Ezequiel Lavezzi'nin golü galibiyete yetmedi
Ezequiel Lavezzi'nin golü galibiyete yetmedi Hebei China Fortune'da forma giyen ve dünyanın en çok kazanan futbolcularından olan Ezequiel Lavezzi, Çin Süper Ligi'nde Guangzhou R&F ile oynadıkları maçın 86. dakikasında ağları havalandırmayı başardı ancak takımına galibiyeti getiremedi ve mücadele 1-1 sona erdi.
13.05.2017 Futbol
Lavezzi bir sezonda 22 milyon euroyu aldı, yan gelip yattı
Lavezzi bir sezonda 22 milyon euroyu aldı, yan gelip yattı Arjantin Milli Takımının oyuncularından Ezequiel Lavezzi, China Hebei Fortune'a geldiğinden beri ortaya koyduğu performansla taraftarlarını adeta çıldırttı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Dünyanın en çok kazanan futbolcusu şaşırttı
Dünyanın en çok kazanan futbolcusu şaşırttı Arjantinli ünlü forvet geçen sezon transfer olduğu Çin’in Hebei Fortune takımından yıllık 30 milyon Euro ücret alarak tüm yıldızları geride bıraktı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Lavezzi taklaya geldi!
Lavezzi taklaya geldi! Arjantin ile Amerika arasında oynanan Copa America 2016 yarı final maçında Arjantin'in yıldız ismi Ezequiel Lavezzi, topu kontrol etmek isterken reklam panolarının azizliğine uğradı. Lavezzi'nin bileğinde kırık olduğu bildirildi.
22.06.2016 Futbol
Arjantin 3'te 3 yaptı!
Arjantin 3'te 3 yaptı! Copa America D Grubu'nun son maçlarında Arjantin, Bolivya'yı ilk yarıda bulduğu 3 golle geçti. Goller 13'te Erik Lamela, 15'te Ezequiel Lavezzi ve 32'de Victor Cuesta'dan geldi.
15.06.2016 Futbol
Lavezzi müthiş asisti yalnız kutladı!
Lavezzi müthiş asisti yalnız kutladı! PSG'nin eski yıldızı Ezequiel Lavezzi Çin'e transfer olduğu Hebei CFFC takımı ile son çıktığı maçta yaptığı asist ile maça damga vurdu...
19.04.2016 Futbol
PSG Fransa Kupası’nda finale yükseldi
PSG Fransa Kupası’nda finale yükseldi Paris ekibi, Saint Etienne’i 4-1 yenerek Fransa Kupası’nda da finale yükseldi. Maçın golleri Zlatan İbrahimovic (3), Ezequiel Lavezzi ve Romain Hamouma'dan geldi.
1.07.2020 Futbol
Lavezzi yine yaptı yapacağını...
Lavezzi yine yaptı yapacağını... Takım arkadaşlarına yaptığı şakalarla sık sık gündeme gelen PSG'li Ezequiel Lavezzi, Nantes ile oynadıkları maçta yerde kalan David Luiz'e yaptığı bu hareket dikkatlerden kaçmadı!
13.02.2015 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 15 Temmuz 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 15 Temmuz 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Ezequiel Lavezzi'yi almak için, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in takımdan ayrılmasını bekleyecek.    - Beşiktaş, ön protokol imzaladığı ve İngiltere'ye kampa götürdüğü eski Kasımpaşalı oyuncu Yalçın Ayhan'ı İstanbul'a geri gönderdi.   - Dördüncü yıldızı takmak için Galatasaray ile büyük bir mücadeleye girecek Fenerbahçe, gündemine Paris Saint Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Zlatan İbrahimoviç'i aldı   - Eboue ve Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı kalmasının ardından sağ bek sıkıntısı yaşayan Galatasaray, bölgeye transfer yapmak yerine Hamit Altıntop'tan faydalanacak.
15.07.2014 Futbol
Yine Lavezzi yine olay!
Yine Lavezzi yine olay! Almanya'ya 1-0 mağlup olarak Dünya 2. olan Arjantin ülkesinde düzenlenen basın toplantısında teknik adam Sabella ve Lavezzi'nin dialogu izleyenleri güldürdü...
15.07.2014 Futbol
Lavezzi'den hocasına sulu şaka!
Lavezzi'den hocasına sulu şaka! Arjantin, Ezequiel Lavezzi'nin Alejandro Sabella'ya yaptığı sulu şakayı konuşuyor.
26.06.2014 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 26 Nisan 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 26 Nisan 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Aziz Yıldırım, kulübün gelecekteki plânları ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.   - Galatasaray'ın transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Ezequiel Lavezzi’den sarı-kırmızılılara kötü haber geldi.    - Barcelona'nın eski teknik direktörü Tito Vilanova kansere yenik düştü. 45 yaşındaki teknik adam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   - Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldızı Dirk Kuyt, yine örnek bir davranışa imza attı.
26.04.2014 Futbol
Mancini, Lavezzi'yi istiyor!
Mancini, Lavezzi'yi istiyor! Galatasaray Teknik Direktörü Mancini’nin, PSG’nin Arjantinli oyuncusu Lavezzi’yi kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.
29.03.2014 Futbol
Lavezzi PSG'den ayrılıyor mu?
Lavezzi PSG'den ayrılıyor mu? Paris Saint Germain'in Arjantlinli hücum oyuncusu Ezequiel Lavezzi, Fransa'da mutlu olmadığını söyleyerek kendisini isteyen Inter'de forma giyebileceğini söyledi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Lavezzi öyle bir şaka yaptı ki...
Lavezzi öyle bir şaka yaptı ki... Fransa liginde Marsilya ile Paris Saint Germain karşılaşmasının ardından Arjantinli forvet oyuncu Lavezzi’nin kameramana yaptığı şaka şoke etti.
7.10.2013 Futbol
Bekle Hollywood Lavezzi geliyor!
Bekle Hollywood Lavezzi geliyor! Paris Saint-German takımının formasını giyen Arjantinli yıldız Ezequiel Lavezzi, oynadığı reklam filminde futbol haricindeki yeteneklerinide sergiledi.
31.07.2013 Futbol