Evlendirme Dairesi

Evlendirme Dairesi

Son dakika Evlendirme dairesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evlendirme dairesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evlendirme dairesi haber sayfamızda...

Evlendirme Dairesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 494 evlendirme dairesi haberi bulunmuştur.
‘İlişkimiz resmileşti’
‘İlişkimiz resmileşti’ Gonca Vuslateri, doğuma günler kala nikâh masasına oturdu.
21.03.2024 Cadde
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi!
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi! 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi.
12.03.2024 Cadde
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Adana, Konya, Hatay başta olmak üzere tüm yurttaki çiftler soluğu nikah masasında aldı.
29.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da 26 çift, 'evet' demek için bugünü bekledi
Diyarbakır’da 26 çift, 'evet' demek için bugünü bekledi Diyarbakır’da artık yılda 29 Şubat’ta dünyaevine girmek için nikah dairelerine 26 çift başvurdu.
29.02.2024 Gündem
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Adana, Konya, Hatay başta olmak üzere tüm yurttaki çiftler soluğu nikah masasında aldı.
29.02.2024 Haberler
'Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak'
'Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak' Komedi yapımlarının sevilen isimlerinden Derya Karadaş ile yedi yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Haki Biçici, önceki gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, evliliklerinin çok iyi gittiğini belirterek mutluluklarını dile getirdi.
14.11.2023 Cadde
'Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi! Başkasıyla evlendirdiler'
'Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi! Başkasıyla evlendirdiler' Oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yedi aylık evliliğini tek celsede bitirmesiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulunan Burcu Binici, yıllar önce başından geçen bir olayı anlattı.
16.10.2023 Cadde
Nuri Alço: Bebek düşünüyoruz, soyadımızı devam ettirsin!
Nuri Alço: Bebek düşünüyoruz, soyadımızı devam ettirsin! 1974 yılında adım attığı Yeşilçam'da birçok unutulmaz filmde kamera karşısına geçen, kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile 2020'da nikâh masasına oturan Nuri Aço (72), önceki gün muhabirlerin 'bebek istiyor musunuz?' sorusuna yanıt verdi.
14.10.2023 Cadde
Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nde korkutan yangın
Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nde korkutan yangın Beyoğlu Evlendirme Dairesi bahçesinde bulunan oturma alanları ve tahta yürüyüş yolunda yangın çıktı. Alev alev yanan tahta yürüyüş yolu itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
23.09.2023 Gündem
Bir ömre ‘Evet’ dediler
Bir ömre ‘Evet’ dediler Rubato’nun solisti Özer Arkun, müzik danışmanı Zeynep Arda’yla dünyaevine girdi.
20.09.2023 Cadde
Rubato'nun solisti Özer Arkun evlendi
Rubato'nun solisti Özer Arkun evlendi Rubato grubunun solisti Özer Arkun, müzik danışmanı Zeynep Arda ile hayatını birleştirdi. Nikah töreni Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşti.
19.09.2023 Cadde
Oyuncu Hatice İrkin ile Fırat Sevin evlendi!
Oyuncu Hatice İrkin ile Fırat Sevin evlendi! Ocak 2022'de final yapan günlük dizi 'Kırık Hayatlar'da hayat verdiği 'Öykü' karakteriyle dikkat çeken Hatice İrkin (23), iki yıldır birlikte olduğu yönetmen Fırat Sevin ile hayatını birleştirdi.
5.09.2023 Cadde
Derya Karadaş-Haki Biçici çifti Çeşme'de! Gönüllü çocuk bakıcılığı
Derya Karadaş-Haki Biçici çifti Çeşme'de! Gönüllü çocuk bakıcılığı Komedi yapımlarının sevilen isimlerinden Derya Karadaş ile yedi yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Haki Biçici, İzmir Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Gönüllü olarak çocuk bakıcılığı yapan oyuncu çiftin, en az çocuklar kadar neşeli halleri objektiflere böyle yansıdı.
13.08.2023 Cadde
Bülent Çolak'tan romantik kutlama! 'Ruhsal bağlılığımızın ilk senesi'
Bülent Çolak'tan romantik kutlama! 'Ruhsal bağlılığımızın ilk senesi' Geniş Aile dizisinde canlandırdığı 'Ulvi' karakteriyle hafızalara kazınan 45 yaşındaki oyuncu Bülent Çolak, geçtiğimiz yıl hayatını Yasemin Öz ile birleştirmişti. Ünlü oyuncu, birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
6.07.2023 Cadde
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen Kavak Yelleri dizisi ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
10.06.2023 Cadde
İstanbul Mitingi öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Mitingi öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek olan İstanbul mitingi için alana çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Kapanan yollardaki sürücüler alternatif yollara yönlendirildi. 
6.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Yedi yıllık aşkta mutlu son! Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Yedi yıllık aşkta mutlu son! Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
20.04.2023 Cadde
Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya 'dizi ücreti' göndermesi!
Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya 'dizi ücreti' göndermesi! 1970'li yıllarda Yeşilçam kariyeri başlayan Nuri Alço; Cüneyt Arkın, Türkan Şoray, Tarık Akan, Fatma Girik, Kadir İnanır ve Müjde Ar gibi Türk Sineması'nın unutulmaz isimleriyle kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Murat Başaran'ın düğününe katılan sanatçı, "Biz bedavaya oynamışız" diyerek, günümüz dizilerinde uygulanan ücret politikasına yönelik tepkisini dile getirdi.
19.04.2023 Cadde
Ayten Öztürk'le evlenen Murat Başaran: İstediğim kadını aldım
Ayten Öztürk'le evlenen Murat Başaran: İstediğim kadını aldım Şarkıcı Murat Başaran, bir yıldır beraber olduğu iş kadını Ayten Öztürk'le 15 Nisan'da dünyaevine girdi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde mutluluğa 'evet' diyen Başaran ve Öztürk, nikâh akşamında yakın dostlarını Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirdikleri düğünde ağırladı.
17.04.2023 Cadde
Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi! 'Herkes sevdiğini alsın'
Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi! 'Herkes sevdiğini alsın' Şarkıcı Murat Başaran ile bir yıldır aşk yaşadığı iş kadını Ayten Öztürk, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikâh ile hayatını birleştirdi. Çiftin şahitliklerini Ahmet Selçuk İlkan, Ömür Gedik ve Polat Yağcı üstlendi. "Çok mutluyum" diyen Başaran, daha önce sarf ettiği "Bir daha evlenmem" sözleriyle ilgili konuştu.
15.04.2023 Cadde
Talha Karcı ile Didem Ruhi evlendi
Talha Karcı ile Didem Ruhi evlendi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de canlandırdığı tiplemelerle tanınan Talha Karcı ile Didem Ruhi nikah masasına oturdu. Selen Esen Çelebi, Talha Karcı ve Didem Ruhi'nin nikah sonrası pozuna "Bir ömür boyu çok mutlu olun" diyerek paylaştı.
5.04.2023 Cadde
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşandı!
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşandı! Geçtiğimiz yıl eylül ayında nikâh masasına oturan oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (31), evliliklerinin sona erdiğini duyurdu. 22 Mart Çarşamba günü anlaşmalı olarak boşanan çift, 'ihanet' iddialarına da avukatları aracılığıyla yanıt verdi.
26.03.2023 Cadde
AFAD'dan kritik uyarı! 80 fayın eli kulağında
AFAD'dan kritik uyarı! 80 fayın eli kulağında TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda sunum yapan, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Türkiye’de 14 bin 500 kilometre uzunluğunda 485 diri fay bulunduğunu, her birinin 5 ve üzerinde deprem üretme potansiyeli taşıdığını söyledi.
23.03.2023 Gündem
4 üniversiteden deprem master planı! İstanbul'da riskli olmayan semt yok
4 üniversiteden deprem master planı! İstanbul'da riskli olmayan semt yok Olası Marmara depreminde İstanbul’un durumuna ilişkin endişeler sürüyor. Kentin 7 ve üzeri bir depreme nasıl bir direnç göstereceği bilinmezliğini korusa da Deprem Master Planı, kentin röntgenini gösteren en önemli çalışma olarak kabul ediliyor. Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi’nden onlarca uzmanın hazırladığı planda bulunan uyarıların çok azı hayata geçirildi.
21.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evlendirme Dairesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.