Eyt Son Durum

Eyt Son Durum

Son dakika eyt son durum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eyt son durum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eyt son durum haber sayfamızda...

Eyt Son Durum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 613 eyt son durum haberi bulunmuştur.
EYT maaşları ne zaman yatacak? EYT online emeklilik başvuru nasıl yapılır? E-Devlet EYT başvurusu
EYT maaşları ne zaman yatacak? EYT online emeklilik başvuru nasıl yapılır? E-Devlet EYT başvurusu EYT başvurusu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. EYT ile emekli olmayı bekleyenler, EYT başvurusu e Devlet'ten nasıl yapılır, form nerede aramasında bulunuyor. EYT maaşı ne zaman yatar, şartları nedir? soruları da büyük merak ve sabırsızlıkla araştırılıyor. İşte EYT son durum...
7.03.2023 Bilgi Rehberi
EYT SON DAKİKA BUGÜN HABERLERİ 2023: EYT başvuru ekranı açıldı mı, EYT maaşı ne kadar, ne zaman yatar? EYT banka promosyonu en düşük - en yüksek kaç TL, hangi banka ne kadar verecek?
EYT SON DAKİKA BUGÜN HABERLERİ 2023: EYT başvuru ekranı açıldı mı, EYT maaşı ne kadar, ne zaman yatar? EYT banka promosyonu en düşük - en yüksek kaç TL, hangi banka ne kadar verecek? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili gelişmeler araştırılıyor. Normal şartlarda Mart ayında yatırılması planlanan EYT maaşları Kahramanmaraş depremi sonrasında ertelendi. Ülkemizin bu zor günlerinde öncelik depremzedeler için çalışmalar oldu. Depremden tam 21 gün sonra bugün ise EYT son dakika bugüne ait haberler araştırılmaya başladı. Vatandaşlar, EYT maaşı ve promosyonu ne zaman, ne kadar yatacak? EYT başvurusu ne zaman, nereye, nasıl yapılacak, şartları nedir? öğrenmek istiyor.
27.02.2023 Bilgi Rehberi
EYT NE OLDU, SON DURUM NEDİR? EYT şartları, maaşı ve promosyonu ne zaman, ne kadar olacak?
EYT NE OLDU, SON DURUM NEDİR? EYT şartları, maaşı ve promosyonu ne zaman, ne kadar olacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. Şubat ayının son günlerine girmemizle birlikte merak konusu olan EYT ne oldu? EYT son dakika bugün haberleri nedir? EYT'den emekli olmak isteyen ve ilk maaşını almak için sabırsızlanan vatandaşlar EYT son durum araştırmasında bulunuyor. Peki EYT ne zaman çıkacak, ilk maaş ve promosyon ne zaman ve ne kadar yatacak?
20.02.2023 Bilgi Rehberi
EYT NE ZAMAN YASALAŞACAK 2023, BAŞVURULAR ne zaman? EYT son dakika haberleri (bugün) || EYT ertelendi mi, Meclis'ten geçti mi, emekli maaşları ne kadar?
EYT NE ZAMAN YASALAŞACAK 2023, BAŞVURULAR ne zaman? EYT son dakika haberleri (bugün) || EYT ertelendi mi, Meclis'ten geçti mi, emekli maaşları ne kadar? EYT son dakika haberleri emeklilikte yaşa takılanlar tarafından araştırılıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan ve toplam 10 ilde hissedilen depremler Türkiye'nin gündeminde bulunuyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında EYT çalışmalarının ertelenip ertelenmeyeceği, çalışmanın devam edeceği tarih, EYT emekli maaşları ve son durumu araştırılıyor. Peki EYT ertelendi mi, Meclis'ten geçti mi? EYT emekli maaşları ne kadar olacak?
15.02.2023 Bilgi Rehberi
EYT EMEKLİLİK HABERLERİ son dakika gelişmeleri || EYT MECLİS'TEN ne zaman geçecek, yasalaştı mı? EYT emekli maaşları ne kadar olacak ve şartlar neler?
EYT EMEKLİLİK HABERLERİ son dakika gelişmeleri || EYT MECLİS'TEN ne zaman geçecek, yasalaştı mı? EYT emekli maaşları ne kadar olacak ve şartlar neler? EYT'nin Meclis'e sunulacağı tarih bireyler tarafından merak ediliyor. EYT'de şartlarla ilgili detaylar paylaşıldı. EYT için 8 Eylül 1999 öncesinde sigorta girişi olması gerekiyor. EYT'de yaş şartı aranmayacağı ise geçtiğimiz günlerde açıklandı. EYT'den emekli olunursa alınacak emekli maaşları ise de araştırılıyor. Bakan Nebati, EYT ödemeleri hakkında açıklama gerçekleştirdi Peki EYT Meclis'ten ne zaman geçecek, şartlar neler? EYT son dakika gelişmeleri nedir?
16.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT'DE İLK MAAŞ ÖDEMELERİ ne zaman yapılacak? EYT düzenlemesi ne zaman yasalaşacak? Yeni EYT açıklaması
EYT'DE İLK MAAŞ ÖDEMELERİ ne zaman yapılacak? EYT düzenlemesi ne zaman yasalaşacak? Yeni EYT açıklaması Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum...
16.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT SON DAKİKA HABERLERİ || EYT emekli maaşı ne kadar olacak, EYT MECLİS'E ne zaman sunulacak? EYT yasalaştı mı, şartlar neler, kimleri kapsayacak?
EYT SON DAKİKA HABERLERİ || EYT emekli maaşı ne kadar olacak, EYT MECLİS'E ne zaman sunulacak? EYT yasalaştı mı, şartlar neler, kimleri kapsayacak? EYT son durumu ile ilgili bilgiler emeklilikte yaşa takılanlar tarafından araştırılıyor. EYT'nin Meclis'e sunulacağı ve yasalaşacağı tarih merak ediliyor. EYT'de yaş şartı olmayacağı açıklandı. EYT şartları arasında 5 bin prim gün sayısı şartı bulunuyor. AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, EYT düzenlemesi hakkında açıklama yaptı. EYT emekli maaşları ve banka promosyonu konusu detayları merak ediliyor. Peki EYT Meclis'e ne zaman sunulacak, emekli maaşları ne kadar olacak? EYT şartları neler?
13.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT EMEKLİLİK HABERLERİ SON DAKİKA HABERLERİ-ŞARTLARI || EYT MECLİS'E ne zaman sunulacak 2023, EYT EMEKLİLİK maaşları ne kadar olacak, kimleri kapsayacak?
EYT EMEKLİLİK HABERLERİ SON DAKİKA HABERLERİ-ŞARTLARI || EYT MECLİS'E ne zaman sunulacak 2023, EYT EMEKLİLİK maaşları ne kadar olacak, kimleri kapsayacak? EYT son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada EYT'de yaş şartı aranmayacağını belirtmişti. Bugün yılın ilk kabine toplantısı gerçekleştiriliyor ve toplantının gündem maddeleri arasında EYT bulunuyor. EYT'nin Meclis'e sunulacağı ve Resmi Gazete'de yayınlanacağı tarih bekleniyor. Peki EYT'de son durum nedir, emekli maaşı ne kadar olacak? EYT Meclis'e ne zaman sunulacak, Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
9.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT MECLİS'E NE ZAMAN SUNULACAK, prim gün sayısı ve son durum nedir? || EYT'liler ne kadar emekli maaşı alacak, şartlar neler, kıdem tazminatı nasıl olacak?
EYT MECLİS'E NE ZAMAN SUNULACAK, prim gün sayısı ve son durum nedir? || EYT'liler ne kadar emekli maaşı alacak, şartlar neler, kıdem tazminatı nasıl olacak? EYT son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. EYT için 8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olması şartı bulunuyor. Kadın ve erkekler için prim gün sayısı ile sigortalılık süresi detayı açıklandı. EYT'in Meclis'e sunulacağı tarih merak ediliyor. Peki EYT Meclis'e ne zaman sunulacak, emekli maaşları ne kadar olacak?
6.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT ŞARTLARIYLA İLGİLİ SON DURUM || EYT YASASI MECLİS'E ne zaman gelecek, son dakika gelişmesi var mı? EYT'lilerin kıdem tazminatı nasıl olacak?
EYT ŞARTLARIYLA İLGİLİ SON DURUM || EYT YASASI MECLİS'E ne zaman gelecek, son dakika gelişmesi var mı? EYT'lilerin kıdem tazminatı nasıl olacak? EYT son durumu detayları gündemde araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde EYT hakkında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT'de yaş şartı olmayacağını duyurdu. EYT'de şartlar arasında 5 bin prim gün sayısı bulunıyor. Peki EYT'de son durum nedir, ne zaman Meclis'e sunulacak? EYT'liler ne kadar maaş alacak?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT SON DURUM; EYT'liler kıdem tazminatını nasıl alacak? EYT ne zaman meclise sunulacak, yasalaşacak?
EYT SON DURUM; EYT'liler kıdem tazminatını nasıl alacak? EYT ne zaman meclise sunulacak, yasalaşacak? EYT düzenlemesine ilişkin son gelişmeler araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın son günlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen müjde ile duyurulan EYT yasasının detayları ve şartları şekillenmişti. Yaş şartının olmayacağı düzenlemede ilk etapta 2 milyon 250 bin kişi yararlanacak. Peki EYT ne zaman meclise sunulacak, yasalaşacak? EYT kapsamında emekli olanlar ne kadar emekli maaşı alacak?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT başvuru işlemleri başladı mı, son durum nedir? EYT ile emeklilik maaşı ne kadar, ne zaman yatacak?
EYT başvuru işlemleri başladı mı, son durum nedir? EYT ile emeklilik maaşı ne kadar, ne zaman yatacak? EYT ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. EYT hakkında yapılan açıklamalar ardından EYT'den yararlanacak olan vatandaşlar EYT son dakika son durum nedir, başvurular başladı mı, nereye başvuru yapılır? İlk EYT maaşı ne zaman, ne kadar yatacak? sorularına cevap arıyor. İşte EYT hakkında son güncel durum haberimizin devamında...
3.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT SON DURUM NEDİR? EYT ne zaman yürürlüğe girecek, yasalaşacak? SSK/BAĞ-KUR EYT'liler ilk maaşı hangi tarihte ve ne kadar alacak?
EYT SON DURUM NEDİR? EYT ne zaman yürürlüğe girecek, yasalaşacak? SSK/BAĞ-KUR EYT'liler ilk maaşı hangi tarihte ve ne kadar alacak? EYT yasası için geri sayım başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi ardından Bakan Bilgin Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi hakkında detayları paylaştı. EYT'de yaş sınırı da netlik kazandı. Yaştan ötürü emekli olamayanlar ise EYT düzenlemesi haberi ardından SGK tarafından yürütülecek doğum ve askerlik borçlanması işlemlerinin tarihini bekliyor. Peki, EYT şartları neler, kimleri kapsıyor?
2.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT NE ZAMAN ÇIKACAK, askerlik borçlanması geriye çeker mi? || EYT'de son dakika bugün ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin'den EYT açıklaması!
EYT NE ZAMAN ÇIKACAK, askerlik borçlanması geriye çeker mi? || EYT'de son dakika bugün ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin'den EYT açıklaması! EYT son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yılın sonuna doğru yaklaşırken EYT yasasına gözler çevrildi. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT hakkında bir açıklama yaptı. Bakan Bilgin de EYT konusunda bu haftayı işaret etti. EYT yaş sınırı, prim gün sayısı, askerlik borçlanması ve diğer şartlar merak konusu. Peki EYT ne zaman çıkacak, yaş sınırı var mı? EYT'de son durum nedir?
27.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT HAKKINDA BAKAN BİLGİN'DEN AÇIKLAMA || EYT'de askerlik borçlanması sayılacak mı, yaş sınırı var mı? EYT ne zaman çıkacak, son dakika gelişmeleri neler?
EYT HAKKINDA BAKAN BİLGİN'DEN AÇIKLAMA || EYT'de askerlik borçlanması sayılacak mı, yaş sınırı var mı? EYT ne zaman çıkacak, son dakika gelişmeleri neler? EYT son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, EYT hakkında açıklama yaptı. EYT için 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olmak ve diğer bazı şartların sağlanması gerekiyor. EYT'nin çıkacağı tarih, maaş ve askerlik borçlanması konusu ise merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT hakkında yaş sınırı ve askerlik borçlanması olmak üzere çeşitli ayrıntılara değindi. Peki EYT ne zaman çıkacak, askerlik borçlanması sayılacak mı? EYT şartları neler ve maaşlar ne kadar olacak?
23.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT NASIL OLACAK 2022-2023? || EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı gelecek mi? || EYT'de askerlik borçlanması sayılır mı, maaşlar ne kadar olacak, şartlar neler?
EYT NASIL OLACAK 2022-2023? || EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı gelecek mi? || EYT'de askerlik borçlanması sayılır mı, maaşlar ne kadar olacak, şartlar neler? EYT için öncellikli olarak 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olmak şartının sağlanması gerekiyor. EYT'de askerlik borçlanması, emeklilik maaşları ve yaş detayı merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT hakkında açıklamalar yaptı. Peki EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı var mı? EYT'de askerlik borçlanması geriye çeker mi?
20.12.2022 Bilgi Rehberi
TÜRKİYE'DE EMEKLİLİK SİSTEMİ HABERLERİ: EYT son dakika bugün ne oldu? EYT haberlerindeki yazılan şartlar kimleri yakından ilgilendiriyor?
TÜRKİYE'DE EMEKLİLİK SİSTEMİ HABERLERİ: EYT son dakika bugün ne oldu? EYT haberlerindeki yazılan şartlar kimleri yakından ilgilendiriyor? Emeklilik haberleri yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için son güncel durumu haberimize ekledik. EYT son dakika yeni haftanın ilk günü bugün ne oldu? EYT'ye yeni şartlar eklendi mi? EYT yasası konusunda kritik tarih 26 Aralık olarak öne çıkıyor. Yılın son kabine toplantısında EYT yasasının ele alınması ve toplantı sonrasında EYT yasası ile ilgili detayların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulması bekleniyor. O güne kadar emeklilik haberlerindeki son durum şu şekilde...
20.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT EMEKLİLİK HABERLERİ 2022-2023 || EYT ne zaman açıklanacak, şartlar kimleri kapsıyor? EYT'de askerlik borçlanması ve yaş şartı var mı? EYT son dakika gelişmeleri
EYT EMEKLİLİK HABERLERİ 2022-2023 || EYT ne zaman açıklanacak, şartlar kimleri kapsıyor? EYT'de askerlik borçlanması ve yaş şartı var mı? EYT son dakika gelişmeleri EYT son dakika gelişmeleri milyonlar kişinin gündeminde bulunuyor. EYT'de 48,50 ve 52 yaş şartı konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, EYT hakkında bir açıklama gerçekleştirdi. Emeklilikte yaşa takılanlar askerlik borçlanması kısmı ile ilgili detayları merak ediyorlar. Peki EYT ne zaman çıkacaki, askerlik borçlanması olacak mı? İşte EYT son dakika haberleri...
17.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT NE OLDU? Bugünlerde EYT gelişmeleri neler? İşte son güncel durum ve yeni tarih!
EYT NE OLDU? Bugünlerde EYT gelişmeleri neler? İşte son güncel durum ve yeni tarih! Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlar için günden güne gelişmeler yaşanıyor. Her gün büyük merak konusu olan EYT son dakika son durum haberlerini bir araya getirdik. Peki EYT şartları ne seçildi? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ne zaman emekli olacak, maaşlar ne kadar olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT hakkında açıklamaları...
15.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT HAKKINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA || EYT'de yaş şartı var mı, ne zaman çıkacak? EYT'den emekli olunursa ne kadar emekli maaşı alınır?
EYT HAKKINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA || EYT'de yaş şartı var mı, ne zaman çıkacak? EYT'den emekli olunursa ne kadar emekli maaşı alınır? EYT son dakika haberleri yakından takip edilmeye devam ediliyor. EYT'de prim gün sayısı 5 bin gün olarak yer alıyor. Kadınlarda çalışma yılı süresi 20 yıl iken erkekler için ise 25 yıl çalışma yılı süresi bulunuyor. EYT yaş sınırı gelişmeleri ise merak edilen konuların başında yer alıyor. Peki EYT'de yaş şartı var mı, ne zaman çıkacak? EYT maaşları ne kadar olacak?
15.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT AÇIKLAMASI! ||  EYT'de yaş şartı var mı, maaşlar ne kadar olacak? EYT son dakika gelişmeleri neler, ne zaman çıkacak, prim gün sayısı nedir?
EYT AÇIKLAMASI! || EYT'de yaş şartı var mı, maaşlar ne kadar olacak? EYT son dakika gelişmeleri neler, ne zaman çıkacak, prim gün sayısı nedir? EYT maaş detayları, prim gün sayısı ve şartları olmak üzere son dakika gelişmeleri merak ediliyor. AK Parti’nin EYT takvimi belli oldu. EYT'den faydalanmak için 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olmak gerekiyor. EYT'ye yaş şartı gelip gelmeyeceği ise araştırılan konular arasında bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT hakkında açıklama yaptı. Peki EYT ne zaman çıkacak, maaşlar ne kadar olacak? EYT'de yaş şartı var mı?
13.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT NASIL OLACAK, YAŞ ŞARTI VAR MI 2022-2023? || EYT ne zaman çıkacak, maaşlar ne kadar olacak? EYT emeklilik haberlerinde son durum nedir, prim gün sayısı kaç olmalı?
EYT NASIL OLACAK, YAŞ ŞARTI VAR MI 2022-2023? || EYT ne zaman çıkacak, maaşlar ne kadar olacak? EYT emeklilik haberlerinde son durum nedir, prim gün sayısı kaç olmalı? EYT emeklilik haberleri ve son dakika gelişmeleri gündemde bulunuyor. EYT'de kadınlar için çalışma süresi 20 yıl erkekler için ise 25 yıl şartı yer alıyor. Bugün gerçekleştirilecek kabine toplantısında EYT konusunun gündem maddeleri arasında yer alması bekleniyor. EYT gelişmeleri için gözler kabine toplantısına çevrildi. EYT'de yaş şartı olup olmayacağı ise emeklilikte yaşa takılanlar tarafından merak ediliyor. Peki EYT'de son durum nedir, ne zaman çıkacak? EYT'de yaş şartı var mı, maaşlar ne kadar olacak?
13.12.2022 Bilgi Rehberi
SON AÇIKLAMA > EYT ne oldu, süreç nasıl ilerliyor? EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak, şartları açıklandı mı? İşte son güncel durum
SON AÇIKLAMA > EYT ne oldu, süreç nasıl ilerliyor? EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak, şartları açıklandı mı? İşte son güncel durum Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. Yılın sonuna doğru yaklaşırken EYT son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Emekli olabilmek için prim gününü dolduran fakat yaş şartını bekleyen vatandaşlar, EYT şartlarında son durum nedir? sorusuna cevap arıyor. Peki EYT ile ilgili bugüne kadar hangi açıklamalar yapıldı? İşte emeklilikte yaşa takılanların yaş şartı, prim günü hakkında bilgiler...
11.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT'DE YAŞ ŞARTI VAR MI, ne zaman çıkacak? || EYT'de bugün son dakika gelişmesi var mı, maaşlar ne kadar olacak?
EYT'DE YAŞ ŞARTI VAR MI, ne zaman çıkacak? || EYT'de bugün son dakika gelişmesi var mı, maaşlar ne kadar olacak? EYT yaş detayı, prim gün sayısı, sigortalılık süresi ve son dakika gelişmeleri emeklilikte yaşa takılanlar tarafından büyük bir heyecanla araştırılıyor. EYT'den faydalanmak için 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olmak ve çalışma yılı ile prim gün sayısını dolurmak gerekiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesi hakkında açıklamala yaptı. Peki EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı var mı? EYT'de son dakika gelişmeleri neler?
10.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT SON DAKİKA HABERLERİ; EYT ne zaman meclise sunulacak, kaç kişi yararlanacak? Bakan Bilgin'den önemli açıklamalar...
EYT SON DAKİKA HABERLERİ; EYT ne zaman meclise sunulacak, kaç kişi yararlanacak? Bakan Bilgin'den önemli açıklamalar... Uzun bir süredir gündemde yer alan EYT konusunda araştırmalar sürüyor. Aralık ayında meclise sunulacağı duyurulan ve son olarak yaş şartının gündeme geldiği EYT konusunda Bakan Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Peki EYT'de son durum nedir, meclise ne zaman sunulacak?
9.12.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Eyt Son Durum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.