Siverek’te toz bulutu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor
Siverek’te toz bulutu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün geceden itibaren etkisini gösteren toz bulutu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Suriye üzerinden gelen toz bulutu, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde etkili olmaya devam ederken, 2 gündür Siverek ilçesinde etkili olan toz bulutu, ilçe sakinlerine zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Görüş mesafesinin azaldığı ilçede vatandaşlar mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya çalışıyor.
11.09.2019 Yaşam
Tokat'ta sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Tokat'ta sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi Tokat'ta akşam üzeri etkisini gösteren ve 15 dakika süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Tokat kent merkezinde sağanak yağış vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. 15 dakikalık yağış sonrasında kentte Gaziosmanpaşa Bulvarı ile Ali Paşa Mahallesi'ndeki bazı bölgelerde ulaşım olumsuz etkilendi. Yağış sonrasında yayalar ve araç sürücüleri su birikintisinde ilerlemekte zorlandı. İş yerleri ve evleri bodrumda bulunan vatandaşlar süpürge ve fırçalarla yağmur sularından korunmaya çalıştı.
11.09.2019 Yaşam
Sorgun’da dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Sorgun’da dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Ağcın köyünde etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde başlayan dolu ve sağanak nedeniyle köydeki birçok ev sular altında kalırken, bazı evlerin havlu duvarları yıkıldı. Köy imamı Bilal Başol’a ait olduğu öğrenilen otomobil ise sele kapılarak çamura saplandı. Olayın ardından Sorgun Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Özel İdare ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ve Yozgat AFAD ekipleri Ağcın köyünde hasar tespiti yapmaya başladı. Ekipler daha sonra olay yerine çağırdıkları vinç yardımıyla sele kapılan otomobili sapladığı yerden kurtardı. Vatandaşlar Yusuf Bulut, yağışın yaklaşık yarım saat sürdüğünü köydeki bazı evlerin duvarlarının çöktüğünü, yolların tamamen sel nedeniyle söküldüğünü söyledi. Olayla ilgili AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
11.09.2019 Yaşam
10 dakika süren yağış sele neden oldu
10 dakika süren yağış sele neden oldu Erzurum’da başlayan sağanak yağış bir anda doluya döndü. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Erzurum’da kısa süreli dolu yağışı etkili oldu. Yağmurun ardından etkili olan dolu etrafı beyaza bürüdü. Doluya trafikte yakalanan araç sürücüleri zor anlar yaşarken yayalar ise kaldırım kenarlarınki su birikintileri karşısında yürümekte zorlandı.
11.09.2019 Yaşam
Edirne'de şiddetli sağanak
Edirne'de şiddetli sağanak Edirne'de şiddetli sağanak yaşamı olumsuz etkiledi, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.Hava sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü kentte güneşli havada başlayan yağmur kısa sürede etkisini artırdı. Sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk çekti. Bazı vatandaşlar yanlarındaki şemsiyelerle bazıları ise iş yerlerinin tenteleri altına sığınarak yağmurun azalmasını bekledi. Meteoroloji yetkilileri, kuzeyden gelen hava dalgasının kısa sürede yağmura neden olduğunu, sıcaklığın 24 derece ölçüldüğü kentte sağanağın devam etmeyeceğini bildirdi. Kente yakın bazı bölgelerde kısa süreli dolu yağışının da yaşandığı kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Edirne'de fındık büyüklüğünde dolu yağdı
Edirne'de fındık büyüklüğünde dolu yağdı Edirne’de dolu yağışı nedeniyle TEM otoyolunda bazı tır sürücüleri mahsur kaldı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu, kenti adeta kabusa çevirdi. Akşam saatlerinde etkili olan yoğun dolu yağışı, tüm kenti beyaza bürüdü. Yoğun dolu yağışından olumsuz etkilenen tır sürücüleri, TEM otoyolunda dakikalarca mahsur kaldı. Kayganlaşan yolda ilerlemekte güçlük çeken tır sürücüleri, dolu yağışının etkisini yitirene kadar araçlarının içinde beklediler. Sürücülere zor anlar yaşatan dolu yağışının etkisini kaybetmesiyle tır sürücüleri yollarına devam etti.
11.09.2019 Yaşam
Bodrum'da fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Bodrum'da fırtına hayatı olumsuz etkiledi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, akşam saatlerinde etkili olan ve zaman zaman saatte 75 kilometre hıza ulaşan rüzgar nedeniyle, Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir binanın çatı malzemesi uçtu. Ahşap ve demir malzemenin bir kısmı karşıdaki işletmenin pergolasına çarparak dururken, diğer parçası ise arka sokaktaki bir otomobilin üzerine düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.Bodrum'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve akşam saatlerinde hızını arttıran rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Zaman zaman saatte 75 kilometre hıza ulaşan rüzgar nedeniyle Barlar Sokağı'ndaki bir binanın terasında bulunan, ahşap ve demir kaplı çatı malzemesi uçtu. Uçan malzemenin bir kısmı, 3D sinema olarak kullanılan binanın pergolasının üzerine, diğer kısmı da, arka sokaktaki polis lojmanlarının bahçesindeki, bir polis memuruna ait otomobilin üzerine düştü. Otomobilde hasar meydana gelirken, her iki parçanın uçtuğu yerde vatandaşların olmaması nedeniyle, şans eseri yaralanan olmadı. Olay sırasında yakınlarındaki evinin balkonunda kitap okuduğunu belirten Mustafa Tınaztepe, "Bir anda bir karaltı gibi, büyük bir gürültü ile geldi. Etrafa parçalar saçıldı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Polis ve zabıta ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, düşen parçalar vinçle toplanarak bölgeden kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Kırklareli'de sağanak yağış
Kırklareli'de sağanak yağış Kırklareli'nde sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar şemsiye, çanta ve poşetlerle yağmurdan korunmaya çalışırken bazıları da otobüs duraklarına sığındı. Trafik ekipleri, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde aksama yaşanmaması için sürücüleri uyardı. Sağanak nedeniyle Babaeski ilçesinin Oruçlu köyünde ise derenin taşması nedeniyle iki evi su bastı. Kırklareli Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 2 derece ölçüldüğü kentte yağışın cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da yoğun sis ve yağmur
İstanbul'da yoğun sis ve yağmur İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, öğle saatlerinde de etkisini göstermeye devam etti
11.09.2019 Yaşam
Bursa'da şiddetli dolu yağışı
Bursa'da şiddetli dolu yağışı Bursa'nın Mudanya ilçesinde öğleden sonra belli aralıklarla dolu yağışı etkili oldu. Mudanya'da öğleden sonra dolu yağışı etkisini gösterdi. Belli aralıklarla etkili olan dolu yağışına vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Aralıklarla 1-2 dakika boyunca dolunun yağmasıyla vatandaşlar araçların zarar görmesini önlemek için üzerlerini örttü. Mudanya Yörükali Mahallesi'nde çiftçilik yapan vatandaşlar yağan dolu sebebiyle zeytin, incir ve üzüm gibi meyvelerin doludan etkilenmeyeceğini söyledi. Dolu yağışı bir süre sonra yerini yağmura bıraktı.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da sağanak yağmur etkili oldu
İstanbul'da sağanak yağmur etkili oldu İstanbul'un bazı bölgelerinde sabah saatlerinde yağmur etkili oldu. Bazı vatandaşlar şemsiye ile yağmurdan korunurken bazılarının da hazırlıksız yakalandığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam
Sıcak hava turpu olumsuz etkiledi
Sıcak hava turpu olumsuz etkiledi OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde sezonunda 5 bin kişinin çalıştığı, turp sektörü, kötü bir sezon geçiriyor.Sektörde sadece Kadirli'de 30-40 milyon TL maddi zarar olduğunu belirten Turp Üreticileri Birliği Başkanı Soner Topalhan, sezonun hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı sektörün ağır bir yara aldığını söyledi. Türkiye'nin turp ihtiyacının yüzde 70'nin karşılandığı Kadirli'de turp, ıspanak, pırasa ve kara lahana eken çiftçilerin tarlalarını sürdüğünü belirten Soner Topalhan, "Hava şartları sezonunda 5 bin kişiye ekmek kapısı olan bacasız fabrika turp sektörünü olumsuz etkiledi. Havaların soğuk gitmemesi bizleri perişan etti. Sezona da kötü başlamıştık. Hava şartlarının düzelmesini beklerken mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık olması sektörü iflas ettirecek dereceye getirdi. Sıcak hava nedeniyle ıspanak, lahana, pırasa ve turp çabuk tohuma gitti. Hal böyle olunca çiftçilerimiz mahsullerini sürmek zorunda kaldı. Zararımız büyük. Sektörün zarar etmesinden dolayı 30-40 milyona yakın zarar var. Allah bu sektörde çalışan herkese yardım etsin dedi. Ekiminden sökümüne, nakliyesinden yıkanmasına ve paketlenmesine kadar yaklaşık 5 bin kişinin ekmek kazandığı turp sektörünün bu yıl mevsim sıcaklığının üzerinde seyretmesi nedeniyle bir çok turp ve sebze havuzları çabuk kapandı. Savrun Çayı üzerinde kurulu olan havuzlarda binlerce kişiyi görmek mümkünken bu yıl hem havuzların sayısı, hem de çalışan işçi sayısı düştü" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Konya'da yoğun sis etkili oldu
Konya'da yoğun sis etkili oldu Konya’da sabah saatlerinde etkili olan sis hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun sis sebebiyle Konya-İstanbul arasında karşılıklı yapılacak olan iki uçuş iptal edildi. Konya Havalimanı'ndan saat 09.25 ile 10.10’da İstanbul'a yapılacak olan iki uçuş, sisten dolayı gerçekleştirilemedi. Uçuşların hava muhalefetinin durumuna göre yapılacağı öğrenildi. Öte yandan kent merkezinde görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düşerken, sürücüler zor anlar yaşadı. Yetkililer, yoğun sis ve gizli buzlanmaya karşı sürücülere hız ve görüş mesafesi konusunda uyarılarda bulunuyor.
11.09.2019 Yaşam
Kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Kar ulaşımı olumsuz etkiledi ARDAHAN'ın Posof İlçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Kar yağışı ardından belediye ekipleri şehir merkezinde kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde 10 santime ulayan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar ev ve işyerlerinin önünün karını temizleme telaşına düştü. Uzun bir süreden sonra kar yağışının başlamasının sevindirici olduğunu belirten Bekir Öztürk Mevsim kurak geçiyordu. Keşke biraz daha fazla yağsa, ihtiyacımız var. Allah herkese fırsat versin. Kara kışın biraz zorlukları oluyor, ama buna da katlanmak zorundayız dedi. Öte yandan Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü, Erzurum'un kuzeyi ile Ardahan çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin edildiğini bildirdi. Uzmanlar,bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. Meteoroloji, dik ve eğimli yamaçlarda çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
11.09.2019 Yaşam
Muğla'da şiddetli fırtına etkili oldu
Muğla'da şiddetli fırtına etkili oldu MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde iki gündür süren fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bodrum'da sabah etkisini kaybeden rüzgar, öğleden sonra şiddetini arttırıp fırtınaya dönüşünce ilçenin üzerine kabus gibi çöktü. Bodrum'un Ortakent ve Akyarlar mahallelerinden fırtınanın yavaşlamasıyla denize açılan balıkçı tekneleri, dev dalgaların ortasında kalınca pişman oldu. Turgutreis açıklarında fırtınaya yakalanan balıkçılar, güçlükle limana dönebildi. Güllük'ten İsrail'e kuru yük götüren gemiler ise çareyi Camel Beach ve Bitez Adaboğazı Koyu'na demirlemekte buldu. Fırtınadaki dalgaların etkisiyle, Turgutreis ve Gündoğan mahallerinde tekneler karaya sürüklendi. Dün (Perşembe) yapılamayan Bodrum- Datça ve Bodrum İstanköy (Kos) seferleri bugün de yapılamadı. Açık denizde rüzgarın saatteki hızı, 70 kilometreyi buldu. Dalga yüksekliği ise 4 metreyi aştı. Bazı balıkçı tekneleri barınakta battı. Şiddetli fırtınanın bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini yitireceği belirtildi.
11.09.2019 Yaşam
Bodrum'da şiddetli rüzgar olumsuzluk yarattı
Bodrum'da şiddetli rüzgar olumsuzluk yarattı Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu sabaha karşı etkisini arttıran fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Asırlık ağaçları devrilirken, balıkçı tekneleri battı. Bodrum'da dün (çarşamba) akşam başlayan rüzgar, sabaha karşı etkisini arttırarak fırtınaya dönüştü. Yalıkavak, Gündoğan, Turgutreis ve Göltürkbükü mahallelerinde balıkçı barınağı dışında kalan tekneler, battı. Bodrum- Datça ve Bodrum İstanköy (Kos) seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi. Özellikle sahil kesimlerinde etkili olan fırtına nedeniyle, Gümüşlük Mahallesinde denizin renginin aniden değiştiği görüldü. Masmavi denizin birden kahverengiye büründü. Güllük'ten İsrail'e yük götüren kuru yük gemileri, Ortakent-Yahşi ve Bitez koylarına sığınmak zorunda kaldı. Açıkdenizde saatteki hızı 80 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle dalga yüksekliği 4 metreyi aştı. Fırtınanın iki gün daha etkisini sürdüreceği belirtildi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da iş çıkışı trafik kilit
İstanbul'da iş çıkışı trafik kilit İstanbul'da aralıklarla etkili olan kar yağışıyla birlikte akşam saatlerinde ana arterlerde trafik yoğunluğu oluşmaya başladı. Mesai saatinin bitimiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’lere çıktı.İstanbul'da kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor. Zaman zaman tipiye dönüşen kar özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik yoğunluğuna neden oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre kentte yoğunluk İBB verilerine göre 17.40 itibariyle yüzde 72'e ulaştı.
11.09.2019 Yaşam
Bolu Dağı'nda kar ve sis ulaşımı etkiledi
Bolu Dağı'nda kar ve sis ulaşımı etkiledi BOLU Dağı'nda kar yağışı ve görüş mesafesini 10 metreye kadar düşüren sis, ulaşımı olumsuz etkiledi. Bolu Dağı'nda sabaha karşı başlayan ve aralıklarla yağan kar ile birlikte yol kenarlarındaki yeşil alanlar beyaza büründü. Hava sıcaklığının eksi 2 dereceye düştüğü Bolu Dağı'nda kar yer yer zeminde de etkili oldu. Karayolları ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Kar ile birlikte yoğun sis de etkili oldu. TEM ve D-100 Karayolu'nda sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Yoğun sis ile görüşün düşmesi sürücüleri zorlarken, TEM ve D-100'de ulaşım yavaşladı. Yol kenarlarında bulunan sis lambaları yakılarak görüş mesafesi açılmaya çalışıldı. Trafik ekipleri de kar ve sis nedeniyle güzergahta denetimlerini artırdı.
11.09.2019 Yaşam
Gaziantep’te yağmur ve sis hayatı olumsuz etkiledi
Gaziantep’te yağmur ve sis hayatı olumsuz etkiledi Gaziantep'te rüzgar ve sis ile etkili olan yağmur yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde etkili olan rüzgar ve yağmur nedeniyle sokakta olan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Gaziantep'te bugün yağan yağış etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ise şemsiyeler ile korunmaya çalıştı. Yollarda oluşan su birikintileri ise hem yayalara hem de araçlara zor anlar yaşattı. Yer yer ise rüzgar etkili olurken şehrin yüksek yerlerinde yoğun sis gözlendi. Yağmura hazırlıksız yakalananlar koşarak iş yerlerin egiderken, kimileri ise şemsiye ile yağmurdan korundu. İş yerine giden bir vatandaş " Yağıştan dolayı acele bir şekilde iş yerine gitmem gerekiyor. Biraz ıslandım ama yağmurun yağması barajlar ve çiftçiler açısından iyi oluyor" dedi. Yağış ile birlikte etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesini düşürürken, zaman zaman esen rüzgar da vatandaşlara zor anlar yaşatıyor
11.09.2019 Yaşam
Kazdağları'nda kar yağışı etkili oluyor
Kazdağları'nda kar yağışı etkili oluyor Balıkesir’in Edremit, Havran ve Çanakkale’nin Yenice ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Dünden bu yana bölgede etkili olan yağışlı hava rüzgarın poyraz yönüne dönmesiyle yerini kara bıraktı. Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçeleri ile Çanakkale’nin Yenice ilçesinin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Kar sebebiyle Edremit-Yenice-Çan kara yolunun açık tutulması için çalışmalar sürüyor. Bu yol kesimini kullanacak sürücülerin ilerleyen saatlerde zincir, çekme halatı ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları istendi.
11.09.2019 Yaşam
Tokat'ta yoğun sis etkili oldu
Tokat'ta yoğun sis etkili oldu TOKAT'ta sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis kentin üzerini kapladı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye kadar düştüğü Tokat'ta, sabah saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu. Görüş mesafesinin yer yer 30 metreye kadar düşmesi nedeniyle araç sürücüleri trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıran sis tabakası kent merkezinin üzerini kapladı. Ortaya güzel görüntüler çıktı.
11.09.2019 Yaşam
Kars'ta sis hayatı olumuz etkiledi
Kars'ta sis hayatı olumuz etkiledi Kars’ta, etkili olan sis hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun sisten Ankara-Kars uçağı rötar yaptı. Kentte önceki gün yağan karın ardından sabah saatlerinde sis etkili olmaya başladı. görüş mesafesinin 10 metreye düştüğü Kars’ta, sisten dolayı Kağızman kavşağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü kentte vatandaşlar ve araçlar bir anda sis bulutları içerine girerek kayboluyor. Sis etkili olduğu Kars’ta, uçak severleri gecikmeli olarak yapılıyor. Ankara-Kars uçağı aşırı sisten dolayı rötarlı olarak iniş yapacak. Kentte etkili olan sis, zaman zaman ulaşımda aksamalara yol açtı. Trafik ekipleri, sabah erken saatlerde trafiğe çıkan ve yoğun sis ile karşılaşan sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı. Kentte yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Kars-Kağızman kavşağında meydana trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Sis yüksek kesimlerde trafiği etkiledi
Sis yüksek kesimlerde trafiği etkiledi Van'da öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sis yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahta bulunan 2730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde sisten dolayı 30 metreye kadar düşen yoğun sis nedeni ile sürücüler zor anlar yaşıyor. Araçlarının sis farlarını yakmalarına rağmen güçlük çeken sürücüler, olası bir kazaya mahal vermemek amacıyla hızlarını düşürdüler.
11.09.2019 Yaşam
Balıkesir'de yoğun sis deniz ulaşımını etkiledi
Balıkesir'de yoğun sis deniz ulaşımını etkiledi MARMARA Bölgesi'ni etkisi altına alan sis Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde de etkili oldu. Sabaha karşı başlayan sis özellikle deniz ulaşımını aksattı. İstanbul-Yenikapı'dan saat 07.00'de hareket eden hızlı feribot Bandırma'ya 3 mil kala sürekli siren çalarak denizde bulunan olta balıkçılarını uyardı. Bandırma iskelesine 15 dakika gecikmeyle gelen feribot iskeleye sorunsuz yanaştı. Yoğun sis nedeniyle güneş bulutların arkasından kendini göstermeye çalışırken balıkçı tekneleri de liman içinde sisin dağılmasını bekliyor. Yoğun sis altında kent içinde ve karayollarında da araçlar farlarını yakarak seyrediyorlar. Sisin öğle saatlerine doğru dağılması bekleniyor.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da sis trafiği!
İstanbul'da sis trafiği! İstanbul’da sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis edeniyle görüş mesafesi düşerken, trafik yoğunluğu yaşandı. İstanbul’da etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, İstanbul Boğazı’ndaki transit gemi geçişlerinde aksamalar yaşandı. Yoğun sis haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğuna da neden oldu. Sürücüler araçlarının sis lambalarını yakarak trafikte ilerlemeye çalıştı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri