Eurocontrol

Eurocontrol

Son dakika eurocontrol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eurocontrol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eurocontrol haber sayfamızda...

Eurocontrol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 eurocontrol haberi bulunmuştur.
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan tarihlerinde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ölçüldü. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) 25-31 Mart dönemini kapsayan hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı günlük 1328 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
4.04.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yine Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 26 Şubat-3 Mart tarihli günlük uçuş raporunda günlük ortalama bin 321 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarı ile yapıldığını ve Gaziantep Havalimanı’nda hizmete hazır olduğunu bildirdi.
18.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Avrupa'da bir ilk, 3 uçak aynı anda inip kalkabilecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! Avrupa'da bir ilk, 3 uçak aynı anda inip kalkabilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nda mevcut kaynakların en etkin şekilde kullanılabilmesi amacıyla "Eş Zamanlı Bağımsız Üçlü Paralel Pist Operasyonları (Triple RWY Operations TRO)" uygulaması için 2022'den beri çalıştıklarını belirterek, "Uygulamanın hayata geçirilmesiyle İstanbul Havalimanı'na 3 uçağın aynı anda bağımsız üçlü iniş ve kalkış yapabilmesi imkânı kazandırılacak." dedi.
10.02.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Ocak ayında Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Ocak ayında Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede başladı! Avrupa'nın en yoğun havalimanı
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede başladı! Avrupa'nın en yoğun havalimanı Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Teknolojik altyapıda dev adımlar
Teknolojik altyapıda dev adımlar DHMİ havalimanlarında yeni nesil hava trafik kontrol sistemleri, havacılık güvenliği sistemleri ve uçuş bilgi sistemleri gibi teknolojiler kullanılıyor.
28.10.2023 Ekonomi
Türk havacılığının altın dönemi
Türk havacılığının altın dönemi Türk havacılık sektörü altın dönemini yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Her Türk vatandaşı hayatında en az bir kere uçağa binecek”, “Hava yolu halkın yolu olacak” ifadeleriyle belirttiği büyük hedefi hayata geçirildi.
28.10.2023 Ekonomi
‘İstanbul Havalimanı Avrupa’nın en yoğunu’
‘İstanbul Havalimanı Avrupa’nın en yoğunu’ Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İstanbul Havalimanımız günlük ortalama bin 435 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı oldu” dedi.
14.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
Bakan Uraloğlu: İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) raporuna göre, İstanbul Havalimanı'nın 2-8 Ekim tarihleri arasında günlük ortalama 1435 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'da lider
İstanbul Havalimanı Avrupa'da lider Avrupa'nın en yoğun havalimanı unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı, 14-21 Ağustos'ta günlük ortalama 1517 uçuşla yine liderliği bırakmadı.
23.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya Havalimanı'nda tüm zamanların rekoru
Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya Havalimanı'nda tüm zamanların rekoru Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havayolu ulaşımında her geçen gün artan yolcu ve uçak trafiği ile uluslararası kuruluşlarca elde edilen başarılara yönelik olarak “İstanbul Havalimanı’mız Avrupa’daki en yoğun havalimanı. Antalya Havalimanımız da dün, tüm zamanların rekoruna imza attı. Kaliteli hizmetimizle ulaşımda zirvedeyiz, dünyayı ağırlıyoruz. Tüm çalışanlarımızı ve sektörümüzü kutluyorum” dedi.
23.07.2023 Ekonomi
Tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı
Tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İstanbul Havalimanı’nda, önceki gün gerçekleşen bin 593 uçuşta, 252 bin 364 yolcu seyahat ederken Türk sivil havacılık tarihinde günlük yolcu sayısında tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı.
27.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı
İstanbul Havalimanı'nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İstanbul Havalimanı'nda, dün gerçekleşen bin 593 uçuşta, 252 bin 364 yolcu seyahat ederken; Türk sivil havacılık tarihinde günlük yolcu sayısında tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı.
26.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı bin 684 uçuşla rekor kırdı
İstanbul Havalimanı bin 684 uçuşla rekor kırdı İstanbul Havalimanı'nda dün gerçekleşen bin 684 uçuş ile Türk Sivil Havacılık tarihinde tüm zamanların uçuş rekoru kırıldı. Aynı zamanda Avrupa havalimanları arasında Frankfurt Havalimanı'na ait günlük bin 624 olan uçak iniş ve kalkış sayısı da yeni rekorla İstanbul Havalimanı'nın oldu. 
12.06.2023 Ekonomi
Avrupa'nın en yoğunu! İstanbul Havalimanı yine zirvede
Avrupa'nın en yoğunu! İstanbul Havalimanı yine zirvede İstanbul Havalimanı, Haziran ayının ilk haftasında günlük ortalama bin 423 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Antalya Havalimanı da günlük 819 uçuş ortalamasıyla ilk 10'da yer almayı başardı.
8.06.2023 Gündem
Eurocontrol verileri açıkladı! İstanbul Havalimanı zirvede
Eurocontrol verileri açıkladı! İstanbul Havalimanı zirvede Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı mart ayında günlük ortalama bin 263 uçuş ile Londra Heathrow Havalimanı’nı geride bırakarak Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu.
25.04.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Mart ayında günlük bin 263 uçuş ile Avrupa’da zirvede
İstanbul Havalimanı Mart ayında günlük bin 263 uçuş ile Avrupa’da zirvede Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL), 2023 yılı Mart ayı hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 263 uçuş ile Londra Heathrow Havalimanı'nı geride bırakarak Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.04.2023 Ekonomi
Londra ve Paris'i geride bıraktı! İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
Londra ve Paris'i geride bıraktı! İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 15-21 Mart dönemine ilişkin hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
26.03.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) şubat ayına ilişkin hava trafik raporuna göre, İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
23.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) şubat ayına ilişkin Hava Trafik raporuna göre, İstanbul Havalimanı bin 269 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.03.2023 Ekonomi
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı Türk Hava Yolları (THY), kovid-19 pandemisinin ardından talepteki güçlü toparlanmayla birlikte 2022 yılını net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Pandemi sonrası elde ettiğimiz başarıda, tüm mesai arkadaşlarımızın emeği ve ekip ruhu var" dedi.
1.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatının (EUROCONTROL) 13-19 Şubat dönemine ilişkin raporuna göre İstanbul Havalimanı günlük 1280 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eurocontrol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.