Filmin Konusu

Filmin Konusu

Son dakika Filmin konusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Filmin konusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Filmin konusu haber sayfamızda...

Filmin Konusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.426 filmin konusu haberi bulunmuştur.
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor!
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor! Tüm dünyada büyük bir başarı yakalayan 'The Matrix' serisinin dördüncü filmi 2021'de vizyona girmiş; serinin son halkasını beğenenler kadar eleştirenler de olmştu. 'The Matrix Resurrections'ın üzerinden üç yıl geçmişken, serinin beşinci filmine yeşil ışık yakıldı.
5.04.2024 Cadde
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor
'Terminal' filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! 2 aydır burada yaşıyor Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani'nin İstanbul Havalimanı'nda yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Bursa Bülbülü filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül oturdu. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Peki Bursa Bülbülü oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Oscar'ı her seferinde başkasına kaptırmıştı! Tom Cruise'a ödül kazandırabilecek rol belli oldu
Oscar'ı her seferinde başkasına kaptırmıştı! Tom Cruise'a ödül kazandırabilecek rol belli oldu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Son Samuray' gibi filmlerde yer alan ABD'li aktör Tom Cruise, daha önce üç kez En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında Oscar'a aday olmuş ancak hiçbirini kazanamamıştı. Warner Bros. ile yaptığı yeni anlaşma kapsamında Leonardo DiCaprio'ya Oscar kazandıran yönetmen Alejandro G. Inarritu'nun yeni filminde yer alacak olan Cruise'un, sonunda Akademi'den zaferle dönebileceği konuşulmaya başlandı.
24.02.2024 Cadde
Filmdeki müstehcen anları olay olmuştu! 'Çekilen her sahneye rıza gösterdi'
Filmdeki müstehcen anları olay olmuştu! 'Çekilen her sahneye rıza gösterdi' Başarılı oyuncu Jenna Ortega, ocak ayının sonlarında vizyona giren 'Miller's Girl' adlı filmdeki müstehcen sahneleriyle çok konuşulmuştu. Film, aralarında 31 yaş olan başrol oyuncularının cinsellik içeren sahneleri nedeniyle eleştirilmişti. Yapımın mahremiyet koordinatörü Kristina Arjona, bu eleştirilere yanıt vererek Ortega'nın çekilen her sahne konusunda 'rahat' olduğunu açıkladı.
9.02.2024 Cadde
Ip Man 3: Amansız oyuncuları kimler? Ip Man 3: Amansız filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Ip Man 3: Amansız oyuncuları kimler? Ip Man 3: Amansız filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Ip Man 3: Amansız filmi bu akşam Kanal D'de yayınlanacak. Aksiyon türündeki filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Ip Man 3: Amansız oyuncuları kimler?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
Bebek Firarda (Baby's Day Out) filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bebek Firarda filmi kaç yılında çekildi?
Bebek Firarda (Baby's Day Out) filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bebek Firarda filmi kaç yılında çekildi? Bu akşam TRT 1 ekranında yayınlanacak olan Bebek Firarda filminin konusu ve oyuncu kadrosu filmi izleyecek olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Bebek Firarda filmi kaç yılında çekildi? İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu...
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Hayalimdeki Düğün oyuncuları kimler? Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Hayalimdeki Düğün oyuncuları kimler? Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Hayalimdeki Düğün filmi, bu akşam yayınlanacak. Jason Moore'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki Hayalimdeki Düğün oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
16.12.2023 Bilgi Rehberi
Çin Falı oyuncuları kimler? Çin Falı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Çin Falı oyuncuları kimler? Çin Falı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Çin Falı filmi bu akşam izleyicilerle buluşuyor. Aksiyon ve macera türündeki filmin yönetmenliğini ise Jackie Chan gerçekleştirdi. Peki Çin falı oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Carlos Saldanha ve Mike Thurmeier'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin konusu merak ediliyor. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Cadde
Yeni 'Mutluyuz' filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?🎥 Mutluyuz filmi ne zaman, nerede yayınlanacak?
Yeni 'Mutluyuz' filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?🎥 Mutluyuz filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? Mutluyuz filmi hakkında araştırmalar başladı. Film severlerin merakla beklediği Mutluyuz filmi oyuncuları kimler, filmin konusu nedir? Mutluyuz filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? İşte yayın tarihi ve yayın yeri
28.11.2023 Bilgi Rehberi
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada!
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada! Aksiyon meraklıları için heyecan verici gelişme... 'Cehennem Melekleri' (The Expendable) serisinde başrolleri paylaşan ikili yeniden bir araya geliyor. 'Rocky' ve Rambo'daki ikonik rolleriyle tanınan Sylvester Stallone ile aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham'ın iş birliğine dair ayrıntılar ortaya çıktı.
31.10.2023 Cadde
MÜSTAKBEL DAMAT OYUNCULARI kimler? Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
MÜSTAKBEL DAMAT OYUNCULARI kimler? Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Müstakbel Damat filmi bu akşam televizyonda ilk kez izleyicilerle buluşacak. İlker Ayrık'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Müstakbel Damat oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
SON AKŞAM YEMEĞİ ATATÜRK filmi çıktı mı? 🎬 Son Akşam Yemeği filminin oyuncuları kimler, filmin konusu ne anlatıyor?
SON AKŞAM YEMEĞİ ATATÜRK filmi çıktı mı? 🎬 Son Akşam Yemeği filminin oyuncuları kimler, filmin konusu ne anlatıyor? Son Akşam Yemeği filminin galası yapıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde vizyona girecek olan Son Akşam Yemeği Atatük filmi hakkında meraklı arayış başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle fragmanı büüyk ilgi gören Son Akşam Yemeği filmi ne zaman çıkacak?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
MANDIRA FİLOZOFU oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu oyuncu kadrosu...
MANDIRA FİLOZOFU oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu oyuncu kadrosu... Mandıra filozofu bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.2013 yapımı olan filmin türü ise komedidir. İzleyiciler Mandıra Filozofu filmin konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili detayları merak ediyorlar. Peki Mandıra Filozofu oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
16.10.2023 Bilgi Rehberi
Mekanik 2: Suikast filmi oyuncuları kimler? Mekanik 2: Suikast filminin konusu nedir?
Mekanik 2: Suikast filmi oyuncuları kimler? Mekanik 2: Suikast filminin konusu nedir? Mekanik 2: Suikast filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dennis Gansel'in yönetmen koltuğun oturduğu film 2016 yapımıdır. Peki Mekanik 2: Suikast filmi oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
14.10.2023 Bilgi Rehberi
Arnold Schwarzenegger ile Jamie Lee Curtis ödüllü filmden 29 yıl sonra buluştu!
Arnold Schwarzenegger ile Jamie Lee Curtis ödüllü filmden 29 yıl sonra buluştu! Dünyaca ünlü Kanadalı yönetmen James Cameron'ın imzasını taşıyan, aksiyon ve komedi türündeki 'True Lies' (Gerçek Yalanlar) filminde karı-koca rolüyle başrolleri paylaşan Jamie Lee Curtis ve Arnold Schwarzenegger, yardım etkinliğinde bir araya geldi.
10.10.2023 Cadde
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü ABD'li bestekar Leonard Bernstein'in hayatını konu alan 'Maestro' adlı filmde ünlü ismi canlandıran aktör Bradley Cooper, rolü için tanınmaz hale geldi. Cooper'ın, bestekarın 70'li yaşlardaki haline bürünmesi için beş saatten uzun süre harcandığı ortaya çıktı.
4.10.2023 Cadde
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer 20 yıl sonra bir araya gelerek ‘Kel Diva’ oyunu için anlaşmıştı. Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie’nin yeni sinema filminden teklif aldı. İkilinin aşk yaşayacağı 'Maria' filmiyle ilgili detaylar belli oldu.
2.10.2023 Cadde
3 Kağıtçılar oyuncuları kimler? Üç Kağıtçılar konusu nedir, film nerede çekildi?
3 Kağıtçılar oyuncuları kimler? Üç Kağıtçılar konusu nedir, film nerede çekildi? Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak olan 3 Kağıtçılar filmi hakkında meraklı arayış başladı. Üç kağıtçılar oyuncuları ve filmin konusu araştırılıyor. İşte filmin güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi...
11.09.2023 Cadde
'Hükümet Bey' filminin çekimleri tamamlandı
'Hükümet Bey' filminin çekimleri tamamlandı Oyuncu kadrosunda Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş ve Metin Keçeci'nin yer aldığı, yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım yaptığı 'Hükümet Bey' filminin çekimleri sona erdi.
4.09.2023 Cadde
FİLM HABERLERİ: Efsanenin Yükselişi oyuncuları kimler? Orijinal adı: Rise of the Legend Efsanenin Yükselişi konusu nedir?
FİLM HABERLERİ: Efsanenin Yükselişi oyuncuları kimler? Orijinal adı: Rise of the Legend Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Kanal D'de bu akşam ekrana gelecek olan Efsanenin Yükselişi ile ilgili meraklı arayış başladı. Film severlerin büyük sabırsızlıkla izlemek istediği Efsanenin Yükselişi oyuncuları kimler, filmin konusu nedir? İşte 2014 yapımı Efsanenin Yükselişi hakkında araştırılanlar...
26.08.2023 Cadde
Margot Robbie'ye 'Barbie' piyangosu! 50 milyon dolar kazanacak
Margot Robbie'ye 'Barbie' piyangosu! 50 milyon dolar kazanacak Avustralyalı aktris Margot Robbie, 21 Temmuz’da vizyona giren ve kısa sürede gişede rekor üstüne rekor kıran 'Barbie' ile manşetlerden inmiyor. 33 yaşındaki Hollywood yıldızının, başrolünde yer aldığı ve inanılmaz bir başarı kazanan yapım sayesinde yaklaşık 50 milyon dolar kazanacağı ortaya çıktı.
15.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Filmin Konusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.