Evde görülen örümcek paniğe neden oldu!
Evde görülen örümcek paniğe neden oldu! Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde bir evde görülen yaklaşık 10 santimetre uzunluğundaki örümcek korku yarattı. Halk arasında 'Sarı Ömer' ve 'Et yiyen örümcek' olarak da bilinen örümceği öldüren Metahan Demir, “Acayip bir çene yapısı var, biraz daha araştırınca bunun et yiyen zararlı bir örümcek olduğunu öğrendim. Çocuklar çok korktu” dedi.
3.08.2020 Gündem
Sivas'ta büyük panik! Et ile besleniyor
Sivas'ta büyük panik! Et ile besleniyor Sivas’ın Divriği ilçesinde, et yiyen örümcek olarak bilinen 'sarıkız' görüntülendi.
7.05.2020 Gündem
Et yiyen bitki minik böceği böyle kaptı
Et yiyen bitki minik böceği böyle kaptı Et yiyen bitki minik böceği böyle kaptı
11.09.2019 İlginç Videolar
Vatandaşları et yiyen 'Sarıkız' örümceği korkusu sardı
Vatandaşları et yiyen 'Sarıkız' örümceği korkusu sardı Konya'nın Ereğli ilçesinde et yiyen örümcek olarak bilinen 'Sarıkız' örümceğinin son günlerde artması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Edinilen bilgiye göre, Toros Mahallesi TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede gece saatlerinde sıkça görülen 'Sarıkız' örümceği vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Vatandaşlar son günlerde artmaya başlayan et yiyen örümcekler için yetkililerin önlem almasını istiyor. Bölgede iki tane et yiyen örümceği bulunan ve bir poşet içerisine koyan Sinan Dinçbudak, "TOKİ bölgesinde sıkça rastladığımız bir hayvan. İnternetten yaptığımız araştırmaya göre et ile beslendiğini biliyoruz. Yetkililerin bu duruma bir çözüm getirmelerini bölgede ilaçlama sayısının arttırılmasını istiyoruz. Ben eski TOKİ bölgesinde iki tane buldum biri ölmüş diğeri ise hala yaşıyor. Zıplayan bir hayvan olarak biliyorum. Her gidenin yakalayabileceği bir tür. İkisini farklı farklı günlerde yakaladım. Attığım böcekleri hemen yiyen bir hayvan türü" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Et yiyen bitki solucanı böyle kaptı!
Et yiyen bitki solucanı böyle kaptı! Et yiyen bitki solucanı böyle kaptı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Et yiyen bitkiye dilini verince...
Et yiyen bitkiye dilini verince... Et yiyen bitkiye dilini verince...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri