pendik’te eski sevgili dehşeti! Sokak ortasında saldırdı Pendik’te kendisinden ayrılan sevgilisiyle karşılan şahıs mahalleyi birbirine kattı. Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü.
28.04.2023 Gündem
Küba'dan ABD'ye paramotorlu kaçış! 'Son 5 ayda yüzde 400 arttı'
Küba'dan ABD'ye paramotorlu kaçış! 'Son 5 ayda yüzde 400 arttı' Küba'dan yola çıkıp ABD'nin Florida eyaletine kaçak yollarla giriş yapan 2 kişi dünyada gündem oldu Yetkililer söz konusu olayla ilgili açıklamalarda bulunurken son 5 ayda Küba'dan ABD'ye kaçak girişlerin yüzde 400 artış gösterdiği belirtildi.
26.03.2023 Dünya
Eski sevgili dehşeti! Evden çıkmak isteyen kadını 29 kez bıçakladı
Eski sevgili dehşeti! Evden çıkmak isteyen kadını 29 kez bıçakladı 54 yaşındaki Martina Turner, eski erkek arkadaşı tarafından sadece 'evden çıkmak' istediği için tam 29 yerinden bıçaklandı ve ölüme terk edildi. Söz konusu olayın detayları kan dondururken yaşananlar dünyada ses getirdi.
23.03.2023 Dünya
5 çocuğunu canice katletti! Yıllar sonra pişman oldu, ötanaziyle öldü
5 çocuğunu canice katletti! Yıllar sonra pişman oldu, ötanaziyle öldü Belçika’nın Nivelles kasabasında 5 çocuğunu öldüren Geneviève Lhermitte adlı kadın, “dayanılmaz psikolojik acılar” nedeniyle, 16 yıl önceki cinayetin yıl dönümünde ötanaziyle yaşamına son verdi.
2.03.2023 Dünya
Eski sevgili dehşeti! Asitli sodayı bir anda yüzüne döktü, kör bıraktı
Eski sevgili dehşeti! Asitli sodayı bir anda yüzüne döktü, kör bıraktı Brezilya'da yaşanan 'kıskançlık' saldırısı ülkede infial yarattı. Söz konusu olayda genç bir adam kör kalırken eski sevgilisinin yaptıkları dehşete düşürdü.
2.03.2023 Dünya
Aydan'a dehşeti yaşatan eski sevgili ile ilgili şoke eden detay! 3 kadın daha ortaya çıktı
Aydan'a dehşeti yaşatan eski sevgili ile ilgili şoke eden detay! 3 kadın daha ortaya çıktı Ankara’da üniversite öğrencisi Aydan Demirci (24), sokakta yüzüne kafa atıp, burnunu kıran ve serbest kalan eski sevgilisi Mustafa Emir Görbil'e (24) elektronik kelepçe takılması için polise başvurdu. Demirci, şiddet gördüğü anlara ilişkin videonun yayılmasının ardından Görbil'in daha önce kendilerine de şiddet uyguladığını iddia eden 3 kadının kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi.
7.10.2022 Gündem
Üniversiteli Aydan'a sokak ortasında eski sevgili dehşeti
Üniversiteli Aydan'a sokak ortasında eski sevgili dehşeti Ankara’da üniversite öğrencisi Aydan D. (24), uzaklaştırma kararı aldırdığı eski erkek arkadaşı M.E.G. (24) tarafından sokak ortasında darbedildi. Burnu kırılan ve şikayetçi olan Aydan D. "Son gece dahi 'bu işin sonunda seni öldüreceğim haberin olsun' dedi.
6.10.2022 Haberler
Üniversiteli Aydan'a sokak ortasında eski sevgili dehşeti!
Üniversiteli Aydan'a sokak ortasında eski sevgili dehşeti! Ankara’da üniversite öğrencisi Aydan D. (24), uzaklaştırma kararı aldırdığı eski erkek arkadaşı M.E.G. (24) tarafından sokak ortasında darbedildi. Burnu kırılan ve şikayetçi olan Aydan D. "Son gece dahi 'bu işin sonunda seni öldüreceğim haberin olsun' dedi.
6.10.2022 Gündem
Eski sevgili dehşeti! Midesinin yüzde 30'u alındı, vücuduna 135 dikiş atıldı
Eski sevgili dehşeti! Midesinin yüzde 30'u alındı, vücuduna 135 dikiş atıldı Adana'da, eski sevgilisi Umut Enşan'ın (41) boğazı, karnı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladığı güzellik uzmanı Burcu T. (31), 9 günlük yaşam mücadelesini kazandı. Midesinin yüzde 30'u alınan ve vücuduna toplam 135 dikiş atılan Burcu T., "Gözümü her kapattığımda olay anını görüyorum" dedi.
10.09.2022 Haberler
Eski sevgili dehşeti! Midesinin yüzde 30'u alındı, vücuduna 135 dikiş atıldı
Eski sevgili dehşeti! Midesinin yüzde 30'u alındı, vücuduna 135 dikiş atıldı Adana'da, eski sevgilisi Umut Enşan'ın (41) boğazı, karnı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladığı güzellik uzmanı Burcu T. (31), 9 günlük yaşam mücadelesini kazandı. Midesinin yüzde 30'u alınan ve vücuduna toplam 135 dikiş atılan Burcu T., "Gözümü her kapattığımda olay anını görüyorum" dedi.
10.09.2022 Gündem
Tartıştığı eşini boğarak öldüren koca tutuklandı
Tartıştığı eşini boğarak öldüren koca tutuklandı Düzce’de, tartıştığı eşi Nevriye Şeker’i (54) boğarak öldüren Ali Şeker (65), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
28.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eski Sevgili Dehşeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.