Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'ten EuroLeague itirafı! EuroCup hedefini açıkladı
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'ten EuroLeague itirafı! EuroCup hedefini açıkladı Beşiktaş Emlakjet'in tecrübeli başantrenörü Dusan Alimpijevic, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Dusan Alimpijevic, siyah-beyazlıların EuroCup hedefini anlatırken EuroLeague'e dair çarpıcı ifadeler kullandı.
Fenerbahçe Beko için bomba iddia! Yunan basını: Anlaşma sağlandı
Fenerbahçe Beko için bomba iddia! Yunan basını: Anlaşma sağlandı Yunan basınının son dakika haberine göre Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ile anlaşmaya vardı. Taraflar arasında hiçbir pürüzün kalmadığı ve anlaşmanın kısa süre içinde açıklanmasının beklendiği belirtildi.
Euroleague'de 5. haftanın MVP’si Nemanja Nedovic
Euroleague'de 5. haftanın MVP’si Nemanja Nedovic THY Euroleague'de 5. haftanın en değerli oyuncusu (MVP), Panathinaikos'un evinde Fenerbahçe Beko'yu 82-68 yendiği maçta 28 verimlilik puanı alan Sırp oyuncu Nemanja Nedovic seçildi.
THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes liderliğini sürdürdü
THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes liderliğini sürdürdü Basketbol THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun 25. haftasında temsilcimiz, lider Anadolu Efes rahat bir galibiyetle liderliğini sürdürürken bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise son yılların en ağır yenilgisini aldı.
Anadolu Efes süper başladı
Anadolu Efes süper başladı İstanbul'da Abdi İpekçi Salonun'da oynanan EuroLeauge maçında Anadolu Efes, Rus temsilcisi UNICS Kazan'ı 82-76'lık skor ile yenmeyi başardı.
1.07.2020 Basketbol