Fetö Operasyon

Fetö Operasyon

Son dakika FETÖ operasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FETÖ operasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FETÖ operasyon haber sayfamızda...

Fetö Operasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.890 fetö operasyon haberi bulunmuştur.
15 Temmuz şehidi komiser yardımcısı Cennet'in babası: Zerre kadar üzülmüyorum
15 Temmuz şehidi komiser yardımcısı Cennet'in babası: Zerre kadar üzülmüyorum 15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezi'nde yapılan saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in (23) babası Yahya Kemal Yiğit, "251 şehit verdik. 251 şehitten biri de bizim evladımız oldu. Zerre kadar üzülüyorsam namerdim" dedi.
13.07.2021 Gündem
Son dakika... Peş peşe operasyon haberleri! Çok sayıda yakalama kararları var
Son dakika... Peş peşe operasyon haberleri! Çok sayıda yakalama kararları var FETÖ üyesi oldukları ve örgüt hücrelerinde kalarak hakimlik savcılık sınavlarına hazırlandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 15 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün "çalışma evi" olarak adlandırılan hücrelerinde kaldığı ve 2013-2014 hakimlik savcılık sınavlarına hazırlandığı tespit edilen 15 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da, FETÖ'nün "yargı teşkilatı mahrem imamı" oldukları belirlenen çeşitli meslek gruplarına mensup 66 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
6.07.2021 Gündem
Komedyen Atalay Demirci'nin cezası istinaftan geçti
Komedyen Atalay Demirci'nin cezası istinaftan geçti Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) ilişkin davada "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 5 yıl hapse çarptırılan komedyen Atalay Demirci hakkında verilen hüküm, istinaf mahkemesince hukuka uygun bulundu.
29.06.2021 Gündem
Erzincan'da FETÖ operasyon! 6 askere gözaltı
Erzincan'da FETÖ operasyon! 6 askere gözaltı Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik operasyonda 6 muvazzaf asker gözaltına alındı.
8.12.2020 Gündem
FETÖ'cülere darbe! Tutuklandılar
FETÖ'cülere darbe! Tutuklandılar Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bylock kullanan ve ankesörlü telefonlardan aranan FETÖ operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 11 kişiden 3’ü tutuklandı.
16.12.2019 Gündem
Son dakika: Savcı düğmeye bastı! Büyük operasyon başladı
Son dakika: Savcı düğmeye bastı! Büyük operasyon başladı Operasyon haberleri peş peşe geliyor. Konya, İzmir, Bursa ve Kocaeli merkezli operasyonlarda 100'den fazla gözaltı kararı var. Konya merkezli 28 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, örgütün TSK'deki mensuplarına "mahrem imamlık" yaptıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan 50 şüpheliden 16'sı gözaltına alındı. FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 25 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. 13'ü halen görevde 25 şüpheliden 14'ü yakalandı. Bursa merkezli 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda 20'si muvazzaf 32 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 19'u muvazzaf 25 askerin yakalanması için 11 ilde operasyon başlatıldı.
5.02.2019 Gündem
Hava Kuvvetleri’ne FETÖ operasyon: 31 gözaltı
Hava Kuvvetleri’ne FETÖ operasyon: 31 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ’nün “mahrem imamları” ile ankesörlü ve kontörlü telefonlar üzerinden iletişim kurdukları belirlenen Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu sekizi pilot 60 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
1.01.2019 Gündem
Son dakika: FETÖ operasyonunda 118 muvazzaf asker tutuklandı
Son dakika: FETÖ operasyonunda 118 muvazzaf asker tutuklandı FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik düzenlenen "Gazi Turgut Aslan" operasyonunda, 118 muvazzaf asker tutuklandı. Öte yandan Kayseri'de FETÖ/PDY'nin adliye yapılanmasına yönelik operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
18.12.2018 Gündem
Hakimden sanığa 'Senin hayatında hiç 355 bin liran oldu mu?' sorusu
Hakimden sanığa 'Senin hayatında hiç 355 bin liran oldu mu?' sorusu Kayseri'de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp  Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) operasyon düzenleneceği bahanesiyle emekli  ilahiyat profesörünün 1 milyon 55 bin lirasını dolandırdıkları iddia edilen 3'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.
22.10.2018 Gündem
Aranan FETÖ'cü 3 bin dolar verdiği doktorla yakalandı
Aranan FETÖ'cü 3 bin dolar verdiği doktorla yakalandı Adana polisi Gaziantep'te FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve gaybubet evlerinde yaşadığı belirlenen şüpheli, buluştuğu doktora 3 bin dolar verdikten sonra yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, FETÖ’nün ‘gaybubet’ evlerinde gizlendiği ileri sürülen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Evde 1 kişiyi bulan polis, firari Abdülvaris Altun’un peşine düştü. Altun’un izine Çukurova Devlet Hastanesi yakınlarında ulaşan ekipler, zanlıyı takip etmeye başladı. İzlendiğinin farkında olmayan şüpheli, doktor M.T.’yle buluşarak hastane önündeki kafede oturdu. Yaklaşık 1 saat sohbet eden şüphelilerin telefondan bir birlerine bir şeyler gösterdiğini gören polis, harekete geçti. İki şüpheliyi gözaltına alınmak isterken üzerinde önlük bulunmayan doktor M.T., “Ben doktorum. Bir saniye” diyerek tepki verdi. KOM ekipleri doktor M.T.’ye durumu anlattıktan sonra Abdülvaris Altun’u nereden tanıdığın sordu. Doktor M.T., “Benim ortaokul arkadaşım. Sohbet ediyorduk” diye cevap verdi. Altun ise “Ben onu tanımam. Dilimde yara vardı. Muayene olmaya geldim” dedi. Doktor M.T., polislerle konuştuğu sırada cebinde bulunan 3 bin doları duvar dibine attı. Doktorun cebindeki doları attığını gören ekipler Olay Yeri İncelemeyi çağırdıktan sonra çelişkili cevaplar veren iki kişiyi de gözaltına aldı. Sorgusunda “Polislerin FETÖ operasyon yaptığını öğrenince korktum ve cebimde bulunan doları attım. Bana dolarları arkadaşım verdi” dediği öğrenildi. Zanlılardan Abdülvaris Altun, tutuklanırken açığa alınan doktor tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlıların gözaltına alınması ise çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Polis gören doktor duvarın dibine attı
Polis gören doktor duvarın dibine attı Adana polisi Gaziantep'te FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve gaybubet evlerinde yaşadığı belirlenen şüpheli, buluştuğu doktora 3 bin dolar verdikten sonra yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
23.09.2018 Gündem
Polis gören doktor duvarın dibine attı
Polis gören doktor duvarın dibine attı Adana polisi Gaziantep'te FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve gaybubet evlerinde yaşadığı belirlenen şüpheli, buluştuğu doktora 3 bin dolar verdikten sonra yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
23.09.2018 Gündem
FETÖ operasyonunda 13 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonunda 13 şüpheli yakalandı Sakarya merkezli 11 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "mahrem askeri yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında 13 şüpheli gözaltına alındı.
15.01.2018 Gündem
Ağrı merkezli  9 ilde rütbeli askere operasyon
Ağrı merkezli 9 ilde rütbeli askere operasyon Ağrı merkezli 9 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda 25 rütbeli asker gözaltına alındı.
17.11.2017 Gündem
Dolandırıcılara vermek için krediyle para çekti
Dolandırıcılara vermek için krediyle para çekti Sivas'ta yaşayan emekli memur, "FETÖ'ye operasyon  yapacağız" bahanesiyle kendilerini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan  dolandırıcılara bankadan çektiği 45 bin lirasını kaptırdığını iddia ederek polise  başvurdu.
6.11.2017 Gündem
9 Temmuz 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Gece Bülteni)
9 Temmuz 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Gece Bülteni) 9 Temmuz 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Gece Bülteni)
11.09.2019 Haberler
Kahramanmaraş'ta öğretmenlere operasyon: 25 gözaltı
Kahramanmaraş'ta öğretmenlere operasyon: 25 gözaltı Kahramanmaraş merkezli 4 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 31 eski öğretmenden 25'i gözaltına alındı.
26.02.2017 Gündem
Milliyet Tv Haber Bülteni - 09.12.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 09.12.2016 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kamera: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan- Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz     IŞİD'in elindeki El Bab'ı kuşatan Türkiye destekli Özgür Suriye Ordusu güçleri, El Bab-Menbic karayolunda kontrolü sağladı.   FETÖ operasyon kapsamında İstanbul Üniversitesi'nde görev yapan çok sayıda profesör ve doçent hakkında gözaltı kararı alındı.   Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, taşero işçiye müjdeyi verdi.   Trabzon'da çekilen mucize kurtuluş kameralara yansıdı. Her 68 çocuktan 1’inde görülen otizmin tedavisi mümkün olabilir…   Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde bu sabah yolcu otobüsü seyir halindeki kamyona çarptıktan sonra şarampole devrildi.   Suriye'deki Şam rejimine destek için savaş gemilerini Akdeniz'e gönderen ve NATO ile silahlanma yarışına giren Rusya, son füze denemesinde büyük bir skandal yaşadı.   Erzurum’da bağlama ustası hazırladığı polyesteri sıcak sobanın içerisine dökünce faciadan dönüldü.   Adana'da eşini döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kocanın savunması pes dedirtti.   Almanya'nın başkenti Berlin'de, metro istasyonunda bir kadına yönelik tekmeli saldırıya tepkiler sürüyor...
11.09.2019 Haberler
Bakan İsmet yılmaz: 5 bin 78 öğretmen göreve iade edildi
Bakan İsmet yılmaz: 5 bin 78 öğretmen göreve iade edildi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, FETÖ soruşturması kapsamında 20 Ekim 2016 tarihi itibarıyle, Bakanlık'tan 28 bin 163 kişinin ihraç edildiğini, 20 bin 88 personelin açığa alındığını ve FETÖ ile alakası olmadığı tespit edilen 5 bin 78 personelin ise işine iade edildiğini açıkladı.
24.10.2016 Gündem
Son dakika haberi: Dev operasyonda gözaltılar sürüyor!
Son dakika haberi: Dev operasyonda gözaltılar sürüyor! Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen operasyonda şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandığı tespit edilen 120 şüpheli isim gözaltına alındı.
7.10.2016 Gündem
FETÖ'cüler yeni bir ihanete hazırlanıyor! İşte yeni tarih
FETÖ'cüler yeni bir ihanete hazırlanıyor! İşte yeni tarih FETÖ'cülerin yeni ihanet planı ortaya çıktı. 15 Temmuz’daki kanlı kalkışması millet tarafından püskürtülen FETÖ yeni bir ihanete hazırlanıyor. Bunun için belirlenen tarihinse 14 Ağustos olduğu tahmin ediliyor. Son günlerde ‘sabredin’ mesajları veren Gülen’in yandaşları, 14 Ağustos vurgulu tweetler atıyor. Örgüt 15 Temmuz gününü de aylar önceden subliminal kodlarla üyelerine bildirmişti.
2.08.2016 Gündem
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu!
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu! İzmir ve Aydın'da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
25.04.2024 Gündem
Adana'da dehşet! Pitbullu silah bile durduramadı
Adana'da dehşet! Pitbullu silah bile durduramadı Adana'da sahibine ve ailesine saldıran pitbull cinsi köpeğin silahla etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı ancak yine de saldırıya devam ettiği ortaya çıktı. Köpeğin saldırı anları ise kameraya yansıdı.
24.04.2024 Gündem
15 ilde FETÖ'ye yeni operasyon
15 ilde FETÖ'ye yeni operasyon İstanbul'da yürütülen soruşturma çerçevesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü askeri yapılanmasına yeni bir operasyon gerçekleştirildi.
24.04.2024 Gündem
İki ayrı FETÖ soruşturmasında 16 yakalama kararı
İki ayrı FETÖ soruşturmasında 16 yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen iki ayrı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün güncel yapılanması içinde yer aldıkları belirlenen 16 şüpheli için gözaltına alınması karar verildi.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Operasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.