Şenol Güneş: "Bugün kıran kırana maç oldu"
Şenol Güneş: "Bugün kıran kırana maç oldu" İzlanda ile 0-0 berabere kalmasına karşın Euro 2020’ye katılma hakkı kazanan A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş kazanmanın güzel olduğunu, paylaşmanın ise daha güzel olduğunu söyleyerek, Avrupa Şampiyonası ve ardından da Dünya Kupası’nı hedeflediklerini ifade etti.
15.11.2019 Futbol
A Milli Takım, İzlanda ve Andorra hazırlıklarına başladı
A Milli Takım, İzlanda ve Andorra hazırlıklarına başladı Euro 2020 Elemeleri’nde 14 Kasım’da İzlanda, 17 Kasım’da da deplasmanda Andorra ile karşılaşacak olan A Milli Takım, bu karşılaşmaların hazırlıklarına başladı.
11.11.2019 Futbol
"Selam verme durumunu kabul etmek lazım"
"Selam verme durumunu kabul etmek lazım" Euro 2020 Elemeleri'nde Fransa - Türkiye maçını, Fransız gazeteciler Demirören Haber Ajansına yorumladı.
14.10.2019 Futbol
Türkiye-İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye-İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-İzlanda maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Euro 2020 elemeleri H grubunda yer alan A Milli takımımız dün akşam Konya'da konuk ettiği son dünya şampiyonu Fransa'yı sahadan adeta sildi. Mbappe, Pogba ve Griezmann gibi dünya yıldızlarına adım attırmayan Türk milli takımında sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Bu tarihi zaferin ardından İzlanda maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı taraftarlar tarafından merak edilmeye başlandı
1.07.2020 Futbol