Essaid Belkalem

Essaid Belkalem

Son dakika Essaid Belkalem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Essaid Belkalem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Essaid Belkalem haber sayfamızda...

Essaid Belkalem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89 essaid belkalem haberi bulunmuştur.
Trabzonspor son 5 yılda yabancı oyunculara servet döktü
Trabzonspor son 5 yılda yabancı oyunculara servet döktü Trabzonspor'un son 5 yılında başkanlık yapan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta, bordo-mavili kulübe transfer ettikleri yabancı oyunculara servet döktü.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'un iki eski futbolcusu FIFA'ya gidiyor
Trabzonspor'un iki eski futbolcusu FIFA'ya gidiyor Constant ve Belkalem’in menaceri Siopidis, kulübe her türlü kolaylığı sağlamalarına rağmen verilen sözlerin tutulmadığını belirterek, “Bize başka çare bırakmadılar, pazartesiye kadar parayı yatırmazlarsa, FIFA’ya gideceğiz” dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Hacıosmanoğlu'ndan transfer rekoru
Hacıosmanoğlu'ndan transfer rekoru Göreve geldiği günden beri yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 827 günlük görev süresi boyunca 5'i kiralık olmak üzere 39 transfere imza attı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trazonspor'un 107. yabancısı Marin
Trazonspor'un 107. yabancısı Marin Alman oyuncu Marko Marin ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşan Trabzonspor, 48 yıllık kulüp tarihinde 107. yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.
30.06.2020 Trabzonspor
M'Bia, Trabzonspor'un 103. yabancısı!
M'Bia, Trabzonspor'un 103. yabancısı! Trabzonspor'un 3 yıllık anlaşmaya vardığı Kamerunlu oyuncu Stephane M'Bia bordo-mavili kulübün 103. yabancı futbolcusu oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'un 103. yabancısı Mbia
Trabzonspor'un 103. yabancısı Mbia Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia ile 3 yıllık sözleşme imzalayan bordo-mavililer, 48 yıllık kulüp tarihinde 103. yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.
30.06.2020 Trabzonspor
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer - Teknik direktör Önder Özen’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, rotasını  Hollanda’ya çevirdi.   - Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Selçuk Şahin’in Konyaspor’a gitmeyi kabul ettiği öğrenildi.    - Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda güvenoyu tazeleyerek yoluna devam eden başkan Mesut Hoşcan transfere hız verdi.    - Sezon başında, Bursaspor’da sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Batuhan Altıntaş, Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile anlaşma sağladı.   - Trabzonspor Cezayirli savunma oyuncusu Essaid Belkalem ile resmen yollarını ayırdı.   - Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın altyapısından tanıdığı 23 yaşındaki futbolcunun Karabük’ün küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak istediği öne sürülüyor.   - Oğuz Dağlaroğlu, Akhisar'daki futbol hayatına son verdi.   - Trabzonspor'un listesindeki en flaş isimlerden biri olan Guidetti'nin 1 yıldır teknik direktör Ersun Yanal'ın yakın takibinde olduğu öğrenildi.
5.06.2015 Programlar
Yabancı bilmecesi
Yabancı bilmecesi Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Trabzonspor’da, gidecek futbolcularla gelecek isimler arasındaki belirsizlik devam ediyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Belkalem için teşekkür mesajı
Belkalem için teşekkür mesajı Trabzonspor'un sezon başında İngiltere'nin Watford Kulübü’nden kiraladığı Essaid Belkalem, Trabzon'dan ayıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Essaid Belkalem’e veda
Essaid Belkalem’e veda Trabzonspor ile Essaid Belkalem’in yolları resmen ayrıldı. Bordo-mavili kulüp, Cezayirli stoperi sezon başında İngiltere’nin Watford kulübünden 450 bin euroya kiralamıştı.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'da ilk ayrılık! Belkalem...
Trabzonspor'da ilk ayrılık! Belkalem... Trabzonspor, Sportif Direktörlüğe Süleyman Hurma'yı getirdikten sonra transfere hızlı başladı. Öte yandan sezon başında İngiltere'nin Watford kulübünden kiralanan Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem, Trabzon'dan ayrıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'a şok! Bütün yabancılar serbest...
Trabzonspor'a şok! Bütün yabancılar serbest... Trabzonspor’da kriz kapıya dayandı. Borcu 400 Trilyonu aşan bordo mavili ekipte, futbolculara ödeme sıkıntısı hat safhaya ulaştı. Daha önce personel maaşını 3 ay kadar ödeyemeyen Trabzonspor şimdi de futbolcuların maaşını ödeyemiyor. Futbolcuların belirli bir süre para alamaması, kontratlarında yer alan maddeye göre serbest kalması anlamına geliyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da sakatların son durumu...
Trabzonspor'da sakatların son durumu... Trabzonspor Kulübü, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde sakat ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren futbolcularla ilgili açıklama yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Belkalem 6. sırada
Belkalem 6. sırada İngiliz Telegraph Gazetesi, 2014 Dünya Kupası'nın en iyi fotoğraflarını seçip yayınladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'a sakatlardan müjde
Trabzonspor'a sakatlardan müjde Sezon başından bu yana sakat oyuncuları yüzünden özellikle forvet hattında büyük sıkıntı çeken Trabzonspor'a bu kez müjdeli haber geldi. Uzun süredir takımdan ayrı olan Belkalem, Yatabare ve Yusuf Torku Konyaspor maçında oynayabilecek duruma geldi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'a sakatlardan müjdeli haber
Trabzonspor'a sakatlardan müjdeli haber Sezon başından bu yana sakat oyuncuları yüzünden özellikle forvet hattında büyük sıkıntı çeken Trabzonspor'a bu kez müjdeli haber geldi, uzun süredir takımdan ayrı olan Belkalem, Yatabare ve Yusuf, Torku Konyaspor maçında oynayabilecek duruma geldi.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'da hasar raporu
Trabzonspor'da hasar raporu Uzun süredir sakat olan Yatabare gelecek hafta saha çalışmalarına başlıyor, Yusuf’un durumu ise kontrollerin ardından netlik kazanacak. Ağrıları bulunan Cardozo’ya da özel tedavi ve çalışma programı uygulanıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da sakatlık raporu
Trabzonspor'da sakatlık raporu Malili oyuncu Yatabare'nin gelecek hafta saha çalışmalarına başlayacağı, Yusuf Erdoğan'ın durumunun ise gelecek hafta başında yapılacak kontrollere göre belli olacağı bildirildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'a Belkalem müjdesi!
Trabzonspor'a Belkalem müjdesi! Trabzonspor, deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Belkalem Trabzon doktorunu işinden etti!
Belkalem Trabzon doktorunu işinden etti! Cezayirli Belkalem'in şikayetleri üzerine Trabzonspor'un doktoruyla yolları ayırdığı öne sürüldü.
30.06.2020 Trabzonspor
Ersun Yanal rotasyona gitti
Ersun Yanal rotasyona gitti Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de son oynadığı İstanbul Başakşehir karşılaşmasına göre ilk 11'de 5 değişiklikle sahaya çıktı. Kasımpaşa'da, belindeki ağrılar geçmeyen kaleci Isaksson maç kadrosuna alınmadı
30.06.2020 Kasımpaşa
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gözünü Bursasporlu bir oyuncuya dikti.    Süper Lig’de bu sezon oldukça başarılı bir performans sergileyen Bursaspor’da yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ile  uzun vadeli bir kontrat yapmayı planlıyor.    Trabzonspor'un sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Watford'dan kiraladığı Essaid Belkalem'e yol göründü.    Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos,Sarı Lacivertlilere gözdağı verdi.    Ligde Galatasaray'ı konuk edecek Medicana Sivasspor, son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.    Trabzonspor, evinde 4-0 kaybettiği Napoli maçına çıkarken oldukça kritik bir hataya imza attı.
20.02.2015 Programlar
Belkalem öfkeli
Belkalem öfkeli Trabzonspor'un Cezayirli stoperi Essaid Belkalem, ülkesinde sakatlığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Hacıosmanoğlu döneminde 29 transfer!
Hacıosmanoğlu döneminde 29 transfer! Göreve geldiği günden beri yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transfere doymuyor. 26 Mayıs 2013'de göreve gelen bordo-mavililerin patronu, görev süresi boyunca 4'ü kiralık olmak üzere 29 transfere imza attı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor sarı kartta ilk sırada!
Trabzonspor sarı kartta ilk sırada! Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde 6'ncı sırada yer alan Trabzonspor'da oyuncular, ligde 16 haftalık bölümde hiç kırmızı kart görmezken sarı kartta ise ilk sırada yer aldı.
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Essaid Belkalem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.