Euroleague Kadınlar

Euroleague Kadınlar

Son dakika Euroleague kadınlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Euroleague kadınlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Euroleague kadınlar haber sayfamızda...

Euroleague Kadınlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 653 euroleague kadınlar haberi bulunmuştur.
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon!
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon! Kadınlar EuroLeague finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Fransız ekibi Villeneuve ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Mersin'de oynanan finali 106-73 kazanarak üst üste 2. kez şampiyon oldu.
14.04.2024 Basketbol
Mersin'de Dörtlü Final şöleni
Mersin'de Dörtlü Final şöleni EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali, Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak. Organizasyonun basın lansmanı gerçekleştirildi.
3.04.2024 Basketbol
Resmen açıklandı! Kadınlar EuroLeague Final Four 2024, Mersin'de düzenlenecek
Resmen açıklandı! Kadınlar EuroLeague Final Four 2024, Mersin'de düzenlenecek Çukurova Basketbol ve Fenerbahçe'nin yer aldığı Kadınlar EuroLeague'de Final Four'a Türkiye ev sahipliği yapacak.
12.03.2024 Basketbol
ÇBK Mersin, Euroleague'in ikinci haftasında Basket Landes'i mağlup etti
ÇBK Mersin, Euroleague'in ikinci haftasında Basket Landes'i mağlup etti FIBA Kadınlar Euroleague B Grubu'nda mücadele eden ÇBK Mersin, ikinci hafta maçında konuk ettiği Basket Landes'i 79-75 yendi.
11.10.2023 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz'den Valencia Basket'e fark!
Fenerbahçe Alagöz'den Valencia Basket'e fark! Euroleague Kadınlar A Grubu'nda Fenerbahçe Alagöz Holding, Valencia Basket'i 96-66 mağlup etti.
4.10.2023 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'ndan Wilbekin ve Larkin açıklaması: Bugünlerde bir karara varılacaktır
Hidayet Türkoğlu'ndan Wilbekin ve Larkin açıklaması: Bugünlerde bir karara varılacaktır TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Scottie Wilbekin ve Shane Larkin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa peşinde
Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa peşinde Euroleague'de mutlu sona ulaşan temsilcimiz, yarın TSİ 21.00'de Süper Kupa Finali'nde Fransa'nın LDLC Asvel takımı ile karşılaşacak.
27.09.2023 Basketbol
Olcay Çakır Turgut: Taraftarımız önünde kazandığımız için çok mutluyuz
Olcay Çakır Turgut: Taraftarımız önünde kazandığımız için çok mutluyuz Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu Play-Off final serisinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 3-0 ile geçerek şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekipten kaptan Olcay Çakır Turgut, Emma Meesseman ve Satou Sabally, Demirören Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Basketbol
Breanna Stewart'tan eski Galatasaraylı Diana Taurasi'ye meydan okuma: Mesajıma dönmedi
Breanna Stewart'tan eski Galatasaraylı Diana Taurasi'ye meydan okuma: Mesajıma dönmedi EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali’nin en değerli oyuncusu seçilen ve finalde Çukurova karşısında 35 sayı kaydederek hem rekor kıran hem de takımının kupayı kazanmasında büyük pay sahibi olan Fenerbahçe Alagöz Holding’in yıldızı Breanna Stewart, MİLLİYET’e özel açıklamalarda bulundu.
23.04.2023 Programlar
ÖZEL - Breanna Stewart'tan eski Galatasaraylı Diana Taurasi'ye meydan okuma! Sözleşme cevabı
ÖZEL - Breanna Stewart'tan eski Galatasaraylı Diana Taurasi'ye meydan okuma! Sözleşme cevabı EuroLeague finalinin MVP’si Fenerbahçe Alagöz Holding’in yıldızı Breanna Stewart, “Çukurova karşısında ne istediysek oldu. Kupayı alacağımızı hissediyorduk. Bireysel performans var ama daha önemlisi takım performansıydı” ifadelerini kullandı.
23.04.2023 Basketbol
Arzu Özyiğit: Başkanımıza söz verdik, Şampiyonluk kupasını almak istiyoruz
Arzu Özyiğit: Başkanımıza söz verdik, Şampiyonluk kupasını almak istiyoruz Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit, "Cumhuriyet'in 100. yılında başkanımıza söz verdik, tüm kupaları almak istiyoruz. O yüzden şampiyonluk kupasını almak için tüm ciddiyetimizle çalışmalara devam ediyoruz" dedi.
22.04.2023 Basketbol
ÖZEL | EuroLeague tarihine geçen Emma Meesseman'ın Türkçe imtihanı! 'Hayalimiz gerçek oldu'
ÖZEL | EuroLeague tarihine geçen Emma Meesseman'ın Türkçe imtihanı! 'Hayalimiz gerçek oldu' EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding'de Emma Meesseman, Alperi Onar, Satou Sabally ve Kiah Stokes açıklamalarda bulundu. Şampiyonlukta önemli katkı sağlayan ve tarihe geçen Emma Meesseman'ın Türkçe konuşması dikkat çekti.
Egemen Bağış ve Turgay Demirel’den bayrak krizi açıklaması
Egemen Bağış ve Turgay Demirel’den bayrak krizi açıklaması Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış ve FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nin Euroleague Dörtlü Final’inde kazandığı yarı final karşılaşmasının ardından Türk bayrağı ile kutlama yapmasının engellenmesi üzerine kulüp görevlisinin bir hata yaptığını belirttiler.
17.04.2023 Basketbol
Finalde rekor kıran MVP Stewart: Kendimi harika hissediyorum
Finalde rekor kıran MVP Stewart: Kendimi harika hissediyorum Fenerbahçe Alagöz Holding'in iki başarılı oyuncusu Breanna Stewart ve Emma Meesseman, şampiyon oldukları için harika hissettiklerini belirtti.
17.04.2023 Basketbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Euroleague mutluluğu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Euroleague mutluluğu Euroleague kadınlarda şampiyonluk elde eden Fenerbahçe Alagöz Holding, kupasını aldı.
17.04.2023 Basketbol
Fenerbahçe Avrupa'da bir ilke imza attı! Tarihe geçtiler
Fenerbahçe Avrupa'da bir ilke imza attı! Tarihe geçtiler Fenerbahçe, Euroleague Kadınlar’da Çukurova'yı 99-60 mağlup ederek tarihinde ilk defa bu kupayı müzesine götürmeyi başardı. Bu başarının ardından Fenerbahçe kulübü Avrupa'da tarihe geçti.
17.04.2023 Basketbol
Olcay Çakır Turgut: Takımımla gurur duyuyorum
Olcay Çakır Turgut: Takımımla gurur duyuyorum Fenerbahçe Alagöz Holding kaptanı Olcay Çakır, “Çok mutluyum. Takımımla gurur duyuyorum. Buraya gelen taraftarımıza da bizleri bugün yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.
17.04.2023 Basketbol
Meesseman ve Stewart’tan EuroLeague şampiyonluğu yorumu
Meesseman ve Stewart’tan EuroLeague şampiyonluğu yorumu Fenerbahçe Alagöz Holding’in iki başarılı oyuncusu Breanna Stewart ve Emma Meesseman, şampiyon oldukları için harika hissettiklerini belirtti.
16.04.2023 Basketbol
Şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding, kupasını aldı
Şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding, kupasını aldı Euroleague kadınlarda şampiyonluk elde eden Fenerbahçe Alagöz Holding, kupasını aldı.
16.04.2023 Skorer Tv
Turgay Demirel: Fenerbahçe çok istekli ve kararlı oynadı
Turgay Demirel: Fenerbahçe çok istekli ve kararlı oynadı FIBA Başkanı Turgay Demirel, “Fenerbahçe geçen yıllardaki final serisine göre çok istekli ve kararlı oynadı. Büyük bir fark ile kazandı. Başta Sayın Ali Koç olmak üzere bütün Fenerbahçe camiasını tebrik ediyorum” dedi.
16.04.2023 Skorer Tv
Egemen Bağış: Renklerine gönül verdiğim Fenerbahçe’nin kazanması beni mutlu etti
Egemen Bağış: Renklerine gönül verdiğim Fenerbahçe’nin kazanması beni mutlu etti Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, “Çocukluğumdan beri renklerine gönül verdiğim, kongre üyesi olmaktan gurur duyduğum Fenerbahçe’nin kazanması da tabii ki beni mutlu etti” dedi.
16.04.2023 Skorer Tv
Mustafa Kemal Danabaş: Camianın uzun zamandır beklediği bir şampiyonluğu getirdik
Mustafa Kemal Danabaş: Camianın uzun zamandır beklediği bir şampiyonluğu getirdik Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Şube Yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, “Duygularımı kelimelere dökmek çok zor şu anda. Camianın uzun zamandır beklediği bir şampiyonluğu getirdik” dedi.
16.04.2023 Skorer Tv
Mustafa Kemal Danabaş: Camianın uzun zamandır beklediği bir şampiyonluğu getirdik
Mustafa Kemal Danabaş: Camianın uzun zamandır beklediği bir şampiyonluğu getirdik Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Şube Yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, “Duygularımı kelimelere dökmek çok zor şu anda. Camianın uzun zamandır beklediği bir şampiyonluğu getirdik” dedi.
16.04.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Euroleague Kadınlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.